Jump to content

Photo

Novoletna darila

• Please log in to reply
1321 replies to this topic

#221 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85949 posts

Posted 24 December 2008 - 11:26 PM

^^OMG kateri odtenek laka je? woot.gif [/size]

Slušalke so res kul, čist se prilegajo ušesu, ker majo te slilikonske kapce (dobiš še en manjši in en večji par), res nič ne lezejo dol. Pa vse je v tko seksi mini torbici spravljeno. happy.gif Jaz jo bom še za iPoda mela.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#222 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 December 2008 - 11:48 PM

Rouge Noir. woot.gif Kok pa stanejo slušalke? Ker men so te od iPoda bolj bedne kot ne, pa bi rada take da se čis prilegajo pa da mi ne padajo ven na vsake pol komada.
  • 0

#223 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85949 posts

Posted 24 December 2008 - 11:56 PM

Ful lep.

Meni so te od iPoda tut čist povprečne, pa ta guma okol se mi je že čist strgala. down.gif Philipsove so 40€. unsure.gif

• 0

― V. Van Gogh

#224 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 December 2008 - 11:58 PM

O, niso tok poceni (no ja, glede na to da so od Apple 50€ rolleyes.gif ). Pa dobr, sej so prazniki. biggrin.gif
  • 0

#225 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85949 posts

Posted 25 December 2008 - 12:04 AM

To je tut men ful čudno, kako je pol lahko Shuffle 50€? huh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#226 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 26 December 2008 - 11:02 AM

Jaz sem kupila za vse neke uporabne stvari: za fotra in brata zokne in deodorant, za mamo majčko, za fanta majčko in bokserce.

Dobila sem pa webcam in slušalke, deodorante, zokne, en x parfum, ki pa lepo diši, en grozn pulover, eno solidno jopico in preveliko majčko. Pač iskreno rečeno to kar sem dobila doma sem malo razočarana, ker od mame in fotra sem pa res pričakovala, da mi bosta znala izbrat stvari ki so mi všeč oziroma da mi bosta kupila vsaj pravo številko. Potem pa se čudita, ko se razburjam, ko odprem darilo in poskusim pa mi je majca prevelika, da če misli božiček, da sem se zredila. Saj ne, da sem jima povedala kaj hočem, ko sta me spraševala. Ampak ne, sta raje po svoje nekaj kupila. Raje bi imela eno samo stvar, ki mi je ful ful všeč, kot pa tri bedne stvari ki mi sploh niso všeč in so mi še prevelike. Računa pa več nimata, da bi šla zamenjat... Horror. Mah, pa to je bolj za spovednico...
  • 0

#227 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27434 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 December 2008 - 11:49 AM

^ O, to pa me je asociralo na mojo teto, ki je meni kupovala darila glede na sestrično. Ko sva bili majhni, je bila sestrična debela in sem zato tudi jaz dobivala 3X prevelike stvari, ki sem ji lahko nosila šele čez 5 let. Ko je sestrična shujšala in se začela tlačiti v dve številki premajhne cunjice, sem tudi jaz dobivala 3X premajhne stvari. down.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#228 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85949 posts

Posted 26 December 2008 - 11:58 AM

^^To še nekako gre, jaz sem od sestrične za 20. rd dobila dvd, ki so ga oni dobili zraven revije, na katero so naročeni. No comment. ermm.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#229 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 26 December 2008 - 12:03 PM

Jah. down.gif Navadno sta mi vedno kupila vredi stvari, ki so mi bile všeč, letos pa je res kriza. Se vidi, da sta letos nekaj na hitro kupila, ker sta bila v časovni stiski. Saj nisem nekaj ful pričakovala, ker sem za roj. dan dobila bolj konkretno darilo, ampak pričakovala pa sem vsaj da mi bodo stvari, ki jih bom dobila prav. Mah brezveze, zdaj je kar je. Šola za naslednje leto.
  • 0

#230 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 26 December 2008 - 01:08 PM

učeri sm bla pr fantu, in dobila adidasovo majčko za fitnes, in "weleda" olje za telo iz sivke wub.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#231 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27434 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 December 2008 - 01:31 PM

QUOTE(Jinadaze @ 26. 12. 2008 - 11:58) View Post

^^To še nekako gre, jaz sem od sestrične za 20. rd dobila dvd, ki so ga oni dobili zraven revije, na katero so naročeni. No comment. ermm.gif

O, bad. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#232 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 December 2008 - 02:20 PM

Jaz sem danes zaključila z nakupovanjem daril, končno.

