Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#221 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 20 May 2006 - 02:16 AM

..
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#222 noelle

noelle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 207 posts

Posted 20 May 2006 - 08:46 AM

Salon wild west je nekje na sredi Tržaške, nasproti postaje Glince. Nekak na mehiško sceno se mi zdi da je hrana.
Al Capone je pa v City parku tam nekje zgorej kot Sparova restavracija in Imperio Mexicano če se ne motim.
Za ostalo pa ne vem.
  • 0

#223 noelle

noelle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 207 posts

Posted 20 May 2006 - 08:49 AM

QUOTE(Fergie)
Kdaj pa je ponavadi v Palačinki najmanj gužve?
Pa katere palačinke vzamete, so vam najboljše?

Jst grem ponavad mal pred 12, ko še ni tolk gužve in ponavad dobiš takoj za sedet al pa čakaš minimalno. Če grem na kosilo tja, jem ponavadi kako slano palačinko, z bučkami al pa špinačo sta mi najboljši.
  • 0

#224 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32266 posts

Posted 20 May 2006 - 10:56 AM

QUOTE(rea)
Zanima me še kje je

-mehiška restavracija Mexico 1867  

V Šiški, v bližini Tivolija, samo na drugi strani Celovške,
midva sva s eprvič kar malo lovila, ker je nekje zadaj v tistih ulicah. rolleyes.gif
Zaviti moraš s Celovške na desno nekam notr, če greš iz centra gor.

Sam men ni blo všeč, tak da nam več šla. Grem 100x raje v Cantino mexicano! tongue.gif

link; klikni na levi na KONTAKT, pa ti pokaže zemljevid.
http://www.mexico1867.com/home.html
  • 0

#225 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 20 May 2006 - 11:03 AM

Zelo dobra restavljaracija je tudi Pr'noni v LJ. Je pod mostom na Dolgem mostu. smile.gif Ampak zelo zelo draga. 4 smo bili in plačali smo okoli 30 čukov za kosilo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#226 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 20 May 2006 - 11:12 AM

Pizzerija Trta je super, dobre pice, le premalo prostora se mi zdi.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#227 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 20 May 2006 - 11:29 AM

QUOTE(Verja)
Pizzerija Trta je super, dobre pice, le premalo prostora se mi zdi.

Kje biggrin.gif pa je,Verja??

-Guliver?
-Gajo?
-Cubo?
smile.gif
  • 0

#228 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 20 May 2006 - 11:43 AM

Trta je na Grudnovem nabrežju v Trnovem.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#229 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 20 May 2006 - 11:53 AM

QUOTE(Verja)

dj čekn zs
  • 0

#230 Ka

Ka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 628 posts

Posted 20 May 2006 - 12:05 PM

QUOTE(rea)

Ka[/color],kak je pa zgledal?
Jz sm bla danes prvič.Všeč mi je hrana,okus.Jedla sm svinjsko meso z bučkami v rožmarinovi omaki in pečen pikanten krompir+zelenjavna juha.
Bla sta 2 natakarja.En mal bl pr seb (niti se ne bi tko izrazla,če ne bi zraven delal en tko zlo suh,no in potem je ta,ta drug proti suhemu bolj močen,heheh)no in ta ta suh je tak črn,suh,normalno velk,men zgleda k en đanki,lušn drgač.
Jenna,Špela,sta se neki menle,a sta tega misnle?
Kak je pa 'vajin' zgledu?Ma sm šla zdjle celo temo brat...100%da sta/se menile nekaj o Don Felipe nekaj glede pedrskih natakarjev pa smradu,pa sm hotla prebrat,da bi si odgovorila na vama zastavljeno vprašanje,pa zgleda nam mogla,ker sploh ni blo kle očitno napisan.

Ta, ki je meni neskončno oduren je manjši, suh, temnih las. z njim ni nič narobe dokler ne odpre ust. Še bolj narobe je blo, da jih je odpiral stalno.
in da je neki žvrgolel kao po špansko, sam ni blo v kontekstu, ker je namesto da bi spraševal, odgovarjal. npr ponavadi natakar vpraša ko vzame krožnik, če j blo vredu, ta pa je recimo 2x reku "zelo dobro" (to po moje odgovori tisti, ki je, ne pa kelnar). pa še enepar takih, ker je nonstop nabacival neke španske besedne zveze, po večini nesmiselne
  • 0

#231 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 20 May 2006 - 03:30 PM

ermm.gif biggrin.gif
un učer je prnesu krompir in je reku-izvolite škrob biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#232 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 May 2006 - 12:18 PM

QUOTE(rea)
Zanima me še kje je  
-mehiška restavracija Mexico 1867  
-Guliver
-Gajo
-Al capone
-picerija trta

