Jump to content

Photo

barvanje las

• Please log in to reply
841 replies to this topic

#221 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 02 January 2009 - 10:58 PM

O, super! Bom probala. Ni se treba trudit, bom že sama razdelila na pol smile.gif Hvala ti za izčrpen odgovor wink.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#222 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 09 May 2009 - 10:54 AM

Babe, mene zanima če se je katera od vas že barvala z Keune Tinta Color barvo...Trenutno se mi je kana POPOLNOMA sprala(v torek bo točno en mesec biggrin.gif ) in sem se odločla da se nebom več barvala z kano tudi zato ker mi odtenki niso všeč, dolgočasni in malo izbire je...

Pa me zanima kakšne so vaše izkušnje z tinta color barvo jaz bi si vzela temno rjavo(z čokoladnim pridihom, nič rdečega, nič bakrenega..) če je že katera imela?
  • 0

#223 diakana

diakana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 136 posts

Posted 11 May 2009 - 05:36 PM

Ima katera kak nasvet, kako pobarvati SAMO narastek? Tudi če nanesem le na narastek barvo, mi ta vedno uide tudi na ostale lase in i tega počasi ratuje katastrofa (uničeni lasje)
  • 0

#224 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 11 May 2009 - 07:06 PM

Kako ti gre na druge lase?
Saj pa ja ni tako tekoča barva biggrin.gif
  • 0

#225 diakana

diakana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 136 posts

Posted 11 May 2009 - 07:25 PM

Pač gre: Imam precej kratke. Ali se jih da kako zaščititi?
  • 0

#226 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 12 May 2009 - 07:39 PM

November rain, jst že precej časa uporabljam samo Keune barve.

Meni so fajn, odtenkov majo tud dost. Ti pa res bolj malo lahko svetujem glede rjavih barv, ker se sama barvam z rdečimi odtenki... Glede obstojnosti pa spet težko rečem glede na to, da se vse rdeče ful hitro spirajo. Ampak vrjamem, da so fajn.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#227 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6704 posts

Posted 12 May 2009 - 08:49 PM

QUOTE(november.rain @ 9. 5. 2009 - 11:54) View Post

Babe, mene zanima če se je katera od vas že barvala z Keune Tinta Color barvo...Trenutno se mi je kana POPOLNOMA sprala(v torek bo točno en mesec biggrin.gif ) in sem se odločla da se nebom več barvala z kano tudi zato ker mi odtenki niso všeč, dolgočasni in malo izbire je...

Pa me zanima kakšne so vaše izkušnje z tinta color barvo jaz bi si vzela temno rjavo(z čokoladnim pridihom, nič rdečega, nič bakrenega..) če je že katera imela?

Hej, js sm si enkat barvala s srednje rjavo in na mojih laseh je izpadla kot črna, resno. Po naravi mam svetlo rjave, ampak sem takrat barvala čez rdečkaste. Tko da kolkor mam jst izkušnje, so barve močne in primejo ful bolj temno. Vsaj kar se teh rjavih odtenkov tiče. Tko mi je rekla tud frizerka, zdej ne vem.
Ampak sem bla pa zadovoljna, čeprou je bla barva bolj temna, kot sem pričakovala. Tko da ti kar priporočam no, da sama sprobaš.
  • 0

#228 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 13 May 2009 - 10:05 AM

A mi lahko kjera svetuje dobrega frizerja v Ljubljani, ki lepo postriže in barva pa da ni ful drag? ermm.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#229 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 14 May 2009 - 11:06 AM

Ok, sm že našla.

Zdej mam pa še eno vprašanje: Jst mal cvikam, da bi se pobarvala. Ker pol se morš skos barvat zarad narastka, plus jaz si še vsak dan perem lase, tko da pomoje barva ful hitro zbledi. ermm.gif Mi je pa ful všeč, da je barva naravna (pobarvala bi se na naravno barvo, da se ne vid neki ful umetno) in da se vid narastek - ni narastek ampak da se postopoma svetli barva od korenine do konic. Bom nalepla slike za primer:
IPB Image
IPB Image

A se to da narest?
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#230 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 14 May 2009 - 04:30 PM

Pejte nekam, noben mi ni svetvou, zdej sm se pa kr za barvanje naročila. laugh.gif ermm.gif
  • 0

#231 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 14 May 2009 - 04:41 PM

Ja jz nisem nek strokovnjak pa rajš nebi svetovala neki kr tko, da bi te pol zafrknla, oops.gif ampak po mojem mnenju! Se mi zdi da bi lahko tko zgledal če bi si dala pramenčke- bi izpadl boljš pa bolj naravno kot pa če bi se barvala. K pri barvanju je črta od narastka čist enakomerna, pri pramenčkih je pa to bl zabrisano in bi potem pomojem lahko tko izpadl. Seveda če bi dala samo par odtenkov svetlejšo barvo kot maš naravno. Pa sej če si naročena za barvanje te itak loh tut pramena namest tega, njej gre bolj zard časa, če bi se npr. naročila samo za striženje bi ti dala pol ure, tko ti bi dala pa eno uro pa pol. Vsaj zdi se mi tko biggrin.gif Nej kej pove še kera k se bolj spozna na to biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#232 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 May 2009 - 08:31 PM

Ja glej tak je... Ti se ne moreš pobarvat v različne odtenke, razen, če ti nardi pramene večih barv. Postopoma, ko pereš lase, ko barva zbledi in, ko se ti nardi nek prehod med tvojo barvo in barvanimi lasmi pride pač do takega efekta. Umetno ga ne moreš ustvarit. Natasha je mela že stokrat barvane lase in je prišlo do takega "naravnega" efekta.
  • 0
Viens, reste ici!

