Jump to content

Photo

LUSH izdelki

• Please log in to reply
323 replies to this topic

#221 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 03 August 2007 - 04:24 PM

QUOTE(crna @ 3. 8. 2007 - 10:50) View Post

Meni je ta Lush time brezvezen, gre samo za pregled njihovih produktov, kar pa že tako in tako lahko spremljam po spletu. Meni je Lush silno všeč, ker je še vedno občutno cenejši od ostalih naravnih/naravnejših firm, embalaža je simpl (dejansko se plača vsebina, ne pa kaka steklenička in to), pa reči načeloma fuldobro dišijo smile.gif . Edino parkirat kje okoli je pain in the ass.

Katere firme, ki prodajajo tudi v SLO pa so še naravne oz. naravnejše od Lusha?
  • 0

#222 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 03 August 2007 - 05:14 PM

Klavdija27 tuki si poglej http://www2.lepa-si....?showtopic=5110

• 0

#223 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17591 posts

Posted 03 August 2007 - 06:20 PM

Bi kar tukaj postavila vprašanje za uporabnice Flying Fox Temple Balm-a. Glede na to, da je parfumčkasto mazilo 'skupek' naravnih olj in dišav, me zanima, kakšen filing pusti na koži. Ali se kaj vpije v kožo, koliko je masten ipd.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#224 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 03 August 2007 - 09:43 PM

Meni ni masten, se lepo vpije in ima zelo lep vonj po jasminu, ampak žal ne dolgo časa.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#225 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 04 August 2007 - 07:42 PM

HYBRID: tole utegne prece izsuševati. Ni masten, je zelo agresiven in poln dišav. Ne priporočam.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#226 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 04 August 2007 - 07:45 PM

Ta zadeva je namenjena predvsem za mazanje po sencih, kadar te boli glava oz. kadar rabiš več koncentracije (nekaj takšnega mi je prodajalka zadnjič razlagala). Ni namenjen negi telesa.
  • 0

#227 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 05 August 2007 - 12:00 PM

QUOTE(MateYa @ 3. 8. 2007 - 19:20) View Post

Bi kar tukaj postavila vprašanje za uporabnice Flying Fox Temple Balm-a. Glede na to, da je parfumčkasto mazilo 'skupek' naravnih olj in dišav, me zanima, kakšen filing pusti na koži. Ali se kaj vpije v kožo, koliko je masten ipd.

Men se zdi občutek čist dober. Ni mastno, tud takoj ko daš gor. Lepo diši, ampak sama ga ne voham preveč dolgo.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#228 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 August 2007 - 05:58 PM

Se kar pridružujem nihridi, da ni masten, čeprav se meni zdi kar solidno obstojen - sicer se ne more kosati s klasičnimi parfumi, ampak za parfum v mazilu je pa obstojnost precejšnja.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#229 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 06 August 2007 - 09:15 PM

torej kateri bar šampon je še ok poleg Godive?
  • 0

#230 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 08 August 2007 - 10:43 AM

Baby, meni je super Ultimate shine. Lepo se speni, diši nežno in lase naredi dokaj sijoče.

I should coco

Ingredients: Creamed Coconut Infusion (Cocos nucifera), Sodium Palm Kernelate, Propylene Glycol, Desiccated Coconut (Cocos nucifera), Perfume, Sodium Stearate, Titanium Dioxide, Orange Oil (Citrus dulcis), Coriander Oil (Coriandrum sativum), Vetivert Oil (Vetiveria zizanoides), Glycerine, Sodium Chloride, EDTA, Tetrasodium Editronate, *Limonene, *Linalool, Colour 18050.

* Occurs naturally in essential oils

IPB Image

Sea Vegeteable

Ingredients: Propylene Glycol, Water (Aqua), Sodium Palm Kernelate, Atlantic Sea Salt Crystals (Sodium chloride), Sodium Stearate, Sodium Lauryl Sulfate, Arame Seaweed (Eisenia arborea), Glycerine, Lime Oil (Citrus aurantifolia), Lavender Oil (Lavendula hybrida), Seaweed Absolute (Fucus vesiculosus), Sodium Chloride, EDTA, Tetrasodium Editronate, *Citral, *Geraniol, *Limonene, *Linalool, Perfume, Colour 42045.

