Jump to content

Photo

Tek

• Please log in to reply
800 replies to this topic

#221 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 18 February 2007 - 06:02 PM

smile.gif Mislim da laufa, error pa pomeni da ji dans ni zneslo it laufat.
  • 0

#222 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 18 February 2007 - 06:05 PM

oops.gif se opravicujem za nepovezljivost podatkov.

tecem, na uni stezi za hrckat (tekoci trak pa te zadeve) smile.gif. oz. bi tekla, ce bi delal tko k treba.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#223 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 18 February 2007 - 06:11 PM

aaha, right, sej sem vedla! biggrin.gif wink.gif
Še vedno me pa zanima kak je zdej s tem mojim fojtranjem po teku, Sajk? ..
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#224 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 18 February 2007 - 06:19 PM

Ja jaz sem tud prej prebrala tvoj post o pol kile skute laugh.gif cool.gif in sem študirala kaj Sajk pa tega ni prebral al kaj cool.gif
Ta Sajk nas je pa itak čist zapustil cry.gif smile.gif
Edit: Vem v svoji fejvurit temi je. Ziher laugh.gif ( piščančja prsa)
  • 0

#225 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 18 February 2007 - 06:49 PM

Futranje? Kaj kje? tongue.gif Grem gledat smile.gif

QUOTE(Cvetka* @ 9. 2. 2007 - 10:13) View Post

Kaj pa sirotka al pa skuta? Jst sm po teku ponavadi popapcala kak navadn jogurt z ovsenimi kosmiči, včasih še kako malo bananko not nasekano, al pa borovnice, ko je bla sezona/so so še bile v friđu. biggrin.gif Skratka, nočem se posluževat raznih nadomestkov in me zanima, če se da s tako papico vseen dost solidno to nadomestit. Pa v količini ene obične šalčke (3dcl), ne pol kile laugh.gif

A ... ok biggrin.gif

Da, da. Ker pri tebi ni problem da bi imela določeno težko pridobljeno mišično maso, ki bi jo morala vzdrževat, posledično na razne aminokisline pred/po teku lahko pozabiš. In ja, seveda, nekaj skute je čisto OK obrok, mirno lahko brez slabe vesti dodaš ogljikove hidrate (ovseni kosmiči ki jih omenjaš so super). Celo priporočljivo je to, glede na to da jih prej več ur nisi jedla verjetno (kar je tudi priporočljivo, če tečeš z namenom kurjenja maščob).

Aminokisline so res že precej specializirana reč, kar se pa navadnih proteinskih shakeov tiče - z lahkoto ga nadomestiš s četrt kile skute. Kar se seveda da pojest, res pa je, da ni pretirano razburljivo početje to.

Če se ti da s tem ubadat, lahko preračunaš, koliko beljakovin dnevno v resnici potrebuješ, ampak po mojem da nimaš ne volje ne potrebe po tem. smile.gif
  • 0

#226 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 18 February 2007 - 07:25 PM

Greejt, tenkju. happy.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#227 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 25 February 2007 - 06:36 PM

Danes sva s fantom začela laufat, ker mam pouhn kufer tega, da že eno leto nič za sebe ne nardim. Zdržala sem pa 15 min. Upam, da bo vsak dan lažje!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#228 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 25 February 2007 - 06:59 PM

A Maži sedaj tudi trenira, da bo lahko pred DiLeMo bežal ker ji briše slike in musko? twisted.gif

Če nimaš nobene kondicije, izmenično teci in hodi, skrbi za nizek pulz, ne tečt v enem kosu tako dolgo dokler skupaj ne padeš ...
  • 0

#229 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 25 February 2007 - 07:12 PM

Sajk kake maš ti laugh.gif laugh.gif

Ja, ja to itak, da izmenično, ne mislim se v prerani grob spravit!

Ja Mažija bo pa itak Dilema sesekljala, enkrat ga bo pr hladilniku ujela (tam ga najlažje najdeš) biggrin.gif

Kak dolg pa kej rabiš, da si mal kondicije nabereš?
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#230 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 25 February 2007 - 07:18 PM

Pojdi na nike-ovo stran. Klikni na Beginner 5k v delu Training Schedules. Po potrebi odščipni začetnih nekaj tednov stran, odvisno v kakem stanju si s kondicijo.
  • 0

#231 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 25 February 2007 - 07:25 PM

Sajk hvala lepa. Sam vseen bom zdele na začetku šla vsak dan, ne bom vsak drug dan počivala.
  • 0

#232 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 26 February 2007 - 12:34 AM

