hujšaj z mano:)
Posted 26 July 2007 - 09:56 AM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 26 July 2007 - 11:09 AM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 26 July 2007 - 12:00 PM

V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 26 July 2007 - 01:07 PM

vuelvo a vos,
Posted 26 July 2007 - 01:36 PM

Posted 26 July 2007 - 01:38 PM
(zdej sem se tud jst lepše poravnala na stolu)
vuelvo a vos,
Posted 26 July 2007 - 01:47 PM
Ja take z malimi joškami pa preveč kilami so bolj ko ne nesrečnice (pardon, jaz bi bila).

Crna, kolk si pa ti visoka? Ker si enkrat neki govorila, da tvoja rit ne bi več šla na gugalnico (v smislu, da maš veliko)

Jaz imam A, pa me je malo več skupaj in nisem nesrečna glede tega !

Posted 26 July 2007 - 01:59 PM
Ja ja malo te je skupaj, to zame pomeni potem srednja postava.

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 30 July 2007 - 07:08 AM

a se prsi povesijo če izgubiš 5 kg? ker zdaj imam kar velike, B ali C košarco pa nočem da bi se mi povesile

a je preveč 5 kg izgubiti v 1 mesecu? seveda ne mislim shujšat s kakimi strogimi dietami, ampak mislim športat pa bolj zdravo jest.
a se drugače 5 kg veliko pozna na telesu?
upam, da mi bo katera znala pomagat.
Posted 30 July 2007 - 07:20 AM
Jst pa bom mogla drastično spremenit svoj lajf. Pri 160cm mam (trenutno) 71,6kg. Načrt je prit nekje vmes med 55 in 60. Pridno laufam na orbitreku (3x 30minut), delam vaje za učvrstitev telesa (roke, trebuh zadnjica), prehranjujem se zdravo - veliko sveže zelenjave, nič cukra,... I hope it works...
Posted 30 July 2007 - 09:33 AM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 July 2007 - 10:03 AM

Shujšala sem pa takrat s 76 na 68 in sem potem kilažo držala več kot leto in pol.
Sicer pa... hujšala sem...shujšala pa ne

Posted 30 July 2007 - 12:03 PM
To je najtežje. Pa ni treba, da motivacija pride od zunaj. Pomembnejša je notranja motivacija. Lahko je pač, da se sama sebi zdiš se 'sprejemljiva' in zaradi tega pač ne shujšaš. Lastne percepcije samega sebe pa ne bi sedaj seciral. Vsakdo samega sebe drugače vidi, kot ga vidijo drugi.
Posted 30 July 2007 - 12:07 PM

Posted 30 July 2007 - 02:22 PM
Glede hujšanja in v kolkem času. Baje je najboljše, če shujšaš tam nekje od 1-2 kg na mesec, ker potem teh kg baje ne dobiš nazaj tako hitro.
Posted 30 July 2007 - 02:26 PM
En zelo enostaven nasvet. Ne imej hrane v bližini!
Posted 30 July 2007 - 02:30 PM
Sladkor je kar problem, če ti toliko skače kot meni. Nenormalno. Pa je čisto vseeno, kaj jem. Ali OH, beljakovine. Pri beljakovinah se mi zdi, da sem še prej lačna, kar je nemogoče.
Posted 30 July 2007 - 02:33 PM
Hmm, tole pa malo čudno izpade, ker so kalorije (kcal) namreč ena izmed enot za energijo.
Sicer pa nisem zgoraj napisanega mislil kot rešitev za vse, a dejansko deluje. Nihanje sladkorja je pa problematično, ni kaj. Glih pri nihanju sladkorja bi se izogibal enostavnim o. hidratom.
Posted 30 July 2007 - 02:34 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users