Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#221 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 31 January 2007 - 06:50 PM

Bratranca še nism poklicala, kar je zelo grdo od mene, k je revček tok bolan!!!! Bogi!
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#222 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 31 January 2007 - 08:40 PM

Tolk samo se počutim, k že dolg ne. Bedno!
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#223 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 31 January 2007 - 08:48 PM

Noro kaj se mi dogaja, ugotavlam da čist nobenmu ne pustim blizu, živim v enem svojem balončku, kao Perfektnem za moje pojme cry.gif
Sekiram se za šolo, skos težim s to šolo, cel dan nisem šla ven , sam zaradi šole itd. Preveč se sekiram za šolo, imam 9ke ampak še vseeno bi rada bila boljša. s tem se uničujem.Uničujem se tudd s svojo perfekcijo drugje, povsod hočem bit naj naj naj. TO je čist mimo vse skup. Danes sta me dve men ljube osebe vprašale kaj se dogaja z mano, in pri bratu sem se razpizdila naj me čist na miru pusti( čist moja reakcija), pri kolegu pa se nardila kot da je vse ok. kot ponavadi jo pride do kakih debat, mal zajebancije, nasmešek in gremo na drugo temo ou. v svoj balonček. V katerem sem čist sama. Teško priznat-ampak tako je.
naj dodam da pretiravam v enih stvareh, namest da bi uživala, včeraj sem na bajku pretiravala, tečem kot kaki maratonec, da gre vse kaj me matra z mene, ampak žal ne gre. ni to pravi način. ne vem kaj mi je. danes je extra težek dan zame. cry.gif čist sem hin, cel dan pišem seminarsko, sedajmam v planu neki čist drugega s to sem.nalogo. Še vse znova pisat.omg
  • 0

#224 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 31 January 2007 - 10:59 PM

QUOTE(nihrida @ 31. 1. 2007 - 20:40) View Post

Tolk samo se počutim, k že dolg ne. Bedno!

ej enako ...sm morala potem nujn en cigaret prižgat rolleyes.gif
  • 0

#225 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5814 posts

Posted 01 February 2007 - 11:09 AM

že četrti dan sem brez cigaret in mi kar gre (vem pa, da bom med vikendom kadila kot turek, ker je moja volja pač šibka in cigaretes & alcohol je pač dobitna kombinacija!!!)
  • 0

#226 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 01 February 2007 - 12:06 PM

nevrjetno...zdele sem pa prov dobre volje, ma boli me uvo za sve! laugh.gif
  • 0

#227 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 01 February 2007 - 05:11 PM

Prišla sem do spoznanja, da sem obsedena z rač in internetom. Zato sem v torek sklenla, da se ga 1 teden ne pritaknem. Danes se mimela neke nujne zadeve s časpoisom za opravit na netu in zdej sem tu! Zaakjaajj?! cry.gif

OT:
QUOTE(Ancka Pomarancka @ 31. 1. 2007 - 9:37) View Post
Mah... kdo je reku da je delo v skupinah fajn...

fajn je, ko/če drugi delajo vse namesto tebe. ampak žal se to (meni) nikoli ne zgodi ...
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#228 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 01 February 2007 - 05:48 PM

Ena sošolka ima grozno frizuro. Ji sploh ne paše, pa jo ful bledo naredi, jaz pa sem jo kljub temu pohvalila.
  • 0

#229 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 01 February 2007 - 05:52 PM

premalo sem se učila za test down.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#230 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 01 February 2007 - 05:55 PM

tko skrolam cez forum, pa vidm da je mladoletna napisala post v spovednico... pa si mislm, 100% se je premal ucila biggrin.gif in pogledam in res laugh.gif pollom
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

• Guests

Posted 01 February 2007 - 05:57 PM

Ne da se mi na sestanek. Pa bi morala it. Ampak ne grem. Boli me ... tongue.gif
  • 0

#232 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 01 February 2007 - 05:57 PM

Sn se premal učila za tekmovanje down.gif down.gif down.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#233 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 01 February 2007 - 06:04 PM

QUOTE(piko*biko @ 1. 2. 2007 - 17:55) View Post

tko skrolam cez forum, pa vidm da je mladoletna napisala post v spovednico... pa si mislm, 100% se je premal ucila biggrin.gif in pogledam in res laugh.gif pollom

same pripombe dry.gif

matr, samo sem resnično lena ermm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#234 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 02 February 2007 - 01:18 PM

Moj lubek mi gre včasih na živce da bi ga kr ubila al pa vsaj malo mučila hehe, ampak ga mam vseen najrajš na svetu, ker zna bit pa taaaak cukr da joooooooj!

