Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah
Posted 06 April 2007 - 10:24 AM
Definitivno mi Root Boost dela srbeče lasišče. Dva dni po pranju, mam občutek uši v laseh. Škoda, pa toliko je obetal... Bo samo za posebne priložnosti.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 06 April 2007 - 11:16 AM

WINK (fake one)

Posted 14 April 2007 - 02:40 PM
kater šampon bi bil fajn za mastnejše lase, za nekaj več volumna (sicer ni nujno) in da je nežen, a las ne zmehča preveč (se poliznejo)? Še vedno nisem kupila ničesar (starih šamponov že zmanjkuje), bi pa poskusila kaj novega (do zdaj imela Fructise, Self Absorbed, Thickening, Joico KPAK, Johnson's Baby šampon, Vichyje, Guhle, ...)... Zadnjič sem nekaj spraševala Dolemo, pa sem pomešala imena šamponov (kot se mi itak rado dogaja) in sem spraševala "krneki"...

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 14 April 2007 - 03:06 PM
Je pa to tale:

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 April 2007 - 08:22 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 15 April 2007 - 02:41 PM
Tudi jaz,pa mam suhe lase,ne maram krem ki se puščajo v laseh

jaz si vedno po pranju dam gor mleko za lase, ki se ne spira (ponavadi od baleje ali pa od dove) in mi nič bolj ne zmasti las oz. lasje mi isto hitro postanejo mastni, če si nič ne dam gor. si pa dajem gor mleko namesto balzama, ker se mi ne da čakat, lasje so pa vseeno mehki.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 15 April 2007 - 05:40 PM
@,
to si napisala v temo (kopiram od tam, za Keune - Ultra Mild šampon), kjer se izključno pišejo ocene izdelkov. Vprašanja ipd. se pišejo v to temo.
Uh, ko takole hvalite ta šampon si ga moram nujno kupiti
Ali je šampon primeren tudi, če si las ne umivam vsak dan?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 April 2007 - 06:13 PM
Posted 15 April 2007 - 06:19 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 April 2007 - 06:47 PM
Posted 15 April 2007 - 07:12 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 April 2007 - 07:33 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 May 2007 - 09:33 PM
izabela ,
prosim, da se v prihodnje držiš pri anketi splošnega vzorca, ki ga vsi uporabljamo. Hvala.

Sem popravila anketo.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 02 May 2007 - 10:01 PM

Vsakic skor pozabim sploh nardit anketo in pol se se nikol ne spomnem kk ze grejo prav odgovori in po kakem vrstnem redu, pol pac butnem neki ven

Posted 03 May 2007 - 04:43 PM
Sem videla, da si uporabila domišljijo, da. :-)
Posted 16 May 2007 - 10:36 AM
TASH je pa pozabla anketo nardit!

Posted 17 May 2007 - 06:19 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users