Jump to content

Photo

Peeling ustnic in njihova nega

• Please log in to reply
403 replies to this topic

#221 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 13 November 2012 - 04:09 PM

Sarah, kje se dobi te nove Korres balzame? Roza iz te serije videvam že par let, ostalih pa ne. Sem pa videla, da so lip butterji v lončkih ful pigmentirani, kot šminke že.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#222 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 November 2012 - 04:10 PM

Dva se dobi na FeelUnique: KLIK
Če sta pa nova, pa ne vem.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#223 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 13 November 2012 - 04:18 PM

To sem videla, za te me zanima, samo zadnja dva sta povsod:

Posted Image

Edit: Na lookfantastic imajo.
  • 0

― V. Van Gogh

#224 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 November 2012 - 04:18 PM

Aha, no, to pa bi mene tudi zanimalo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#225 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 13 November 2012 - 04:26 PM

Prozoren (prvi) je v dveh ambalažah, še v taki:

Posted Image

Drugi (Mandarin) je pa pol dražji od ostalih, svašta.
  • 0

― V. Van Gogh

#226 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 13 November 2012 - 07:57 PM

Je katera že poskusila Eos lip balm? V tujini so precej hit.

Posted Image

Posted Image
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#227 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 November 2012 - 08:20 PM

^^ jaz sem imela rozega, summer fruit in mi je bil brezveze, totalno. Ne razumem zakaj je to hit :) Jaz imam čisto nezahtevne ustnice, ampak to pa je bilo kot da si ne bi nič mazala gor, da o nepraktičnosti sploh ne govorimo, veliko in nerodno, kot nekakšno jajce. :lol:

Oprosti Jina, šele zdaj sem videla. Na LookFantastic imaš, mislim da obojne, v lončku in sticku, na FeelUnique samo v lončku. Sicer pa se te v sticku redkokje že dobi, ker so relativno novi. Pazi pa, ker tej v sticku niso pigmentirani, so more or less sheer, tisti stari pa dajo kar lepo barvo, škoda ker so v lončku in zato a priori no-go pri meni. Jaz si želim v sticku, Peach barvo.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#228 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 November 2012 - 08:22 PM

Vidim, da imajo skoraj vsi spf. :s
  • 0

#229 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 13 November 2012 - 10:46 PM

Kakšni pa se vam zdijo Dr. Organic?

V DM-u niso imeli nobenih balzamov od Lavere, Logone ali Welede. Bom morala v Muller pogledat. Na netu sem videla, da ima Logona enega ognjičevega, bi mogoče tudi znal biti fajn.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#230 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 14 November 2012 - 12:43 AM

Oprosti Jina, šele zdaj sem videla. Na LookFantastic imaš, mislim da obojne, v lončku in sticku, na FeelUnique samo v lončku. Sicer pa se te v sticku redkokje že dobi, ker so relativno novi. Pazi pa, ker tej v sticku niso pigmentirani, so more or less sheer, tisti stari pa dajo kar lepo barvo, škoda ker so v lončku in zato a priori no-go pri meni. Jaz si želim v sticku, Peach barvo.

Hvala! Meni ravno brezbarvnega zmanjkuje, pa bi raje navadnega.
  • 0

― V. Van Gogh

#231 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 November 2012 - 05:14 PM

Te EOS so res brezvezni. Jaz bi tud Korres lip butterje probala, ampak bi jih imela bolj kot šminko.