Dragica thumbup.gif !!!
Jaz sem čist zadne dni zapostavila laufanje, piši kaj o dobrem počutju po laufanju, mogoč me zmotiviraš smile.gif Ma ne sej morm, zdaj sem res mela en kup vsega, res je zakon laufat, pa dan sam po sebi se mi zdi po laufanju ali pa pred laufanjem ful bolj zdrav, pazim kaj jem, kaj pijem, bolše se počutim. Tek je res en in edini laugh.gif
  • 0

#233 Liz*

Liz*

sramežljivec

• Člani
  • 10 posts

Posted 26 February 2007 - 06:46 PM

Lan sm redno tekla od spomladi do jeseni. Prejšnji teden sem začela letošnjo sezono smile.gif
sm bla kr mal presenečena kolk kondicije mi je ostal, glede na to, d v "glavnem mrazu" nism bla skor nč športno aktivna.

morm pa met obvezn družbo-sam to se ponavad spremeni v sprehod in klepetanje, alpa mp3 (morm se zamotit, da pozabim da tečem, ker drugač sam ramišljam do kje bom tekla in se hitrej utrudm)
  • 0

#234 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 26 February 2007 - 09:14 PM

Besweety danes sem bila drugič, izmenično tečem in hodim. Res je fajn, ker sem bla ful nesrečna, ko sem kr na riti sedela. Pa čist drugačn filing se je stuširat, ko si prešvican, ko pa če se sam zato, ker se je pač treba umivat biggrin.gif Pa dopade se mi, ko dam teniske gor in grem. Na fitnes sem se morala pelat, pa tam preoblačit, tuširat, spet oblačit, fitnes mi je vzel 2 uri pa pol, tole pa zaenkrat sam pol ure. Upam, pa da bom vedn več, tak bi rada, da bom na dan 45 min skos tekla. Bomo vidl kdaj bo to. Po moje čez kaka dva mesca. Pa ful mi je fajn, ko gre fant zraven, čeprav mi sploh neb blo težko it sami. Itak ne čvekava vmes.
  • 0

#235 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 26 February 2007 - 09:22 PM

Kapo dol pred tabo hooray.gif Ja zakon, jaz tud te dni morm nujno začet spet, vreme je idealno, temperature so glih vredi. Mi kr manka se počutim, kot kup dreka smile.gif
  • 0

#236 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 26 February 2007 - 09:26 PM

Ej res je, ko pol tut bol paziš kaj ješ. Men je ful žal pol se nažret, ko se mi zdi, da sem šla pol brezveze laufat. Drgač se pa jst noro rada rolam, to mi je najljubši šport.

Kdaj pa greš ti ponavadi laufat, zjutri al zvečer?
  • 0

#237 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 26 February 2007 - 09:37 PM

Lani sem mela obdobje zjutraj, pa ne ob sedmih al kaj podobnega, ampak okrog 11, 1o-ih.Zdaj pozimi pa laufam zvečer, pač ko maš vsega polni kufer greš. Drugač pa mi bolj odgovarja zjutraj. Sem cel dan disciplinirana, pazim na prehrano....Ja res se je butasto ful nažret po teku smile.gif
Kje pa laufaš? Jaz zvečer bilokje, oz mal ven iz mesta. Tu okoli mene , po bregah, po ulicah, bilokje, letim za nosom, kam mi paše smile.gif . Najbolj bedne so mi steze, tam ima da se ti zrola, sam tud tam sem že mela obdobje, sem neki laufala.
Drugač podnevi pa laufam na eni trimstezi, je ful fajn, po gozdu, zakon, tam sem najraje.

edit: Jaz rolam tud, sam ne ful, raje bordam.poleti pa pač namesto bordanja, rolanje, da se spomnem mal, letos pa žal ne eno ne drugo ne rolleyes.gif
  • 0

#238 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 26 February 2007 - 09:44 PM

Tule pri fantu majo ful fajn okol za laufat mal med hmeljem, pa okol enga Vrbenskega jezera, pa tu od Žalca do Griž je ful fajn potka. Pol, ko bo več kondicija pa bova šla proti Zabukovici, tam naprej je še Gozdnik, Mrzlica, ful lepe poti.
  • 0

#239 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 26 February 2007 - 11:38 PM

Jz mam pa problem glede las.Lan od enga maja do srede julija sm laufala na orbiju vsak dan,sam je blo poletje in se lasje hitr umijejo/posušijo.Zdj se pa kr ne spravm ker vem,da pač bi mogla res po vsakm teku lase umivat,kar niti ni problem,sam si jih likam in oh...začaran krog,res.Pač polet je blo gud,k mi je blo itak vseen,pač se hitr posušijo,sam zdj...pa že tko se mi dost hit mastijo,sam kur*,bom vseen jz tud začela!Se bom pa postrigla k britni laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#240 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 26 February 2007 - 11:43 PM

Sam tvoji lasje ne bodo šli v promet na eBayu, ne delaj si utvar smile.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users