Jump to content

Photo

Senčila

• Please log in to reply
677 replies to this topic

#221 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 22 April 2006 - 06:19 PM

Tisto imam jaz. Fenomenalna je.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#222 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 22 April 2006 - 06:20 PM

art deco zna tut met kaj
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#223 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85921 posts

Posted 22 April 2006 - 08:20 PM

QUOTE(*pikica*)
art deco zna tut met kaj

Ah kje,prav rdeče-rdeče pa res nima. blink.gif biggrin.gif
  • 0

#224 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 April 2006 - 08:31 PM

.
ArtDeco oranžne in rdeče senčke senčke:
IPB Image IPB Image IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#225 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85921 posts

Posted 22 April 2006 - 08:34 PM

QUOTE(Jenna)
.

Ja,samo nobena ni res tista rdeča.
Mam pa jaz ta tretjo,pa izpade na vekah čisto drugačna-taka temno roza.
  • 0

#226 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 April 2006 - 08:37 PM

pa kje najdete slikce od vseh odtenkov senčil Artdeco? jst sm že iskala pa nism našla sad.gif
  • 0

#227 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 April 2006 - 12:13 AM

.
Ja, to pa res niso tisti ful rdeče, žal. In res najbrž še pol na vekah pridejo drugače.

Sarah, na enem drugem forumu jih je ena slikala in objavila, pa sem sličice ukradla. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#228 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 23 April 2006 - 07:48 AM

QUOTE(Jenna)
.

Ful so lepe barve.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#229 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 23 April 2006 - 07:50 AM

Men osebno so pa premočne. Rajš mam črne ali temno rjave odtenke, te žive mi zgledajo za vesoljce biggrin.gif .
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#230 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 April 2006 - 10:51 AM

Artdeco 96 bo verjetno moj naslednji nakup blink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#231 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 23 April 2006 - 11:14 AM

Jaz si moram pa nujno škatlico za AD senčke kupit, ker če ne kar pozabim nanje, ker so tako majhne. Samo so drage škatlice, ah bo že. Pa še dve senčki imam ogledani. oops.gif
  • 0

#232 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 April 2006 - 01:52 PM

.
Mah, jaz pa imam te majhne senčke zločene v eni torbici, pa jim prav nič ne manjka. Se mi zdi brezveze dnara, da bi si še ono veliko škatlico kupovala. Si rajši za ta denar kupim še 2, 3 senčke. biggrin.gif

Me pa zanima, kje imate shranjene one blazinice za nanos, sploh v primeru, če jih pri kupljenih senčkah ni poleg in ni v njihovi pakungi placa za to namenjeno (npr. ArtDeco posamezne senčke, TBS)?

.
  • 0

#233 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 23 April 2006 - 02:27 PM

Jaz imam kovček s predali, ampak se kar izgubijo med drugimi senčkami (imam res veliko senčk, pa vedno še kaj kupim rolleyes.gif ). Drugače imam en predal za gobice in čopiče-tak dolg in je vse spravljeno. V Merkurju se dobijo tudi take majhne plastične košarice.

Ja, res je škatlica je kar draga, sem jo že 2x gledala pa ne vzela, je res bolje vzeli tiste 3-4 senčke namesto škatlice, kaj jaz vem. Bom videla, ko bom bolj pri denarju jo mogoče vzamem, ali pa tudi ne.
  • 0

#234 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 23 April 2006 - 02:31 PM

QUOTE(Jenna)
Me pa zanima, kje imate shranjene one blazinice za nanos, sploh v primeru, če jih pri kupljenih senčkah ni poleg in ni v njihovi pakungi placa za to namenjeno (npr. ArtDeco posamezne senčke, TBS)?

js mam kupljen set aplikatorjev, pet komadov v enem mini plastičnem etuiju. tam mam spravljene.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#235 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32294 posts

Posted 23 April 2006 - 04:14 PM

Nimam senčk brez gobice...se je že zgodilo, da je prav zato nisem kupila.
Špelin nasvet je pa tudi ok. tongue.gif

Izjema so ene kremne, ki si jih kar s prstom nanesem na veko.
  • 0

#236 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 23 April 2006 - 04:16 PM

Jst mam samo en čopič, ker aplikaterjev ne prenesem. laugh.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#237 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85921 posts

Posted 23 April 2006 - 04:47 PM

QUOTE(Verja)
QUOTE(Jenna)
.

Ful so lepe barve.

Prvo sem gledala včeraj (samo mislim da so v Celovcu dražje ermm.gif ),ravno tako bi rabila.Grem ponjo kmalu. tongue.gif
  • 0

#238 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 23 April 2006 - 05:34 PM

QUOTE(Lindsay)
Jst mam samo en čopič, ker aplikaterjev ne prenesem. laugh.gif

jaz bom pri naslednjem nanosu senčke sprobala čopič, prvič. da vidim še jaz to čudo. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#239 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 24 April 2006 - 05:53 PM

[quote=Špela][quote=Lindsay]Jst mam samo en čopič, ker aplikaterjev ne prenesem. laugh.gif[/quote]

jaz bom pri naslednjem nanosu senčke sprobala čopič, prvič. da vidim še jaz to čudo. biggrin.gif

včeraj sem sprobala čopič. full je fajn, ker me žgečka po veki. biggrin.gif aplikator je bolj ko ne drgnil, tole je pa pravo odkritje. čisto brez problema nanesem senčko. dobra izbira.
  • 0

#240 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 April 2006 - 12:23 PM

.
Jaz pa moram še enkrat izliti navdušenje nad TBS senčkami Shimmer Cubes Sparkle.

IPB Image

Samih senčk je noter ogromno, dvomim, da jih bom uspela kdaj porabiti. Vsaka je v svoji plastični škatlici s pokrovčkom. Farbe pa so izredno dognane, uporabne (tudi za kombiniranje med sabo, kot je že bilo iz slike od Blondi razvidno) in lepe, res. Jaz sem čist paf, ko sem si dans prvič nanesla kombinacijo srebne in temno vijolične senčke. Nanaša se krasno, nič ne odpada na lička. Sem prepričana, da bodo mi brez problema (z ArtDeco podlago sicer) zdržale do večera. Res dober nakup.

.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users