Do šefice gojim čudne občutke ker je enkrat fulllllllll dobre volje in enkrat fulllll slabe volje tako da sem jo pogruntala in pogruntala sem tudi njeno prenapihovanje stvari in preveliko zganjanje panike, upam da grem kmal od tle ker se mi je ne da več! rolleyes.gif

En kolega.... on je ceu igralc - na živce mi gre in moram priznati da se namerno dostikrat izognem pijački z njim ker takih ljudi preprosto ne prenašam dobro. Bodi to kar si- ostalih je že tako preveč!

Morala bi se učit pa mi gre ta predmet res toooooooooooooooook na živce, ko pa pomislim na prfoksa me pa sploho v-s-e mine! ah sej bo sej bo...

No sčistila sem si dušo!

Lep dan in vikend vsem!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#235 shtrukeljchek

shtrukeljchek

sramežljivec

• Člani
  • 93 posts

Posted 02 February 2007 - 02:41 PM

Full sm jezna sama nase ker se prepuščam ljubosumju. Mislim tip zaposli eno bejbo k je znana osebnost in manekenka,pa tut všeč mu je.- že tuki red alarm! Poleg tega da dobr zgleda je tut full pametna in ma velik tistih atributov k jih jst nimam, pa bi blo fajn če bi jih mela... Zdej me je pa strah da ker je med mano in fantom že tko 11 let razlike, da bo spoznal da on potrebuje pravo žensko ne pa ene smrkle k more še odrastit. Full me psihira vse skupi, full se počutim tesnobno in strah me je k mačka. Sploh zdej k sm se nekak res odprla svojmu fantu (po 3 letih) in se mu čist prepustila.. Mam filing da me bo udarl po glavi kot že 2x do sedaj. Pa itak mava že tko mal problemov v vezi, ne zadovoljujem vseh njegovih kriterijev, so stvari ki si jih niti ne želim zadovoljevat, do katerih mi enostavno ni ker to nism jst... Včasih mam filing da se non stop nekdo igra z mano in me daje čez svako jake preizkušnje. Polhn kurac mam že teh preizkušenj k da nism že dost dala čez lajf..

Sovražim se tkole počutit... Tist filing da zdej pa bo neki narobe... Najbolj smešn je da so se ti filingi že 2 x uresničl... cry.gif
  • 0

#236 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 February 2007 - 03:54 PM

QUOTE(SiQsI @ 2. 2. 2007 - 13:18) View Post

Lep dan in vikend vsem!

hooray.gif fala enako.

js sm se že med malco v službi dost prepucala, se mi ni treba še tuki, sam včasih bi res koga po glavi tresnila v službi, da bi znal tut res videt, kdo res dela, kdo se pa sam zajebava pa drugim delo nalaga.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#237 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 02 February 2007 - 08:58 PM

Z očetom se kregam fight.gif tongue1.gif yucky.gif mad2.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#238 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 03 February 2007 - 11:56 AM

Moj fant je bolan. Saj ga tolažim in mu govorim, da bo bolje, ampak mi gre že pošteno na živce s tem svojim jamranjem. Razcartanec...
  • 0

#239 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 05 February 2007 - 11:48 PM

Sej ne vem, če to spada sm, ampak ne vem več.
Ne razumem, če se ljudje zajebavajo al mislijo resno.
Jst se namreč ne vidim več realno in to že dolgo časa ne. Ne znam ocenit, če sm debela ali ne, pametna ali ne, če kej obvladam ali mi gre zanič. Ljudje tega en opazijo rpeveč, zato me tretirajo normalno in se iz vsega zajebavajo. Jst potem ne vem več, če mislijo resno al ne in je zelo zmedujoče, kr v bistvu ne mislijo nič slabega sploh in mene fajn prizadenejo in to sploh niso oni krivi, ampak jst. In zdej sm preobčutljiva za kakršnekoli komentarje in samozavest je na nuli. In še določeni drugi problemi ki jih sam ane znam rešit, drugi mi hočejo pomagat, ampak se tega zelo napačno lotevajo. Kako bi blo prav, pa ne vem.
Ker je to spovednica, predvidevam, da je to smatrano kot izpoved v prazno in ne pričakujem nadaljnjih komentarjev.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#240 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 06 February 2007 - 12:32 PM

nohte sem si spet pogrizla ermm.gif do bolečine! down.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users