Jump to content

Photo

Škornji

• Please log in to reply
1159 replies to this topic

#221 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 September 2005 - 05:08 PM

QUOTE(anch)
QUOTE(Jenna)
QUOTE(-supergirl-)
jenna¨. a si šla v batto pogledat? tam bi se pa kar kaj našlo. majo full različne modele!

Ja, sem šla - v tisto v CityParku. In mi prav nič ni blo všeč. No ja, eni so mi bli še sprejemljivi, ampak cena je pa bla absolutno nesprejemljiva - malo manj kot 50k. IPB Image

js sm glih dans bla v bati pa sm vidla ene take k so teb vsec (sj zdi se mi, no..)..pa sm se nalasc pogledala ceno...26k...

Hm hm hm..... 2x sem šla v Batto v CP (drugič v primeru, če bi prvič kaj spregledala), pa nisem nobenih meni všečnih za 26k vidla.....
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#222 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 20 September 2005 - 05:57 PM

js sm to v celju gledala, no..
  • 0
it's not pms, it's you..

#223 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 September 2005 - 08:38 PM

.
Aja. Jaz pa v Lj.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#224 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4151 posts

Posted 21 September 2005 - 11:31 AM

Imam eno vprašanje. Jaz imam priložnost it v Italijo...v Gorico po škornje, pa me zanima al je tam kaka ponudba, ker točno sicer ne vem kam bi naj tam šli... Kam mi predlagate it? rada bi si kupila prave usnjene škornje s peto pa ni nujno, da so na špic smile.gif

LP
  • 0

#225 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 21 September 2005 - 01:11 PM

QUOTE(bellini)
Imam eno vprašanje. Jaz imam priložnost it v Italijo...v Gorico po škornje, pa me zanima al je tam kaka ponudba, ker točno sicer ne vem kam bi naj tam šli... Kam mi predlagate it? rada bi si kupila prave usnjene škornje s peto pa ni nujno, da so na špic smile.gif

LP

v ng je ena trgovina s čevlji sam ne vem kako se imenuje. vem da k pridš dol z gradu (s hriba) pa greš proti trgu je ena trgovina ker majo čevlje pa ful velik stilov.

drgač pa Jenna podobne škornje kukr bi ti rada so mel tm. drgač paa lohk pogledaš v cosmic shock_u na trubarjevi
mogoče majo k je taka bl nora trgovina- sam ne mi zamert pa mislt da si ti nora. oops.gif oops.gif laugh.gif
  • 0

#226 tinca

tinca

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1159 posts

Posted 21 September 2005 - 03:45 PM

QUOTE(bellini)

LP

Pitarello ima največ izbire.
  • 0

#227 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 September 2005 - 12:03 AM

joj.....danes sm vidla v transportu ene toook lušne škornje(mensezdi,no biggrin.gif )
take oranžne z malo petko,drgač so pa na isti način nrjeni kt (TASH!!!!!)najini črni brez pete iz transporta k majo štrikce okol in okol!!!!uaaa. pa okrogli spredaj!!!! tongue.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#228 Ka

Ka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 628 posts

Posted 23 September 2005 - 12:58 PM

QUOTE(tinca)
QUOTE(bellini)

LP

kvaliteta ni lih nujno zadovoljiva. meni je blo zaenkrat s pitarelota vse bolj tako, za eno sezono (alpa za več sezon, sam bolj malo obuvat).
  • 0

#229 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts
  • Interests:Moda,nakupovanje...vse kar je lepo!:-)

Posted 23 September 2005 - 03:59 PM

Jaz sem si pa kupila ene full lepe v Humanic-u sicer so polskornji ampak super.
  • 0
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

IPB Image

#230 tinca

tinca

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1159 posts

Posted 23 September 2005 - 06:31 PM

QUOTE(Ka)
QUOTE(tinca)
QUOTE(bellini)

LP

kvaliteta ni lih nujno zadovoljiva. meni je blo zaenkrat s pitarelota vse bolj tako, za eno sezono (alpa za več sezon, sam bolj malo obuvat).

...kot naletiš in kolikor plačaš. Jaz imam ene polškornje z 3cm pete in sem kot bosa-60 €, telovadne copate tudi odlične-30 €.
Ne verjamem, da bo Bellini nosila škornje vsak dan po osem ur, najbrž bi dobila tudi takšne ki bi jih lahko ampak jih bo plačala tudi 100€ ali pa več.
Nevem no...že če gre tja, naj skoči pogledat v pitarello.

Sicer pa je po Gorici kar nekaj trgovin s čevlji, tako da izbira ne bi smela biti problem. Priporočam tudi trgovino Kosič, tam imajo tudi kvalitetne čevlje, samo so tudi cene zasoljene.
  • 0

#231 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4151 posts

Posted 23 September 2005 - 10:06 PM

hja...izlet je padel v vodo cry.gif Vseeno hvala za predloge, jih bom poskušala uporabit kdaj drugič, ko bo prilika.

LP
  • 0

#232 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 September 2005 - 04:26 PM

.
A mi lahko kakšna Mariborčanka (ali pa tista, ki pozna dobro trgovine v Mb) pove za dobre trgovine po Mb s škornji? (mater, ker stavek biggrin.gif ) Tnx.

.
  • 0

#233 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 October 2005 - 06:17 PM

jenna, a boš prosim prilepila fotko tvoijh novih škorenjcev? biggrin.gif sem zlo zlo firbčna ... biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#234 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 October 2005 - 06:23 PM

Jenna ena izmed dobrih trgovin je Alpina čeprav tudi Peko ne zaostaja. Podrobneje ti nebom razlagala ker jih že maš wink.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#235 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 October 2005 - 07:23 PM

.
biggrin.gif Bom prilepila sliko kmalu (opozarjam, da je ogled slik na lastno odgovornost! biggrin.gif )! Dobila pa sem jih v Borovem.

Aja, lahko pa še povem, da sem se navdušila še za ene škorenjce..... meni so tako cartiš:
IPB Image

.

• 0

#236 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 01 October 2005 - 10:12 PM

[quote=Jenna].
biggrin.gif Bom prilepila sliko kmalu (opozarjam, da je ogled slik na lastno odgovornost! biggrin.gif )! Dobila pa sem jih v Borovem.

Aja, lahko pa še povem, da sem se navdušila še za ene škorenjce..... meni so tako cartiš:
IPB Image

.

te so pa res ful lepe....men so tud vsec smile.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#237 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 01 October 2005 - 10:37 PM

men je ful skoda pri takšnih škornjih (kot so zgoraj), da morš nujno met kiklo, da se vidjo rožice... so mi lepe, sam sem pa osebno fan takšnih škornjev, ki imajo spredaj kaj zanimivega, da se to vid tud ko maš hlače
  • 0
Posted Image

#238 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 03 October 2005 - 12:24 PM

men so pa te luskani!!!

IPB Image

te so smešni pa bl kurbish
IPB Image

zlo kurbish
IPB Image
  • 0

#239 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 October 2005 - 12:38 PM

QUOTE(kristy)
men so pa te luskani!!!

zlo kurbish
IPB Image

za jenno biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#240 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 October 2005 - 12:40 PM

Hehe Rea ... tale je bla pa že mal hudobna! biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users