Dragica: ne povem, ker bo pol prebrala in bo brezveze tongue.gif
Sošolka: MUF gloss, Fructis melt-in maska za blond lase
Best frendica: Nivea gloss, L'oreal rozasta maska za lase
Sestrična: S-he glossek, Lush Twinkle kopel
Teta: Greenland body scrub in losjon, oboje kakav/vanilija
Ati: naravna evkaliptusova kopel za sproščanje mišic, eni ful dobri bio piškoti
Mami: šampon Lush Daddy'o, Essence glos v tubi, tista nova verzija brez bleščic

Edino fantu še moram kupit eno lepo denarnico, pa darilnih vrečk še nimam.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#233 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 26 December 2008 - 02:46 PM

Kupila sem:

- fantu: boksarce od Schieserja, Milka bonboniero
- bratu: najstniško prevleko za povšter, milka bonboniero
- mami: kapučino kroglice Milka, za posadit 4-peresno deteljico, svečnik, ki so ga naredili prizadeti otroci v enem izmed zavodov, zbirko različnih cukr dekoracij
- babi: škatla za piškote
- oči: škatla za shranjevanje fotografij
- best frendica: homemade svečnik, za sadit 4-peresno deteljico, nakit
- starši od fanta: steklenica, homemade šatuljica, homemade nakit, milka bonboniera, za sadit 4-peresno deteljico
- ostale prijateljice: homemade pozornosti (porisane skodelice, nakit,..)
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#234 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 26 December 2008 - 03:15 PM

QUOTE(Princeska @ 26. 12. 2008 - 14:46) View Post

za posadit 4-peresno deteljico

kje si to kupila?

• 0

#235 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 26 December 2008 - 07:08 PM

Ati, mami, sestra, njen fant so kr vsi skup dobil darilo biggrin.gif , lepo leseno škatlo za čaje.
Tju sem kupla denarnico, troje boksarce in lupo z ledikami. smile.gif
To je vse.

Dobila sem pa zelo velik. Mučos dinar, pa nove smuči, vezi, pancarje, parfum, vinjeto... laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#236 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 December 2008 - 07:25 PM

Tako zelo sem se razveselila lesene šatulje za shranjevanje čajev, ki jo delim s tremi osebami - obožujem namreč personalizirana darila. rolleyes.gif laugh.gif Čisto predobra si, pazi, da ne bo kdo tega izkoristil. wacko.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#237 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 26 December 2008 - 07:52 PM

Sestri: AD senčko, AD viola svinčnik, C&A ful lepo verižico z viola in črnimi kuglicami, L´occitane gloss med&limona, črn obroč za lase

Mami: Trumph pidžamo, in 3 Pringles čips laugh.gif

Atiju: Zeleni čaj

Fant: zokne, Lush Cosmetic Lad, denarnico, Lavera Plavica
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#238 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32317 posts

Posted 26 December 2008 - 08:25 PM

Uff, men pa to masovno skomercializirano praznovanje in obdarovanje križem kražem ni čist nič všeč in sem vesela, da božiča ne praznujemo, oz. vsaj ne v takem smislu, da se obdarujemo wink.gif .

Pa da ne bom čist OT oops.gif :
sestri sem kupla že za Miklavža neke pripomočke za peko piškotov (njena želja), dodatno še torbico za mobitel, ki je bila potem podarjena kar tako...
mojmu komplet deo & parfum D. Beckham nevemtočoker že v začetku meseca, tako da je bilo v bistvu tudi bolj darilo "kartako" tongue.gif
staršema sva s tamalo vsakemu en flis brezrokavnik pa mami še nov zložljiv dežnik (tudi že za Miklavža)
pa prijatlci in njenemu možu sem že prejšnji teden dala eno malo pozornost iz L'Occitana - zanjo kremo za stopala, zanj pa trdo milo in mini tubico kremice za po britju - po želji je lahko darilo za božič wink.gif

• 0

#239 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 27 December 2008 - 12:08 AM

QUOTE(exotica @ 26. 12. 2008 - 17:15) View Post

kje si to kupila?

Tisoc in en dar, Evropark. Temu se rece The Pocket Garden in meni je v trenutku padlo v oko, imajo ful razlicnih vrst, jaz sem se na koncu stezka odlocila za lavender-sivko. Se mi je zdelo res lustno za koga obdarovat. smile.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#240 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 December 2008 - 10:36 AM

Mi se tudi ne masovno obdarujemo. Jaz nabavila:

brat: trije filmi bratov Coen, čokolada
njegova punca: extra tople nogavice, čokolada
mama: bo dobila nekaj iz H&M, mogoče bone
fant: prispevala mu bom za play station 3

TO JE TO. Pa še prijateljicam eno malenkost, mini mini, tople nogavice + kakšen del nakita za vsako. Skromno.

Dobila pa sem: majhno L'Occitane milo, uhane in verižico (komplet) H&M, pa še od fanta hlače in majica Zara (izbrala sama), pa en kompletek kozmetike (tudi mini - milo, piling za telo, gel za tuširanje). Evo, to je to.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users