lepo prosim, če boš imela možnost
Velja, te bom imela v mislih.
Posted 12 September 2018 - 12:20 PM
lepo prosim, če boš imela možnost
Velja, te bom imela v mislih.
Posted 12 September 2018 - 01:13 PM
V trgovini mislim da nisem zasledila, za nemškega je pisalo da majo samo online.
Torej si šaltala prav na CG metodo? Kateri balzam imaš od Deva curl?
No poo imam od Deva-balzam in cleaning conditioner, drugače en balzam od Balee, aveo (Muller znamka) in yvesrocher. Pa maska banana inBalea za kodre.
Zaenkrat mi odgovarja, si pa moram na približno 2 meseca umiti lase s šamponom,ker se barvam s kano. No, vsaj do zdaj sem si, zdaj, ko nimam silikonov pa verjetno ni potrebe.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 28 September 2018 - 04:31 PM
Jzz imam isto suhe lase, sploh odkar jih barvam na svetlejšo, in mi najbolj pomaga nuxovo olje
Posted 05 October 2018 - 06:47 PM
Poročam, da sem še vedno zadovoljna s to kombinacijo ritha+shikakai, pa občasno, ko se mi ne ljubi, si operem lase z baby šamponom brez sulfatov, na lase ne nanašam nikakršnih olj, mask, in se lepo svetijo. Niso perfektni, ampak so mučoz mučoz bolje. Tako so mi zrastli (morda celo shikakai res na to vpliva), da sem že parkrat dobila komentar, kako imam dolge lase, ena me je pred dnevi celo vprašala, če imam podaljške
Bolj kot podivjani rasti las bi to pripisala k temu, da sem presegla svojo običajno dolžino nekje nad rameni/do ramen, in izgledam malo drugače sedaj.
Skratka, priporočam vsem, ki bi jih zamikal skok v alternativne oblike šamponiranja naglavnih ščetin.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 October 2018 - 08:40 PM
Lepo prosim, recite da je pa ta sestavinsko ok:
Urtekram
Organic Nordic Birch Shampoo for Dry Hair
Aqua (Water)Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract [1]Sodium Coco SulfateGlycerin [2]Coco GlucosideLauryl GlucosideGlyceryl OleateBetula Alba Bark/leaf Extract [1]Equisetum Arvense Extract [1]Sodium ChloridePerfume (Fragrance)Polyglyceryl-4 CaprateHydrolyzed Corn StarchBeta Vulgaris ExtractXanthan GumLysolecithinCitric AcidCoco CaprylateTocopherolBeta-SitosterolSqualeneCitralLimoneneLinalool
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 October 2018 - 06:03 PM
Odvisno kaj želiš? Ima aloe vero in glicerin, tako da bi znal biti vlažilen. Nima silikonov, ima pa sulfat.
Posted 21 October 2018 - 08:44 PM
Put A Kilt On It!
Posted 21 November 2018 - 08:03 AM
Kaj zdaj uporabljate za suhe lase? nekaj časa je minilo, kakšni pozitivni rezultati?
Priporočate kaj preverjenega?
Men ise lomijo in cepijo konice, po sušenju pa sem kot Hermione iz HP.
Posted 21 November 2018 - 09:48 AM
a mi katera zna povedat če bi bilo tole primenro, oziroma je že sprobala?
https://www.lekarnar...ase#productTabs
https://www.lekarnar...hranilni-sampon
Posted 21 November 2018 - 11:50 AM
Posted 21 November 2018 - 12:41 PM
daj prilepi sestavine, Pantene načeloma ni ne vem kaj.
Sem ti mislila napisati, da za šampon samo glej, da nima hudih čistilcev(krajšava SLS, sodiul laureth sulfate, sodium laurly sulfate), bolj pomembna je maska. Pusti jo dlje gor pa folijo daj čez pa segrevaj s fenom. Jaz se izogibamše silikonov(-cone končnica).
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 21 November 2018 - 12:43 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 November 2018 - 01:50 PM
Se strinjam s tem kar je napisala Frčica.
Kokosovo olje sigruno ne škodti, internet je ponorel tudi za Garnierjevimi 1min maskami, forumašice pa niso bile kaj ekstra navdušene.
Poskusi šamponirat samo lasišče, in ne las. Pač kolikor šampona sproti steče čez lase ali pa na koncu samo potegneš skozi.
Kar pa se tiče šampona, pa sicer ima aloe vero in glicerin, ki sta vlažilca, istočasno pa ima sulfat, kar zelo izsušije. Ob močni vlagi lahko zaradi aloe in glicerina pride do frizz efekta saj sta humektanta.
Posted 14 December 2018 - 07:59 AM
Sem prebrala nekaj linkov, ki jih je tasika nalepila v različne teme o negi las z nizko poroznostjo in sem navdušena nad metodo, kjer segreješ balzam/masko ali pa dovajaš toploto, ko je maska že na laseh. Moji lasje so dolgi, gosti, vedno suhi in frizzy. Očitno je bil razlog za to slaba poroznost. Moj ritual umivanja las je drugače enak, razlika je samo v tem, da masko pred nanosom segrejem. Lasje so na izgled veliko lepši in na otip mehkejši. Šampon uporabljam od Nutribox, trenutno zelenega z avokadovim oljem, mi je bolj všeč kot modri s kokosovim. Masko pa imam od Garnier 1-minute, trenutno papajino. Od sodelavcev sem že večkrat dobila vprašanje, če sem bila pri frizerju in da mi lasje lepo padajo glede na mojo obsesijo z lasmi, je to nekaj najlepšega, kar mi lahko človek reče
skratka hvala
rada preberem vse vaše nasvete.
Posted 14 December 2018 - 08:42 AM
Jaz sem pa vendo znova presenečena, ko dobivam pohvale na račun las... ena sodelavka je prav hecna in mi vsak tedeb vsaj enkrat pove, kako so ji všeč in kaj bi ona dala, da bi imela take. Zdaj se res minimalno ukvarjam z njimi, samo šampon in občasno kokosovo olje pred pranjem gor in po pranju malo olja na konice, če so ful suhi.
Posted 14 December 2018 - 08:51 AM
Peteršilj, najlepša hvala za opis. Bi te pa vprašala kako segreješ masko? Kako je najlažje in ali, ko jo imaš enkrat na laseh, še kaj segrevaš s fenom ali samo na začetku.
_M_ ja, jaz bi tudi ubijala za take lase
Put A Kilt On It!
Posted 14 December 2018 - 09:47 AM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 14 December 2018 - 09:53 AM
Ravno včeraj sem gledala volh od Zoelle in je njena frizerka isto rekla.
Posted 14 December 2018 - 09:54 AM
Posted 14 December 2018 - 10:02 AM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users