Guliver: http://www.guliver.net/ , meni je restavracija všeč, na bone se lahko fino naješ (imajo ponavadi tri všečne dnevne menuje + še izbira iz stalne ponudbe), kelnarji prijazni..... jaz sem od tam skos odšla sita in zadovoljna..... je pa fino tja it tam do ene 14h, ker ponavadi kasneje najboljšega iz menija že sfali - sploh, če je kakšen ramsteak biggrin.gif
Mexico 1867: http://www.mexico1867.com/ , nimajo na bone. Meni je hrana tam izredno okusna, postrežba na nivoju, ambient prijeten, cene kar zasoljene
Gajo: http://www.jazzclubgajo.com/ , poleg parlamenta..... jazz klub, jaz izredno rada zahajam tja..... čisto druga populacija se tam giblje..... nezagovedana. Prijetna muzika glih na pravo glasnost naštimana, da se lahko elegantno pogovarjaš s sogovornikom in da ti ni treba se mu dret in pljuvat v fris. Kul so večeri, ko je živa muzika (vstopnina zastonj).
Al Capone - v CityParku, meni je hrana tam bolj ali manj neužitna..... če greš jest na bone, se prav norca s tistimi njihovimi sladicami delajo iz tebe..... enkrat sem dobla za sladico napol gnilo jabolko.
Picerija Trta: http://www.mojagosti...estaurantID=403 , izjemno dobre pice (tista s pršutom, bučkami in svežo baziliko je no. one), nimajo na bone..... moti me edino ambient, ki je ful majhen in se počutim rahlo utesnjeno.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#233 Zasanjana

Zasanjana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 452 posts
  • Interests:drsanje, umetnost

Posted 25 May 2006 - 12:58 PM

haha Jenna ja se strinjam glede sladice v al capone, jaz sem dobila za sladico pomaranco, mislim halooo, potem naj recejo vsaj sadje ne pa sladica.

Tja je najboljše iti na pice če že greš, vse ostalo sux!!!

Zelo pa je dobra Piramida na Vojkovi (bežigrad), na bon dobiš zelo dobro kosilo, izbiraš med nekaj kosili, lahko tudi pico ali kaj drugega. in še okusno je. Bon pa je 600 sit, samo mislim da se splača.
  • 0

#234 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 May 2006 - 01:15 PM

.
Uh, Piramida na Vojkovi je pa za moje pojme ta zadnja klasa in prvovrstni gravž. Ne vem, od kod jim cena za bon 600 sit, halo?! Tako mi vse umazano deluje (in tudi dejansko je), da je groza. Sem slišala že od nekaj nesrečnih študentov, da so po hranjenju tam imeli prebavne težave. Da ne omenjam, da sem (to še takrat, ko še Piramide nisem spoznala v vsem svojem sijaju) enkrat čakala na pico, pa sem se postavila čisto tako, da sem videla v kuhno..... je ena mešala z golimi rokami solato, na rokah je pa mela flajšter, kateri ji je odpadel v solato..... in potem ga je ven pobrala in kar s temi rokami naprej mešala. Odurno. Piramido odsvetujem in toplo priporočam Tartufa, ki je en meter naprej, po stopnicah dol. Tam je pa hrana za vseh deset si oblizat, pa zelo prijazni kelnarji in ambient je super.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#235 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 25 May 2006 - 01:41 PM

QUOTE(Jenna)
enkrat sem dobla za sladico napol gnilo jabolko.

kr neki... jaz sem za sladico dobila mrzle makarone v skuti :tongue6:
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#236 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 May 2006 - 02:13 PM

QUOTE(URŠKA)
QUOTE(Jenna)
enkrat sem dobla za sladico napol gnilo jabolko.

kr neki... jaz sem za sladico dobila mrzle makarone v skuti :tongue6:

Ujej, na ta udarec sem pa že pozabila. Tudi jaz enkrat! biggrin.gif
  • 0

#237 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 May 2006 - 03:06 PM

QUOTE(Verja)

tam so prule, ne trnovo! biggrin.gif meni je bila krasna par let, potem pa sem narajmala na tako grozno testo, da me od takrat niso več vidli ...
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#238 Zasanjana

Zasanjana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 452 posts
  • Interests:drsanje, umetnost

Posted 25 May 2006 - 06:34 PM

Ja no Jenna biggrin.gif sam jaz moram se en bon izkoristit v Piramidi biggrin.gif Meni pa je bilo dobro tam, ceprav sem rpej samo pico tam jedla, zdaj pa sem prvic kosilo in mi je bilo super. Mogoce pa so imeli le dober dan. Samo ta kelnarica mi pa ni prav nic kaj simpaticna, taka tecna deluje.
  • 0

#239 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 May 2006 - 09:53 PM

.
Zasanjana, probaj še Tartufa (je le korak stran) - ti bo preceeej boljše, verjemi. wink.gif Cena v bonih je takorekoč enaka.

.
  • 0

#240 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 01 June 2006 - 09:09 PM

Via Bona na viču pri Intersparu.. o bog pomagi..mislm ene 2 leti nazaj k sm bla mi je blo ful dobr vse...zdej pa..pogreb!
kelnar je rabu 15 minut da je pršu do mize...pol sm ga po 10ih minutah poklicala sama k mizi k me je zanimal ce majo ocvrte kalamare k niso bli napisani notr..no potem k sva narocila sva pa se cakala najmn pol ure da so prnesl..restavracija je bla pa napol prazna no... mislm ok..porcije so ble pa take da ne vem..za otroka? jst sm zenska pa se mi ne zdi da velik pojem..pa lahka recm da sm lacna nazaj prsla...narocila sm pa ocvrte kalamare...moj sojedec je pa filane narocu in je tok mejhne dubu pa tok mal da res za 2x za ugriznt..to ni res...pa tut cenovno ni glih pocen, majo neko live musko in to...ampak tja zihr ne grem vec.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users