#233 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 15 May 2009 - 10:08 PM

Aja. Klinc. Ma bom pol neki se odločla, morm še mau slike pogledat.
  • 0

#234 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 August 2009 - 04:41 PM

DiLeMa, nekaj si omenjala, da bi mi pasal ne-veem-več-kakšna-že rjava barva. laugh.gif a mi lahko napišeš (po možnosti še slikce nalepiš), kakšen odtenek si si zamislila?
kaj takega?

IPB ImageIPB Image

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#235 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 August 2009 - 09:17 PM

Meni je všeč ful veliko rjavih odtenkov, sploh če se barva malenkost preliva, mi je božansko, ti dve sta mi obe ful lepi:

IPB Image IPB Image

Ti imaš tak poseben, res lep obraz, se mi zdi, da bi z eno bogato, čokoladasto rjavo kar zasijala! Zdej edino topli odtenki ne pašejo tistim, ki imajo močan rožnat podton kože, ampak mislim, da si ti precej nevtralna (vsaj kolikor sem s slik razbrala). Prav glede odtenka pa nimam pojma, kaj bi ti svetovala, ampak v kolikor vzameš ta preliv Creme Gloss, pazi, ker pridejo veeeeeliko bolj temni kot na pakungi, pa radi vlečejo na rdečo. Moja mama se barva z nekim srednje blond odtenkom in pride ven srednje rjava. Mislim, da imajo zdej Schwarzkopf Palette prav neko linijo rjavih odtenkov, se ti splača malo počekirat. Ali pa če počakaš name in ti povem, kako je izpadlo moje barvanje (barvala se bom v torek, pa potem me bo Dragica tudi pofotkala s profi fotičem, da bo realen rezultat). Mogoče najdem kakšen super odtenek, ki bo tudi tebi všeč. Mika me, da bi vzela dva odtenka Keune Tinta Color, pa me tudi zanimajo izkušnje glede te barve, vem da se november.rain barva z njimi. Jaz bi rada, da vsaj malo izsušijo lase (vem, čudna zahteva biggrin.gif), pa tudi ne vem, koliko % razvijalec rabim in kako zmerim količino. Se posebi kupi kakšno merco?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#236 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 August 2009 - 09:22 PM

thx, DiLeMa. bom kaj svetlejšega potem izbrala, ker ne bi rada pretemna izpadla. bog ve, kdaj se mi bo dal farbat oziroma kdaj bom K. prepričala, naj me štrihne. oops.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#237 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 August 2009 - 11:42 AM

Jaz sem vzela od Poly Diadem dva odtenka (je Dragica častla oops.gif) in sicer svetlo in srednje rjavo. Barvala se bom mogoče že danes, če mi rata prepričat Dražesno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#238 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 August 2009 - 07:37 AM

Dilema, meni so Keune res fantastične barve in jih nemorem prehvalit.Poleg tega pa vsbujejo še svilo in zmes ki jo narediš je resnično svilena..tak satenast sijaj ima, no ful zanimivo uglaunem biggrin.gif

Jaz sem kupila keune razvijalec, notri ga je 60 ml, prav tako je v tubi barve 60 ml, tako da lahko zmešaš kar skupaj, nič odmerjat.
Čas trajanja se ne spomnem zdejle mislim da je bilo pet minut več kot pri običnih trgovinskih barvah, če se prav spomnem, no.
Barva pa res traja ful dlje kot trgovinske ampak to je odvisno tud od kvalitete lasu, verjetno nekomu ki ima zelo uničene lase nebi trajal tako dolgo, ampak ti jih nimaš zato sklepam da ti bo trajala dolgo.
Odtenki se mi zdijo enaki kot tisti pramenčki na vrhnji strani škatlice.Mene edino jezi to, da v muellerju ni neke izbire odtenkov.
  • 0

#239 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 August 2009 - 11:47 AM

Jaz sem zdej našla tako popolno kombinacijo s Poly Diadem svetlo in temno rjavo, da bom zihr še to parkrat kupla, pa zdej so te barve v DM v akciji in je ena škatlica komaj okoli 4€.

Bom pa zihr enkrat probala tudi od Keune barve, me res zanima kakšne so, hvalijo jih precej.
  • 0

#240 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 10 August 2009 - 11:17 PM

Dilema, mene ful zanima keri dve barvi kombiniraš?
  • 0
Memento mori.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users