Jump to content

Photo

Napoved prireditev

• Please log in to reply
467 replies to this topic

#221 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 November 2009 - 08:36 AM

laugh.gif

Članek na 24.ur
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#222 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 November 2009 - 01:13 PM

Meni je blo super, jaz še zdaj cvetim. čeprav mi je bilo malo žal, da se nisem bolj pozanimala o novi plati pred koncertom (Kinkić hvala, sam je blo vseeno premalo časa da bi se poglobila v FB... cry1.gif). Pa za moj okus je bilo sicer premalo dinamičnih komadov (pač za pravo koncertno vzdušje), oz. pač nekaterih mojih favoritov...

Sicer pa tehnično izvrstno podkovani, za ozvočenje so prav tako super poskrbeli. Res eden kvalitetnejših koncertov.

Všeć mi je bila komunikacija s publiko in pa končni "Born In The USA" ob predstavitvi zasedbe laugh.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#223 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27658 posts

Posted 05 November 2009 - 01:43 PM

QUOTE(Kinky @ 5. 11. 2009 - 8:36) View Post

Kul tip!

Basist je pa res videti srecen, kot je omenila PP. ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 05 November 2009 - 06:52 PM

Kino Šiška ima res fajn zrihtano ozvočenje. Sem bila že prej na Juno Reactor oziroma Laibach tam, pa je bil tudi super zvok. Res so se potrudil za tole dvorano.
  • 0

#225 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27658 posts

Posted 05 November 2009 - 07:30 PM

Aaa, v Šiški je bilo tole. Sem jim Tivoli pripisala, neko neobstojeco manjso dvorano. Pogosto si kar nekaj namislim. Obetavno, skratka! thumbup.gif
  • 0

#226 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 06 November 2009 - 10:17 AM

Če gre katera na Elvis Jackson 9.12. tja, me dobi za šankom s pivo v roki. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#227 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 15 November 2009 - 05:57 PM

Erasmo CMC koncert (latino hip hop, reggaeton) s plesalkami.

NOCTIFERIA Death Culture LiVe Pred Premiera
NOCTIFERIA- HOLYMEN
LIVE PREDPREMIERA NOVE PLOŠČE DEATH CULTURE
15. DECEMBER KINO ŠIŠKA, LJUBLJANA
GOSTI: DICKLESS TRACY, MORDENOM

V Torek 15. Decembra letos bodo novo dvorano ljubljanskega Kina Šiške zasedli prinašalci teme NOCTIFERIA, ki nam bodo v tem večeru ponudili live predpremierni vpogled v njihovo najnovejšo studijski mojstrovino DEATH CULTURE. Na isti dan bo luč sveta ugledal prvi single iz nove plošče HOLYMEN, ki nam bo ponujal 3 komade iz nove plošče ter prvi videospot, ki ga bo skupina lansirala pod znamenjem nove plošče.

O točnem datumu izida albuma skupina zaenkrat še molči. “Eden od razlogov za decemberski koncert je tudi ta, da publiki predstavimo nov material in jo pripravimo na uradni izid albuma, na katerega bodo morali najverjetneje počakati do novega leta. Res pa je tudi, da imamo za sabo čez glavo zadosti studiijskega igranja in nas nov material kar sam vleče na oder. Ta koncert bo live predpremiera plošče. Torej DEATH CULTURE prvič v živo” povejo Noctiferijanci. ‘V bistvu gre za prvo živo soočenje s Kulturo smrti.’

• 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#228 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 09 December 2009 - 10:01 AM

50 cent pri nas

KLIK
  • 0

#229 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 09 December 2009 - 12:47 PM

^^o hudo!
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#230 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 09 December 2009 - 01:02 PM

Moj bi šel, pa jaz nočem z njim, zdej pa kliceri okrog kdo bi šel z njim biggrin.gif .Prvih 300 kart je 39, ostale bodo 45€.
  • 0

#231 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 December 2009 - 02:03 PM

Maja 2010 prihaja v Zagreb Metallica .. in to na Hipodrom!!!!

Novico so dale ven vstopnice.com, ni pa še potrjeno na uradni strani Metallice.

Ampak vseeno: woot.gif woot.gif
  • 0

#232 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 December 2009 - 02:23 PM

Vse povezave z Zagrebom mi smrdijo. Ne zaupam jim. dry.gif Nazadnje pred petimi leti, smo na busu meli napisano "Fuck Zagreb, we're going to Padova!", ko je njihov koncert tik pred zdajci odpadel.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#233 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 December 2009 - 08:56 AM

KLIK

Meni pa ne, nimam takšnih izkušenj, in se veselim. biggrin.gif
  • 0

#234 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 02 February 2010 - 02:40 PM

Sejem frizerstva in kozmetike 5.2.2010-7.2.2010 Celjski sejem

http://www.ce-sejem....e...0&item=3528

bo šla katera?

evo, sem šla danes pogledat tole in na strani frizerstva je porazno, ful malo razstavljalcev, večinoma prodajajo lasne pripomočke (krtače, viklarje, sponke, lasnice itd.), lasne kozmetike je za vzorec, pa še to polno meni neznanih znamk, beda v glavnem. stran s kozmetiko pa je kar ok, sicer je povdarek na kozmetiki za nego in okraševanje nohtov, druge kozmetike je zelo malo. sicer se ne spoznam toliko na stuff za nohte kaj dosti, ampak prijateljica, ki se ukvarja z nohti je nakupila ful stvari, je bil to pravi Disneyland za njo biggrin.gif sicer sem pa pričakovala precej več...
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#235 gejba

gejba

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 200 posts

Posted 06 February 2010 - 11:28 AM

Me smo bile na kozmetiki. Za lakoholike je bilo zelo dobro poskrbljeno. biggrin.gif
TUKAJ je hitro poročilo.
  • 0

#236 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 07 February 2010 - 01:45 PM

IPB ImageIPB Image
Med olimpijskimi igrami v Vancouvru bosta Maribor in Ljubljana postala olimpijski mesti. V tem času se bodo na Prešercu in na Snežnem stadionu pod Pohorjem odvijale številne aktivnosti.
Več najdete tukaj: http://www.olympic.s...index.php?id=32
  • 0

• Guests

Posted 19 April 2010 - 09:47 PM

Skupina Van Gogh, v četrtek, 22. aprila, v Cvetličarni!

Vstopi! wink.gif

• 0

#238 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27658 posts

Posted 19 April 2010 - 09:57 PM

^^

Lejto, keri tipi, kera publika! : ) Zanimivo, ne poznam, napaka ocitno.
  • 0

• Guests

Posted 19 April 2010 - 10:15 PM

Ja, baje so pravi hit v Srbiji. hmm.gif Pri nas malo manj znani, ampak ja - napaka. smile.gif
Jaz grem ... na opasan ples w00t2.gif , mi ga primanjkuje zadnje čase, haha.

• 0

#240 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27658 posts

Posted 19 April 2010 - 10:36 PM

thumbup.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users