Meni je Krasna balzam še dober. :thumbup:
  • 0

#232 FlowerPower

FlowerPower

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 285 posts

Posted 14 November 2012 - 08:20 PM

Sem imela ta Kores balzam, obarvano verzijo. Me je prepričala embalaža, dobre sestavine in lepa barva...no ja, zaključek - za moje pojme ni vredn tega dnarja... Gre za precej obarvano labelo, vsi odtenki so neki živo roza, do mega rdeče ali vijola, ustnic pa tudi ne neguje ravno solidno :S
  • 0

#233 Natalie

Natalie

sramežljivec

• Člani
  • 33 posts

Posted 15 November 2012 - 08:04 PM

Ustnice mi pokajo skoraj čez vse leto. Ker imam polnejše, je to še bolj opazno. Redno uporabljam Labello Sun protect. Nanašam si ga vsakodnevno pod šminko od Artdeco. Po občutku se mi zdita balzam in šminka v redu, tudi take fajn ustnice mi naredita, zato ne vem zakaj mi vedno pokajo. Je pa res, da si pilinga ne delam. Mogoče je to pomembno? Vem tudi da je fajn naredit piling in potem nanest gor med, ampak se mi ne da packati. Mislite, da bi bilo dovolj, če bi si ustnice namazala kar s kakšno bolj voljno kremo npr. Nivea Soft ali kaj takega? Kaj mi svetujete? :wink1:
  • 0

#234 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 15 November 2012 - 09:32 PM

Probaj kakšen balzam za ustnice, ki je prav namenjen razpokanim. V spominu imam, da je bil pohvaljen en Eucerinov balzam. Imajo enega Acute lip balm, v tubi, piše, da je prav za suhe in razpokane ustnice, zaradi alergij, dermatitisa in kot posledica zdravljenja.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#235 Natalie

Natalie

sramežljivec

• Člani
  • 33 posts

Posted 15 November 2012 - 09:40 PM

Eucerin vem, da se dobi v lekarni. Kaj pa Acute lip balm? Imajo od Eucerina več vrst balzamov? Enega vem, da sem imela pred leti, ampak mi je bil občutno premasten. Kaj pa kakšen ki ne bi bil masten? Všeč mi je če naredi tak fajn mehek sloj na ustnicah, preveč mastni mi niso všeč, zaradi samega občutka. Prav tako je eden od Labelle, ki je hidratanten, ampak mi spet ni všeč zaradi tistega preveč vodenega občutka.
  • 0

#236 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18597 posts

Posted 15 November 2012 - 09:51 PM

Ne Nivee soft, to je smrt. :surrender: Kakšen bolj hranljiv balzam, ja, ali pa Bepanthen za doma, to jaz ponavadi čez noč namažem, tut kadar sem bolna in mam rdečo in razpokano zgornjo ustnico (fuj), v dveh dneh je dobro. Si stisnem malo v en tak mini lonček in nosim sabo, čez dan se čist na tanko mažem, ponoči pa malo bolj na debelo.
  • 0

After all this time?

Always.

#237 Natalie

Natalie

sramežljivec

• Člani
  • 33 posts

Posted 15 November 2012 - 10:03 PM

Misliš navadno kremo od Bepanthen? Je mastna?
  • 0

#238 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 15 November 2012 - 10:18 PM

Bepanthen Plus. A si uporabljala Labello Classic (tisto najbolj navadno temno modro)? Jaz prisegam nanj, meni pozdravi vse, pridejo obdobja, ko imam ful razpokane in ustnice in je kul že, če si ga namažem 3X na dan. Zadnjič sem v DMu pograbila neko Baleino labelo in je obupna, prav izsuši mi ustnice in bi si jo potem mazala nonstop, ker imam na ustnicah tisti čuden občutek zategovanja.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#239 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18597 posts

Posted 15 November 2012 - 10:29 PM

^^Ja, verjetno potem to. Mazilo mislim da piše na tubi, ne krema. Taka ful gosta je in fajn. :)
  • 0

After all this time?

Always.

#240 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 15 November 2012 - 10:55 PM

Labello je tudi eno sranje, naftne maščobe na dolgi rok ustnice še bolj izsušijo. Poskusi Nuxe Reve de Miel balzam v lončku.
Jaz si ustnice narahlo zdrgnem z brisačo, ko si osušim obraz, ne delam pilinga.
  • 0

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users