QUOTE(Baby @ 25. 3. 2009 - 12:08)

Na or-ca.si je danes že tretji dan(in zadnji) nekih popustov. Je katera kupovala in dobila več kot 10% popust?

Jaz sem 20%. Imam vedno srečo

Danes sem dobila njihov mail o čistilni maski in piligu, sta do drugega tedna 10% cenejša. Bom kopirala mail:
ZAKAJ MED VSEMI MASKAMI NA TRŽIŠČU IZBRATI RAVNO 100% PURE ČISTILNO MASKO ZA OBRAZ Z MORSKO TRAVO?PREPROSTO ZATO, KER VAS BO NAVDUŠILA! Hranljiva veganska maska očisti obrazne pore in povzroči izločanje strupov. Koža je po uporabi sveža in gladka, za kar gre zahvala antioksidantom, vitaminom, mineralom in seveda morski travi. Alfa lipoična kislina in vitamin C obnovita poškodovano kožo, osvežita njeno elastičnost in obnovita celično strukturo.
SKRIVNOST NJENEGA USPEHA JE V NARAVNI FORMULI:
V maski je prava bogata mešanica morskih alg – kelp, oziroma rjava morska alga, haloga, je bogata z minerali kalija, magnezija, kalcija, železa, joda, vsebuje vitamine A, B, D in karetonoide, ter celične soli. Njen blagodejen učinek tudi na ekceme, luskavico ipd. so poznali že stari Rimljani, ki so halogo vestno uporabljali pri očiščevalnih kopelih. Agar agar, izvleček iz rdečih morskih trav, deluje kot izredno učinkovito vezivno sredstvo, ki naše veže tudi 20krat več teže, kot je ima sam, zato je idealna izbira za maske, ki se mešajo z vodo, čakem, sokom… Bladd wrack, mehurjasta haloga, je ravno tako prava zakl adnica mineralov, vitaminov in je bogata s fukozo. Je izredno hranljiva alga, ki spodbuja celično presnovo in pospešuje celično obnavljanje.
ZAKAJ MED VSEMI PILINGI NA TRŽIŠČU IZBRATI RAVNO 100% PURE ENCIMSKO PILING MASKO Z ANANSOM IN PAPAJO?PREPROSTO ZATO, KER VAS BO PREPRIČAL. 100% Pure naravni, veganski encimski piling, nežno in učinkovito očisti vašo kožo, jo zmehča, odstrani odmrle celice ter ji da naraven in zdrav lesk. Zaradi svoje blage a učinkovite sestave je naravni piling primeren tako za suho, kot mastno in normalno kožo.
SKRIVNOST NJEGOVEGA USPEHA JE V SKRBNO IZBRANIH, NARAVNIH SESTAVINAH.
100% Pure encimska piling maska kožo neguje z bogatimi antioksidanti, vitamini in minerali, pomaga izboljšati cirkulacijo ter pomaga pri celjenju in vnetnih procesih. Po uporabi 100% Pure encimskega pilinga, bo vaša koža izgledala spočita, sveža in zdrava.
Uf, tole je samo del maila, ker je kar dolg - namreč so vse sestavine opisane, pa ne bom tega kopirala

Torej, akcija je od danes, pa do 10. aprila. Več si pa na njihovi strani poglejte, če katero zanima... Jaz bom šla po piling, mi je enega zmanjkalo