Jump to content

Photo

S čim si češete lase?

• Please log in to reply
349 replies to this topic

#221 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 11 October 2011 - 01:20 PM

Da ga lepo "pospraviš" pomoje.
IPB Image
  • 0

#222 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 11 October 2011 - 01:46 PM

Aha, najbrž res ja. Zlat mi je ful všeč (pa ga ni v normal izvedbi), zato sprašujem. oops.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#223 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23388 posts

Posted 11 October 2011 - 06:39 PM

Meni pa te tangle teezer krtače zgledajo zelo grobe. Me kar zmrazi, ko vidim te dolge, take zobe. A to kaj praska, če po lasišču potegneš?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#224 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 11 October 2011 - 08:09 PM

Glede teh modelov Tangle Teezerja, mislim da sta oba modela (navaden in tale fancy) popolnoma enaka, kar se tiče razčesavanja, oni fancy ima le funkcijo zapiranja, kao 'travel' finta.

Tak sklepam iz tega videa:

Edino kar me zmede,je tista odebelitev spodaj (vidna na sliki od Plain Jane) hmm.gif .
  • 0
Memento mori.

#225 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 October 2011 - 08:32 PM

Niso nič grobi, če normalno češeš, če pa pritiskaš na lasišče, pa seveda malo praska, haha.
Jaz niti po lasišču s tem ne operiram, ni potrebe.
So pa te konice upogljive, niso glih neki špici iz železa. XD
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#226 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23388 posts

Posted 11 October 2011 - 08:36 PM

Aja, upogljive so...so mi izgledale trde in ostre. smile.gif Kaj pa vem, mogoče kdaj nabavim, čeprav zaenkrat nimam potrebe. Niti nimam ful gostih las, da bi jih bil problem razčesat.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#227 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 November 2011 - 12:13 AM

Jinadaze
, si si ti potem naročila TT? Vtisi?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#228 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86383 posts

Posted 28 November 2011 - 12:25 AM

Ravno danes sem ga hotla pohvalit biggrin.gif , imam TEGA.
Res sem zadovoljna, mislim da je to prva krtača, s katero si lahko kljub neuporabi balzama razčešem lase do konic!
Pa imam zdaj ful dolge in je z drugimi res nemogoče, vsaj brez da bi pol ure tulila zraven. Dobila sem tudi nekaj pohval na račun las, da so lepi in svetleči. happy.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#229 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 November 2011 - 02:25 PM

No, vidiš. Super. ^.^

• 0

#230 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 14 December 2011 - 02:30 PM

QUOTE(Marmelada @ 11. 10. 2011 - 17:39) View Post

Meni pa te tangle teezer krtače zgledajo zelo grobe. Me kar zmrazi, ko vidim te dolge, take zobe. A to kaj praska, če po lasišču potegneš?
Ne, nič ne praska. Zobje so plastični in mehki.

Jaz poročam, da me Tangle Teezer (TT) ni navdušil. Se mi zdi, da moje rezance lepše počeše navaden glavnik. Mislim pa, da se bo super obnesel na skodrani pudeljasti dlaki, tako da ga bom podarila naprej...
  • 0

#231 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86383 posts

Posted 14 December 2011 - 02:40 PM

Meni je edino žal, da nisem večjega (klasičnenga) kupila. Sploh nisem vedela, da je ta s pokrovom manjši.

• 0

― V. Van Gogh

#232 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20003 posts

Posted 14 December 2011 - 04:56 PM

meni tudi na sliki večji deluje hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#233 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20003 posts

Posted 26 December 2011 - 02:33 PM

Tangle teezer dela ČUDEŽE!!!!!! ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Jst mu pojem hvale do konca življenja, ker nisem verjela svojim očem včeraj. Fanta sem česala z njim in to je bilo lol pesmica, šlo je kot po maslu, vseee je razčesal, pa ni imel lahke naloge, pa fant ima noro goste lase. Čas česanja se je skrajšal iz ene 4ur na 20min, s tem, da so bili lasje dosti bolj razšesani kot ponavadi (pač u nulo), las je bilo ob tem mnogo manj izpadlih, pa fant je rekel, da tako nebolečega lasišča že dolgo ni imel... Vglavnem, oba sva nadzadovoljna z njim, čeprav pri meni ne dela neke blazne razlike, ampak zanj bo pomoje must have od sedaj dalje.

thumbup.gif thumbup.gif

edit: pa enkrat sem mu česala z enim mojim, ki ima samo vzporedno postavljenih 2x 4 zelo močnih zob in sem dala v lase, potegnila in zlomila 2 takoj, ta TT ima pa ogromno zobcev in si misliš, da se bo to takoj zapletlo in obstalo v laseh, vbistvu jih pa takoj razvozlja. Noro. Ker izgleda pa nič kaj posebno.
  • 0

#234 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86383 posts

Posted 26 December 2011 - 04:01 PM

biggrin.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#235 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20003 posts

Posted 31 December 2011 - 04:13 PM

Mi je ena nečakinja rekla: A pol boš še men to krtačo roza prnesla? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Je že naročena biggrin.gif
  • 0

#236 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 31 December 2011 - 04:18 PM

Meni je to res največje odkritje. :D Sem presrečna!
  • 0

#237 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 31 December 2011 - 04:29 PM

Mene ni preprical, sem ga podarila naprej. Se dobro obnese na pudljasti dlaki. smile.gif
  • 0

#238 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 01 January 2012 - 10:48 PM

Meni je tudi must have zadeva.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#239 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 21 March 2012 - 01:09 AM

Še kateri TT masti lasišče? Pred uporabo nisem imela nikoli mastnih las, s TT pa vedno bolj. :confused:

Pa ko sem že ravno pri tem, nov poskus nategovanja: http://dermalec.si/ :huh: Dermalec? Cca. 30€, seriously? :rtfm:
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#240 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86383 posts

Posted 21 March 2012 - 12:50 PM

Fak, jaz tudi opažam, da odkar ga uporabljam, se mi lasje bolj mastijo, vsaj en dan prej jih moram prat. :hmm:
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users