S čim si češete lase?
Posted 11 October 2011 - 01:20 PM

Posted 11 October 2011 - 01:46 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 11 October 2011 - 06:39 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 11 October 2011 - 08:09 PM
Tak sklepam iz tega videa:
Edino kar me zmede,je tista odebelitev spodaj (vidna na sliki od Plain Jane)

Posted 11 October 2011 - 08:32 PM
Niso nič grobi, če normalno češeš, če pa pritiskaš na lasišče, pa seveda malo praska, haha.
Jaz niti po lasišču s tem ne operiram, ni potrebe.
So pa te konice upogljive, niso glih neki špici iz železa. XD
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 October 2011 - 08:36 PM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 28 November 2011 - 12:13 AM
Jinadaze, si si ti potem naročila TT? Vtisi?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 28 November 2011 - 12:25 AM
Ravno danes sem ga hotla pohvalit

Res sem zadovoljna, mislim da je to prva krtača, s katero si lahko kljub neuporabi balzama razčešem lase do konic!
Pa imam zdaj ful dolge in je z drugimi res nemogoče, vsaj brez da bi pol ure tulila zraven. Dobila sem tudi nekaj pohval na račun las, da so lepi in svetleči.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 November 2011 - 02:25 PM
No, vidiš. Super. ^.^
Posted 14 December 2011 - 02:30 PM
Meni pa te tangle teezer krtače zgledajo zelo grobe. Me kar zmrazi, ko vidim te dolge, take zobe. A to kaj praska, če po lasišču potegneš?
Jaz poročam, da me Tangle Teezer (TT) ni navdušil. Se mi zdi, da moje rezance lepše počeše navaden glavnik. Mislim pa, da se bo super obnesel na skodrani pudeljasti dlaki, tako da ga bom podarila naprej...
Posted 14 December 2011 - 02:40 PM
Meni je edino žal, da nisem večjega (klasičnenga) kupila. Sploh nisem vedela, da je ta s pokrovom manjši.
― V. Van Gogh
Posted 14 December 2011 - 04:56 PM

Posted 26 December 2011 - 02:33 PM

Jst mu pojem hvale do konca življenja, ker nisem verjela svojim očem včeraj. Fanta sem česala z njim in to je bilo lol pesmica, šlo je kot po maslu, vseee je razčesal, pa ni imel lahke naloge, pa fant ima noro goste lase. Čas česanja se je skrajšal iz ene 4ur na 20min, s tem, da so bili lasje dosti bolj razšesani kot ponavadi (pač u nulo), las je bilo ob tem mnogo manj izpadlih, pa fant je rekel, da tako nebolečega lasišča že dolgo ni imel... Vglavnem, oba sva nadzadovoljna z njim, čeprav pri meni ne dela neke blazne razlike, ampak zanj bo pomoje must have od sedaj dalje.

edit: pa enkrat sem mu česala z enim mojim, ki ima samo vzporedno postavljenih 2x 4 zelo močnih zob in sem dala v lase, potegnila in zlomila 2 takoj, ta TT ima pa ogromno zobcev in si misliš, da se bo to takoj zapletlo in obstalo v laseh, vbistvu jih pa takoj razvozlja. Noro. Ker izgleda pa nič kaj posebno.
Posted 26 December 2011 - 04:01 PM

― V. Van Gogh
Posted 31 December 2011 - 04:13 PM

Je že naročena

Posted 31 December 2011 - 04:18 PM

Posted 31 December 2011 - 04:29 PM

Posted 01 January 2012 - 10:48 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 21 March 2012 - 01:09 AM

Pa ko sem že ravno pri tem, nov poskus nategovanja: http://dermalec.si/

Posted 21 March 2012 - 12:50 PM

― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users