Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 20 May 2006 - 02:16 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 20 May 2006 - 08:46 AM
Al Capone je pa v City parku tam nekje zgorej kot Sparova restavracija in Imperio Mexicano če se ne motim.
Za ostalo pa ne vem.
Posted 20 May 2006 - 08:49 AM
Pa katere palačinke vzamete, so vam najboljše?
Jst grem ponavad mal pred 12, ko še ni tolk gužve in ponavad dobiš takoj za sedet al pa čakaš minimalno. Če grem na kosilo tja, jem ponavadi kako slano palačinko, z bučkami al pa špinačo sta mi najboljši.
Posted 20 May 2006 - 10:56 AM
-mehiška restavracija Mexico 1867
V Šiški, v bližini Tivolija, samo na drugi strani Celovške,
midva sva s eprvič kar malo lovila, ker je nekje zadaj v tistih ulicah.

Zaviti moraš s Celovške na desno nekam notr, če greš iz centra gor.
Sam men ni blo všeč, tak da nam več šla. Grem 100x raje v Cantino mexicano!

link; klikni na levi na KONTAKT, pa ti pokaže zemljevid.
http://www.mexico1867.com/home.html
Posted 20 May 2006 - 11:03 AM

Posted 20 May 2006 - 11:12 AM
Posted 20 May 2006 - 11:29 AM
Kje

-Guliver?
-Gajo?
-Cubo?

Posted 20 May 2006 - 11:43 AM
Posted 20 May 2006 - 11:53 AM
dj čekn zs
Posted 20 May 2006 - 12:05 PM
Ka[/color],kak je pa zgledal?
Jz sm bla danes prvič.Všeč mi je hrana,okus.Jedla sm svinjsko meso z bučkami v rožmarinovi omaki in pečen pikanten krompir+zelenjavna juha.
Bla sta 2 natakarja.En mal bl pr seb (niti se ne bi tko izrazla,če ne bi zraven delal en tko zlo suh,no in potem je ta,ta drug proti suhemu bolj močen,heheh)no in ta ta suh je tak črn,suh,normalno velk,men zgleda k en đanki,lušn drgač.
Jenna,Špela,sta se neki menle,a sta tega misnle?
Kak je pa 'vajin' zgledu?Ma sm šla zdjle celo temo brat...100%da sta/se menile nekaj o Don Felipe nekaj glede pedrskih natakarjev pa smradu,pa sm hotla prebrat,da bi si odgovorila na vama zastavljeno vprašanje,pa zgleda nam mogla,ker sploh ni blo kle očitno napisan.
Ta, ki je meni neskončno oduren je manjši, suh, temnih las. z njim ni nič narobe dokler ne odpre ust. Še bolj narobe je blo, da jih je odpiral stalno.
in da je neki žvrgolel kao po špansko, sam ni blo v kontekstu, ker je namesto da bi spraševal, odgovarjal. npr ponavadi natakar vpraša ko vzame krožnik, če j blo vredu, ta pa je recimo 2x reku "zelo dobro" (to po moje odgovori tisti, ki je, ne pa kelnar). pa še enepar takih, ker je nonstop nabacival neke španske besedne zveze, po večini nesmiselne
Posted 20 May 2006 - 03:30 PM

un učer je prnesu krompir in je reku-izvolite škrob

Posted 25 May 2006 - 12:18 PM
-mehiška restavracija Mexico 1867
-Guliver
-Gajo
-Al capone
-picerija trta
Guliver: http://www.guliver.net/ , meni je restavracija všeč, na bone se lahko fino naješ (imajo ponavadi tri všečne dnevne menuje + še izbira iz stalne ponudbe), kelnarji prijazni..... jaz sem od tam skos odšla sita in zadovoljna..... je pa fino tja it tam do ene 14h, ker ponavadi kasneje najboljšega iz menija že sfali - sploh, če je kakšen ramsteak

