:
Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah
Posted 15 March 2007 - 11:52 AM
:
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 15 March 2007 - 12:04 PM
Posted 15 March 2007 - 01:06 PM
ja,jz tud zmčm vato pa popivnam,sam me pa to res sprav ob živce,skoz se pizdim zravn.prou vedno bom od zdj naprej dala trak na glavo,pa tko naštimala da bo trak od pene!Že rajš trak brišm,k pa peno brskam iz svojih las vn
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 24 March 2007 - 12:41 PM
a je vredu če si pustim od Neutrogene Deep Clean masko na obazu čez noč??? ali je to priporočljivo samo za ne-glinene maske?
kajti jaz ponavadi to glineno masko po 15 minutah sperem dol z obraza, nikoli nisem prakticirala kot nekatere, da jo popivnajo, razmažejo kot kremo...
Posted 24 March 2007 - 12:42 PM
Posted 24 March 2007 - 12:48 PM
a bi mi znala priporočiti kako vlažilno ali hranilno masko, ki bi si jo pustila čez noč na obrazu, pa da moji mastni koži, s velikimi porami ne bi škodila??
Posted 24 March 2007 - 01:01 PM
Posted 24 March 2007 - 04:23 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 26 March 2007 - 09:38 AM
Kaj pa suha koža z mastnim T-predelom oz niti ni tako masten, bolj dobi tisti masten lesk, ampak ko se ga odstrani z robčki za vpijanje maščobe, je potem nekaj časa spet ok. Lica pa imam strašno suha. Se lahko potem mažem z njo po celem obrazu ali T-predel raje izpustim? Piše v bistvu, da uravnava mastnost kože, se pravi ne bi smelo biti problemov... Danes grem namreč v Živa center, pa bi se rada še 100% prepričala, da je to to. Kaj pa prodajalke tam, ima katera izkušnje z njimi, mogoče bi lahko od njih dobila kakšen koristen nasvet (samo večina prodajalk v kozmetičnih trgovinah nima pojma o sestavinah)?
Jaz ti bom takole rekla - načeloma bi ti krema lahko zelo ustrezala, je sestavinsko kvalitetna in super, mažeš jo definitivno lahko po celem obrazu. Vendar pa seveda ne moreš zagotovo vedet kako ti bo ustrezala, dokler je ne sprobaš.
Posted 02 April 2007 - 08:55 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 April 2007 - 09:56 PM
Od Marque Repére (Leclercova firma, samo tam se tudi dobi) dva vazelina imata UVA in UVB zaščito:

Tudi od Welede vazelin ima:

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 April 2007 - 08:17 PM
Posted 03 April 2007 - 09:13 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 April 2007 - 05:11 PM
Posted 16 April 2007 - 07:35 PM
Cca. tri tedne!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 16 April 2007 - 09:13 PM
Katera reč za ustnice (a la balzam) ima UV zaščito?
Pa Schellerjev modri balzam ima 22 faktor... Pa tud cenovno je ok.

Jenna, to Ayurvedic kremco pa si pol orng stestirala, super...
Zdaj mogoče res sprobam še sama...
Posted 20 April 2007 - 10:46 PM
A je Nutrition\Comfort Garnier krema ze ocenjena kje?
Posted 21 April 2007 - 09:55 AM
http://www2.lepa-si....h...ic=2815&hl=
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 April 2007 - 01:24 PM
Nisem lih najboljse napisala, misljena je Nutrition&Comfort (one in one). Drugace pa grazie tebi S., ker si se trudila poiskat. Meni iskalnik nagaja, bom pa se poskusila...
Posted 21 April 2007 - 02:10 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users