Jump to content

Photo

Kopalnice, kopalniška oprema

• Please log in to reply
535 replies to this topic

#221 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 24 September 2011 - 03:35 PM

Ma ja, ker bo najbrž dovolj prostora, bova vzela tak dvojni blok.
Je pa tale iz Ikee cca 500 € (odvisno od barve), v Merkurju sem pa zadnjič vidla najcenejšega za 800 € ohmy.gif

In tuš kabine s kadjo tudi ne bova imela, ampak bo kotiček za tuširanje zazidan in obložen s ploščicami, kjer bo pa "vhod", bodo pa mogoče steklena vrata, mogoče pa tud ne, na začetku bova najbrž brez.
  • 0

#222 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27438 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 September 2011 - 03:48 PM

Jaz imam v Lj oranžno kopalnico in mi postaja prav tečna počasi, imam dosti raje našo kopalnico doma, ki je v umazano beli in pudrasto roza kombinaciji. Dvojni umivalniki se mi zdijo zelo uporabni, če imaš otroke, ker umivanje/urejanje zjutraj poteka bistveno hitreje, če pa živita v gospodinjstvu samo dva, mi je malo brezveze imet dva umivalnika, kljub temu, da lepo zgleda.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#223 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 September 2011 - 03:53 PM

QUOTE(_M_ @ 24. 9. 2011 - 16:35) View Post

In tuš kabine s kadjo tudi ne bova imela, ampak bo kotiček za tuširanje zazidan in obložen s ploščicami, kjer bo pa "vhod", bodo pa mogoče steklena vrata, mogoče pa tud ne, na začetku bova najbrž brez.

To je meni super! Prvič sem vidla na tak način v Orhideliji (ni bilo pa nobenega stekla, ampak samo tako polžasto zavito, da ni šans da kjerkoli drugje kej pošpricaš, ful dobro v glavnem) in od takrat naprej skos govorim, da bom jaz tud mela tak tuš. biggrin.gif
Dvojni umivalnik je pa tud must have, še dobro da pri nas tako različno vstajamo/hodimo spat, ker drugače bi se mi zmešalo! Mi pa tale ni všeč, zaradi teh spodnjih omar, ker se svetijo! To se bo sled vsake kaplje gor poznala. Predvidevam. biggrin.gif
  • 0

#224 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27438 posts

Posted 24 September 2011 - 03:57 PM

Meni so taki tuši blazni zoprni (na Finskem imajo vsi take tuše, nikjer nobene kabine), ker meni rata vse poškropit. Zadnji dan sem bila pri eni družini, ki je imela ful majhno kopalnico, školjka je bila like 1m stran od prostora za tuš in je bila po koncu mojega tuširanja, kljub temu, da sem se ful trudila, da ne špricam okoli, vsa mokra. Sej imajo zraven tiste gumjaste zadeve (tisto, kar je na drugi strani palice za čiščenje šip na pumpi laugh.gif kot brisalec pač) za pobrisat, ampak se pol vse pozna na ploščicah.
  • 0
Pablo Picasso

#225 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 24 September 2011 - 03:58 PM

Midva si recimo zvečer velikokrat greva skupi zobe umivat, alpa se on še brije, pa se pol gneteva in tiščiva tam okrog tistega lijaka...men se zdi fajn in to sm prvič vidla pri prijateljici doma (je edinka, tko da so sam 3) in mi je blo takrat ful všeč smile.gif
In če je plac, v bistvu ne vem, zakaj ne bi ja postavla enega takega dvojnega bloka, jst v tem vidim sam prednosti

Ploščice sm pa odkrila ene lepe od Gorenja in sicer zebrano v takih bolj umirjenih oranžnih tonih in bi kombinirala z bež, ne z belo. smile.gif
  • 0

#226 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27438 posts

Posted 24 September 2011 - 03:59 PM

QUOTE(_M_ @ 24. 9. 2011 - 16:58) View Post

In če je plac, v bistvu ne vem, zakaj ne bi ja postavla enega takega dvojnega bloka, jst v tem vidim sam prednosti

Več dodatne površine za čiščenje? laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#227 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 September 2011 - 04:02 PM

^^Pa tud več prostora za stvari. wink.gif
  • 0

#228 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 September 2011 - 04:04 PM

sem pogledala zebrano, men so všeč vijolčne, itak in one z vzorci, če je velik prostor in se lepo pokombinirajo, so mi pa full prevelike, take glomazne zgledajo. spet odvisno od velikosti prostora, kjer bodo. načeloma so mi všeč.
ovalni umivalniki so mi pa full semšni postali, odkar imam oglatega, mi je veliko lepši. so mi pa všeč bloki s predali spodaj pod umivalnikom.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#229 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 24 September 2011 - 04:09 PM

QUOTE(Coco* @ 24. 9. 2011 - 16:59) View Post

Več dodatne površine za čiščenje? laugh.gif

Amm, en lijak več pa tud zame ni probem, ki sem toralno antigospodinjski tip človeka laugh.gif ,
kopalnico pa kljub temu najraje počistim dokaj sproti in na hitro - tisti lijak mimogrede obrišem vsaka 2 dni in je v bistvu vedno čist.

Men je blo doma najhujš pucat tuš kabino in sm že od nekdaj govorila, da tiste kadi nikdar nočem imet, niti cele kabine ne, ker smo imel eno blazno smotano plastično, kjer se je vse nabiralo in prijemalo in je bilo res obupno za pucat.

Midva bova imela nekak takole, tak podolgovat kotiček in tud vstop bo enak kot tukaj, sam da bo ta stena, kjer je tukaj "okno", najbrž kar cela pozidana (oz. zdej morm spet to idejo pretehtat, hahaha biggrin.gif :
IPB Image

• 0

#230 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 September 2011 - 04:10 PM

Uau, ful lepo! Jaz bi tud zazidala okno. Od ploščic pa Kroma, najbolj pa Kuba! thumbup.gif
  • 0

#231 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27438 posts

Posted 26 September 2011 - 11:07 AM

Aha, tako mi je kul, ja!
  • 0
Pablo Picasso

#232 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4169 posts

Posted 26 September 2011 - 11:57 AM

Jaz imam po tleh zebrano zelene od gorenja. Nisem imela neke velike možnosti glede na dejstvo, da sem pustila na steni stare ploščice, ki so v zeleno beli kombinaciji. Niti tele od gorenja najbolj ne pašejo zraven, so pa bile najboljši približek k temu. Je pa dobra stvar temnih ploščic in še boljše temnih fug (imam temno zelene) da se nič svinjarije ne pozna biggrin.gif Nikoli nisem marala zelene barve, zdaj imam pa skor celo stanovanje v zelenih in zemeljskih tonih.
  • 0

#233 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 26 September 2011 - 08:21 PM

bellini, bi pokazala kakšno slikco? smile.gif
  • 0

#234 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4169 posts

Posted 26 September 2011 - 08:30 PM

Imam namen, ko bo vse vsaj približno gotovo.
  • 0

#235 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 December 2011 - 11:05 AM

IPB Image
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#236 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 20 December 2011 - 06:00 PM

IPB Image
  • 0

#237 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 20 January 2012 - 09:02 PM

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#238 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 20 January 2012 - 09:14 PM

pri 4. vidim jaz samo posušene vodne kapljice na vratih tuša in odtise nog in prah na črnih tleh biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#239 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 20 January 2012 - 09:38 PM

Ja, to pa res, ampak lepo mi je pa vseeno. Meni so napsloh tuš kabine precej nepraktične, imam raje banjo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#240 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 02 February 2012 - 02:06 PM

IPB Image
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users