IPB Image
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#231 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29707 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 August 2007 - 11:07 AM

Blondi, meni je tale Coco v rekordnem času razpadel - najprej so leteli kosmiči, ki so povrhu, potem pa se je najprej grdo prelomil in kasneje zelo hitro razpadel. ermm.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#232 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 08 August 2007 - 11:37 AM

QUOTE(Špela @ 8. 8. 2007 - 11:07) View Post

Blondi, meni je tale Coco v rekordnem času razpadel - najprej so leteli kosmiči, ki so povrhu, potem pa se je najprej grdo prelomil in kasneje zelo hitro razpadel. ermm.gif

Resno? Meni pa drži, oni kosmiči na vrhu, ki bi naj bli kao za piling, so res šli dol ob prvem prhanju, ostanek pa je še v enem kosu. Sicer pa so mi vsi ti štikli mila malo odročni in ne najbolj prijazni za uporabo...

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#233 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 August 2007 - 06:20 PM

I should coco: vlažilen, K in dišeč. OK.

Sea Vegeteable: precej vlažilen (ta vlažilec je naftni in ni priporočljiv), sicer s soljo in SLS. Prav nič mi ni všeč.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#234 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 August 2007 - 09:17 PM

Rock star:
Propylene Glycol, Water (Aqua), Sodium Palm Kernelate, Sodium Stearate, Perfume, Titanium Dioxide,
Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Glycerin, Sodium Chloride, EDTA, Tetrasodium Editronate, D&C Red No. 33,

IPB Image

Extra virgin olive:
Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Water (Aqua), Perfume, Olive Oil (Olea europaea), Olives (Olea europaea),
Olive Leaves (Olea europaea), Grapefruit Oil (Citrus grandis), Fennel Oil (Foeniculum vulgare),
Black Pepper Oil (Piper nigrum), Bay Oil (Laurus nobilis), Frankincense Resinoid (Boswelia carterii),
Rose Otto Absolute (Rosa centifolia), Coriander Oil (Coriandrum sativum), Cassis Absolute (Ribes nigrum),
Sodium Chloride, EDTA, Tetrasodium Editronate, Gardenia Extract (Gardenia jasminoides), FD&C Blue No. 1,

IPB Image
  • 0

#235 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 August 2007 - 09:01 AM

Rock star: vlažilno in OK. Precej dišav vsebuje in ne bi smelo izsuševati.
Extra virgin olive: vlažilno, mastno in zelo dišeče. Še bolj hranilno milo kot zgornje.
  • 0

#236 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 August 2007 - 09:42 AM

Ok, torej lahko vsakodnevno uporabljam za tuširanje, ne ? =)
  • 0

• Guests

Posted 10 August 2007 - 11:27 AM

Js mam tole olive milo, pa morm rect da se pri tusiranju ne obnese najbolj, vsaj v kombinaciji z mojo kozo ne. Kljub super sestavinam ni dovolj vlazilno. Js ga mam zdaj za roke, tist je pa cist ok, pa disi ful, tk da ga je prijetno met v kopalnici smile.gif

Ko sm ga kupla, mi je prodajalka v Lushu rekla, da lahko olivno olje izsusuje. Mislila sm si wtf? in ga vseeno kupla, pa se je sicer izkazalo, da res malo izsusuje ampak se vedno sm prepricana, da NE zaradi olivnega olja. To bi blo pa res absurdno...
Al se mogoce motim?
  • 0

#238 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 August 2007 - 11:52 AM

A torej za tuširanje ni primerno ? Nevem, jaz sem ga pa ravno v ta namen mislila uporablaj. nič, bom probala pa bom videla. Če ne bo vredu, ga še vedno lahko porabim za umivanje rok. =)
  • 0

#239 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 11 August 2007 - 10:28 AM

Olivno olje ne izsušuje. Izsušuje milo v tej zadevi.
  • 0

#240 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 18 August 2007 - 08:10 PM

QUOTE(sonchika @ 8. 8. 2007 - 19:20) View Post

I should coco: vlažilen, K in dišeč. OK.

Sea Vegeteable: precej vlažilen (ta vlažilec je naftni in ni priporočljiv), sicer s soljo in SLS. Prav nič mi ni všeč.

Keteri vlažilec pa je ta naftni? Propylene glycol?

Še eno pomoč prosim...katere stvari poleg paraffinum liquidum so še iz nafte?

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users