Mexico 1867: http://www.mexico1867.com/ , nimajo na bone. Meni je hrana tam izredno okusna, postrežba na nivoju, ambient prijeten, cene kar zasoljene
Gajo: http://www.jazzclubgajo.com/ , poleg parlamenta..... jazz klub, jaz izredno rada zahajam tja..... čisto druga populacija se tam giblje..... nezagovedana. Prijetna muzika glih na pravo glasnost naštimana, da se lahko elegantno pogovarjaš s sogovornikom in da ti ni treba se mu dret in pljuvat v fris. Kul so večeri, ko je živa muzika (vstopnina zastonj).
Al Capone - v CityParku, meni je hrana tam bolj ali manj neužitna..... če greš jest na bone, se prav norca s tistimi njihovimi sladicami delajo iz tebe..... enkrat sem dobla za sladico napol gnilo jabolko.
Picerija Trta: http://www.mojagosti...estaurantID=403 , izjemno dobre pice (tista s pršutom, bučkami in svežo baziliko je no. one), nimajo na bone..... moti me edino ambient, ki je ful majhen in se počutim rahlo utesnjeno.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 May 2006 - 12:58 PM
Tja je najboljše iti na pice če že greš, vse ostalo sux!!!
Zelo pa je dobra Piramida na Vojkovi (bežigrad), na bon dobiš zelo dobro kosilo, izbiraš med nekaj kosili, lahko tudi pico ali kaj drugega. in še okusno je. Bon pa je 600 sit, samo mislim da se splača.
Posted 25 May 2006 - 01:15 PM
Uh, Piramida na Vojkovi je pa za moje pojme ta zadnja klasa in prvovrstni gravž. Ne vem, od kod jim cena za bon 600 sit, halo?! Tako mi vse umazano deluje (in tudi dejansko je), da je groza. Sem slišala že od nekaj nesrečnih študentov, da so po hranjenju tam imeli prebavne težave. Da ne omenjam, da sem (to še takrat, ko še Piramide nisem spoznala v vsem svojem sijaju) enkrat čakala na pico, pa sem se postavila čisto tako, da sem videla v kuhno..... je ena mešala z golimi rokami solato, na rokah je pa mela flajšter, kateri ji je odpadel v solato..... in potem ga je ven pobrala in kar s temi rokami naprej mešala. Odurno. Piramido odsvetujem in toplo priporočam Tartufa, ki je en meter naprej, po stopnicah dol. Tam je pa hrana za vseh deset si oblizat, pa zelo prijazni kelnarji in ambient je super.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 25 May 2006 - 01:41 PM
kr neki... jaz sem za sladico dobila mrzle makarone v skuti :tongue6:
Posted 25 May 2006 - 02:13 PM
kr neki... jaz sem za sladico dobila mrzle makarone v skuti :tongue6:
Ujej, na ta udarec sem pa že pozabila. Tudi jaz enkrat!

Posted 25 May 2006 - 03:06 PM
tam so prule, ne trnovo!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 25 May 2006 - 06:34 PM

Posted 25 May 2006 - 09:53 PM
Zasanjana, probaj še Tartufa (je le korak stran) - ti bo preceeej boljše, verjemi.

.
Posted 01 June 2006 - 09:09 PM
kelnar je rabu 15 minut da je pršu do mize...pol sm ga po 10ih minutah poklicala sama k mizi k me je zanimal ce majo ocvrte kalamare k niso bli napisani notr..no potem k sva narocila sva pa se cakala najmn pol ure da so prnesl..restavracija je bla pa napol prazna no... mislm ok..porcije so ble pa take da ne vem..za otroka? jst sm zenska pa se mi ne zdi da velik pojem..pa lahka recm da sm lacna nazaj prsla...narocila sm pa ocvrte kalamare...moj sojedec je pa filane narocu in je tok mejhne dubu pa tok mal da res za 2x za ugriznt..to ni res...pa tut cenovno ni glih pocen, majo neko live musko in to...ampak tja zihr ne grem vec.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users