Senčila
Posted 22 April 2006 - 06:19 PM
Posted 22 April 2006 - 06:20 PM
Posted 22 April 2006 - 08:20 PM
Ah kje,prav rdeče-rdeče pa res nima.

Posted 22 April 2006 - 08:31 PM
ArtDeco oranžne in rdeče senčke senčke:

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 April 2006 - 08:34 PM

Ja,samo nobena ni res tista rdeča.
Mam pa jaz ta tretjo,pa izpade na vekah čisto drugačna-taka temno roza.
Posted 22 April 2006 - 08:37 PM

Posted 23 April 2006 - 12:13 AM
Ja, to pa res niso tisti ful rdeče, žal. In res najbrž še pol na vekah pridejo drugače.
Sarah, na enem drugem forumu jih je ena slikala in objavila, pa sem sličice ukradla.

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 23 April 2006 - 07:48 AM

Ful so lepe barve.
Posted 23 April 2006 - 07:50 AM

I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 23 April 2006 - 10:51 AM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 23 April 2006 - 11:14 AM

Posted 23 April 2006 - 01:52 PM
Mah, jaz pa imam te majhne senčke zločene v eni torbici, pa jim prav nič ne manjka. Se mi zdi brezveze dnara, da bi si še ono veliko škatlico kupovala. Si rajši za ta denar kupim še 2, 3 senčke.

Me pa zanima, kje imate shranjene one blazinice za nanos, sploh v primeru, če jih pri kupljenih senčkah ni poleg in ni v njihovi pakungi placa za to namenjeno (npr. ArtDeco posamezne senčke, TBS)?
.
Posted 23 April 2006 - 02:27 PM

Ja, res je škatlica je kar draga, sem jo že 2x gledala pa ne vzela, je res bolje vzeli tiste 3-4 senčke namesto škatlice, kaj jaz vem. Bom videla, ko bom bolj pri denarju jo mogoče vzamem, ali pa tudi ne.
Posted 23 April 2006 - 02:31 PM
js mam kupljen set aplikatorjev, pet komadov v enem mini plastičnem etuiju. tam mam spravljene.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 23 April 2006 - 04:14 PM
Špelin nasvet je pa tudi ok.

Izjema so ene kremne, ki si jih kar s prstom nanesem na veko.
Posted 23 April 2006 - 04:16 PM

I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 23 April 2006 - 04:47 PM

Ful so lepe barve.
Prvo sem gledala včeraj (samo mislim da so v Celovcu dražje

Posted 23 April 2006 - 05:34 PM

jaz bom pri naslednjem nanosu senčke sprobala čopič, prvič. da vidim še jaz to čudo.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 24 April 2006 - 05:53 PM

jaz bom pri naslednjem nanosu senčke sprobala čopič, prvič. da vidim še jaz to čudo.

včeraj sem sprobala čopič. full je fajn, ker me žgečka po veki.

Posted 25 April 2006 - 12:23 PM
Jaz pa moram še enkrat izliti navdušenje nad TBS senčkami Shimmer Cubes Sparkle.

Samih senčk je noter ogromno, dvomim, da jih bom uspela kdaj porabiti. Vsaka je v svoji plastični škatlici s pokrovčkom. Farbe pa so izredno dognane, uporabne (tudi za kombiniranje med sabo, kot je že bilo iz slike od Blondi razvidno) in lepe, res. Jaz sem čist paf, ko sem si dans prvič nanesla kombinacijo srebne in temno vijolične senčke. Nanaša se krasno, nič ne odpada na lička. Sem prepričana, da bodo mi brez problema (z ArtDeco podlago sicer) zdržale do večera. Res dober nakup.
.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users