Spovednica
Posted 31 January 2007 - 06:50 PM
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 31 January 2007 - 08:40 PM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 31 January 2007 - 08:48 PM

Sekiram se za šolo, skos težim s to šolo, cel dan nisem šla ven , sam zaradi šole itd. Preveč se sekiram za šolo, imam 9ke ampak še vseeno bi rada bila boljša. s tem se uničujem.Uničujem se tudd s svojo perfekcijo drugje, povsod hočem bit naj naj naj. TO je čist mimo vse skup. Danes sta me dve men ljube osebe vprašale kaj se dogaja z mano, in pri bratu sem se razpizdila naj me čist na miru pusti( čist moja reakcija), pri kolegu pa se nardila kot da je vse ok. kot ponavadi jo pride do kakih debat, mal zajebancije, nasmešek in gremo na drugo temo ou. v svoj balonček. V katerem sem čist sama. Teško priznat-ampak tako je.
naj dodam da pretiravam v enih stvareh, namest da bi uživala, včeraj sem na bajku pretiravala, tečem kot kaki maratonec, da gre vse kaj me matra z mene, ampak žal ne gre. ni to pravi način. ne vem kaj mi je. danes je extra težek dan zame.

Posted 01 February 2007 - 11:09 AM
Posted 01 February 2007 - 12:06 PM

Posted 01 February 2007 - 05:11 PM

OT:
fajn je, ko/če drugi delajo vse namesto tebe. ampak žal se to (meni) nikoli ne zgodi ...
Posted 01 February 2007 - 05:48 PM
Posted 01 February 2007 - 05:52 PM

Posted 01 February 2007 - 05:55 PM

Posted 01 February 2007 - 05:57 PM

Posted 01 February 2007 - 05:57 PM

da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 02 February 2007 - 01:18 PM
Do šefice gojim čudne občutke ker je enkrat fulllllllll dobre volje in enkrat fulllll slabe volje tako da sem jo pogruntala in pogruntala sem tudi njeno prenapihovanje stvari in preveliko zganjanje panike, upam da grem kmal od tle ker se mi je ne da več!

En kolega.... on je ceu igralc - na živce mi gre in moram priznati da se namerno dostikrat izognem pijački z njim ker takih ljudi preprosto ne prenašam dobro. Bodi to kar si- ostalih je že tako preveč!
Morala bi se učit pa mi gre ta predmet res toooooooooooooooook na živce, ko pa pomislim na prfoksa me pa sploho v-s-e mine! ah sej bo sej bo...
No sčistila sem si dušo!
Lep dan in vikend vsem!
Posted 02 February 2007 - 02:41 PM
Full sm jezna sama nase ker se prepuščam ljubosumju. Mislim tip zaposli eno bejbo k je znana osebnost in manekenka,pa tut všeč mu je.- že tuki red alarm! Poleg tega da dobr zgleda je tut full pametna in ma velik tistih atributov k jih jst nimam, pa bi blo fajn če bi jih mela... Zdej me je pa strah da ker je med mano in fantom že tko 11 let razlike, da bo spoznal da on potrebuje pravo žensko ne pa ene smrkle k more še odrastit. Full me psihira vse skupi, full se počutim tesnobno in strah me je k mačka. Sploh zdej k sm se nekak res odprla svojmu fantu (po 3 letih) in se mu čist prepustila.. Mam filing da me bo udarl po glavi kot že 2x do sedaj. Pa itak mava že tko mal problemov v vezi, ne zadovoljujem vseh njegovih kriterijev, so stvari ki si jih niti ne želim zadovoljevat, do katerih mi enostavno ni ker to nism jst... Včasih mam filing da se non stop nekdo igra z mano in me daje čez svako jake preizkušnje. Polhn kurac mam že teh preizkušenj k da nism že dost dala čez lajf..
Sovražim se tkole počutit... Tist filing da zdej pa bo neki narobe... Najbolj smešn je da so se ti filingi že 2 x uresničl...

Posted 02 February 2007 - 03:54 PM
Lep dan in vikend vsem!

js sm se že med malco v službi dost prepucala, se mi ni treba še tuki, sam včasih bi res koga po glavi tresnila v službi, da bi znal tut res videt, kdo res dela, kdo se pa sam zajebava pa drugim delo nalaga.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 February 2007 - 08:58 PM

da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 03 February 2007 - 11:56 AM
Posted 05 February 2007 - 11:48 PM
Ne razumem, če se ljudje zajebavajo al mislijo resno.
Jst se namreč ne vidim več realno in to že dolgo časa ne. Ne znam ocenit, če sm debela ali ne, pametna ali ne, če kej obvladam ali mi gre zanič. Ljudje tega en opazijo rpeveč, zato me tretirajo normalno in se iz vsega zajebavajo. Jst potem ne vem več, če mislijo resno al ne in je zelo zmedujoče, kr v bistvu ne mislijo nič slabega sploh in mene fajn prizadenejo in to sploh niso oni krivi, ampak jst. In zdej sm preobčutljiva za kakršnekoli komentarje in samozavest je na nuli. In še določeni drugi problemi ki jih sam ane znam rešit, drugi mi hočejo pomagat, ampak se tega zelo napačno lotevajo. Kako bi blo prav, pa ne vem.
Ker je to spovednica, predvidevam, da je to smatrano kot izpoved v prazno in ne pričakujem nadaljnjih komentarjev.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 06 February 2007 - 12:32 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users