aha, hvala!

Kje kupujete?
Posted 08 April 2013 - 12:16 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 April 2013 - 12:29 PM
Kje pa najdete te kupone?
Posted 08 April 2013 - 12:30 PM
V reklamnih letakih so ponavadi. Jaz grem dans pogledat, če jim je ostal še kakšen športen modrc.
Posted 08 April 2013 - 12:30 PM
V letaku, ki ga dobiš domov vsak teden. Za litijo, pa tudi druge kraje, imaš še dva kupona za 25 % popusta na izbran izdelek iz redne prodaje.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 April 2013 - 12:33 PM
Nikoli ne gledam tega, hvala za info
Posted 08 April 2013 - 12:43 PM
Vedno sta 2 kupona, en je za torek, drugi za sredo, oboje 25 % na izbrano vrsto sadja ali zelenjave.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 08 April 2013 - 02:09 PM
4 kg nepakiranega sadja/zelenjave lahko vzames - je navedeno spodaj, to je njihova postavka o normalnih kolicinah za 1 gospodinjstvo.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 08 April 2013 - 02:18 PM
To je razlog, da v četrtkih ne hodim več v Hofer. Enkrat sem bila in ni bilo od sadja in zelenjave poponoma nič več. lol.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 April 2013 - 09:04 PM
Skoraj me je vrglo na rit, ko sem v Mercatorju videla da Jacobs brezkofeinski kapučino stane 3,10e. V Tušu identična zadeva stane 1,97e.
[Napoleon]
Posted 08 June 2013 - 06:59 PM
Polnozrnate testenine brez jajc se dobijo tudi v Hoferju Euro Spinu, za pol kg = 59 centov.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 08 June 2013 - 10:27 PM
Hvala! Kakšne posebne ali te iz njihove Natur Pur linije al kaj je že?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 June 2013 - 10:32 PM
koliko stane sojino/ovseno mleko v Hoferju?
v Mercatorju je 2.19€, v Sparu iz Veggie linije nekje 1.89€ (ceni sta za ovseno), če sem si prav zapomnila. so v Hoferju te zadeve kaj cenejše?
Še za sojino, v Hofru je 1,29€, najcenejše sojino pa se (kar sem gledala) dobi v Sparu in sicer sta 2 različna, iz Veggie linije in Spar Vital, 1.19€ (ali 1.15)
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 June 2013 - 07:59 AM
Joj, narobe sem napisala, in se opravičujem, v Euro Spinu, joj, sori sori.
Posted 09 June 2013 - 08:50 AM
Hvala, Matilda!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 22 June 2013 - 10:32 AM
Tiste stvari, ki so v Hoferju v akciji, vedno so kakšne 4 (govorim za sadje in predvsem zelenjavo), je potrebno pojesti še tisti, ali pa najkasneje naslednji dan.
Če ne vse zgnije, dobesedno. Katastrofa, pravkar sem vrgla v smeti 125 gramov motovilca, 2 dni je bil v hladilniku.
Posted 24 June 2013 - 09:51 PM
Res? Jaz sem pa ga imela pod ponedeljka do petka, pa je bilo OK.
Slabo izkušnjo sem imela zgolj z jagodami, zdaj jih pa vedno do potankosti preučim predenj kupim.
Posted 25 June 2013 - 08:23 AM
Tiste stvari, ki so v Hoferju v akciji, vedno so kakšne 4 (govorim za sadje in predvsem zelenjavo), je potrebno pojesti še tisti, ali pa najkasneje naslednji dan.
Če ne vse zgnije, dobesedno. Katastrofa, pravkar sem vrgla v smeti 125 gramov motovilca, 2 dni je bil v hladilniku.
Meni se je tudi to dogajalo z njihovimi 'solatami' (motovilec, rukola). Moras kosarico odpret in gnile dele takoj ven dat, drugace se ful hitro razleze vse skupaj.
Posted 30 June 2013 - 10:30 AM
Včeraj sem opazila, kako so v DM podražili nekaj stvari, še posebej so mi padle v oči Curaprox ščetke, pakirane po 3. Še nedolgo tega je bila cena za set nekaj čez 8 €, pomoje da še dobrega pol leta nazaj, včeraj sem pa zanje dala nekaj čez 10 €!!! Sicer sem videla, da so v Müllerju par centov pod 10 €, tako da neke velike razlike ni.
pa tiste Alnatura sadne rezine, ki jih včasih kupim za tamali dve so zdaj po 80 centov, še mesec dni nazaj so bile 75...
Posted 30 June 2013 - 10:31 AM
Ja, ful so podražili. Tudi recimo chia semena, so bila 11-12, zdaj so 16..
Meni je DM superca, ampak večinoma samo za njihove znamke (tukaj pa mislim vse, od hrane do tuš gelov, etc), ostalega pa tam niti ne kupujem kaj dosti.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 June 2013 - 10:36 AM
Tudi sosedovo pecivo je bilo LETA 29 centov, od včeraj je 34, bogve koliko bo od jutri. Zaradi tistega 1% oz. 2% davka, bravo.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users