Intimna nega
Posted 31 October 2011 - 05:29 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 31 October 2011 - 08:44 PM

Posted 31 October 2011 - 08:47 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 October 2011 - 08:54 PM

ker tipu redko pride vame (pa še to v kondom, če že), se pač obrišem s čimerkoli; kar je pri roki, ne da se mi zmeri it tuširat.

za intimno nego mam intinmi gel od Intimee z žajbljem; ko ga porabim, spet kupim Melvitinega. spet trkam na les, da še nikoli v življenju nisem imela vnetja.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 31 October 2011 - 08:54 PM

Posted 31 October 2011 - 08:59 PM
Posted 31 October 2011 - 09:00 PM
Meni brez bideja za živeti ni!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 31 October 2011 - 09:16 PM
Meni brez bideja za živeti ni!
Drugače pa jaz mam intimne robčke od Nivee, pa tud Chilly, uporabljam pa res samo v skrajnih primerih spodaj, recimo med M, pa če imam ginekološki pregled pa sem šla pred tem še na wc...ali kaj takega. Drugače jih pa uproabljam za roke.
Posted 31 October 2011 - 09:41 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 01 November 2011 - 02:50 AM
Intimno milo uporabljam vsak dan. Se tudi meni ne zdi umito le z vodo. Največkrat imamo Lactacyd emulzijo, smo pa imeli že tudi nivea, chilly in druge. Vsi so mi ok.
Posted 02 November 2011 - 12:04 AM
Posted 02 November 2011 - 12:36 AM
Mene po njih peče, pa deluje mi to malo tako, ko da bi se nažajfala in ne splavila z vodo.
Za Sebamed intimno milo je sonchika napisala:
Navadno milo. Niti ni pretirano nežno. Vsebuje pa provitamin B5 in alojo.
Bom pa jutri nabavila do Eucerina fluid za intimno nego, pa da vidimo. KLIK
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 02 November 2011 - 05:16 PM
nimam denarja, zato sem kupila kar Jessin losjon s kamilico&mlečno kislino; prejšnji z zelenim pokrovčkom mi je bil tudi dober. tudi Jessini robčki so mi v redu.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 06 November 2011 - 06:40 PM
Eucerin intimni fluid zelo lepo diši, sonchika je ocenila, da ima celo več mlečne kisline od Lactacyd Femine.
Zaenkrat mi ustreza.
Posted 24 November 2011 - 01:31 PM
Med menstruacijo uporabljam pa Soft tampone, in zares zdržijo. Tako, da se mi ni treba bati za rjuhe

Posted 24 November 2011 - 10:54 PM

Posted 28 November 2011 - 05:16 PM
Posted 28 November 2011 - 05:25 PM
Mami je hotela kupit, pa ji je v lekarni rekla, da je bolj primerno za tiste, ki že imajo vnetja, da je drugače pH previsok za redno uporabo, če ni problemov.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 November 2011 - 05:29 PM
Ja, menda res ... no, jaz čutim, da se mi spet nekaj 'pripravlja', zato pogledujem za tem. :|
Drugače uporabljam trenutno od Eucerina.
Sem pa našla, če katero zanima - probiotične tampone, tudi nova stvar: KLIK
Posted 28 November 2011 - 05:33 PM
Zanimivo, pa lepa škatla.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users