Jump to content

Photo

BAR II

• Please log in to reply
644 replies to this topic

#221 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 16 October 2006 - 06:56 AM

QUOTE(MLadoLetNa @ 16. 10. 2006 - 6:28) View Post

to ja, jo kamera ful od bilz kaže, in pol tko na hit med govorijenjem tist kačji jezik vn stegne, pa se po glosovnih ustncah obliže, da me skoz srt prime laugh.gif

ja to kar je z jezikom delala je prov ogabno... pa tud drugač mi je bla v večini antipatična, čeprov to kar sta pa s Tino vedno organizirale, je blo pa ful dobr. S tega stališča jo je škoda, drugač mi je bla pa precej smotana in je fajn, da je šla.

Kdo bo zdej vodja te skupine?

• 0
Posted Image

#222 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 17 October 2006 - 05:49 AM

kaj je blo učer u baru ? sm zamudila, oz. zakinkala mal pred začetkom ermm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#223 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 17 October 2006 - 09:38 AM

Men se pa sploh ni dal gledat...sm zdj ugotovila, da mi je biu prvi bar bolši...no mogoče bo ta še ratou huh.gif Ubistvu sam še izpadanje gledam.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#224 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 October 2006 - 09:27 PM

ma dej no, tko tamara reče, nisva sexala, jernej pa, ja zdej je šlo prvič za sex .. blink.gif

mislm dej no, itak ritmično miganje nazorno use pokaže laugh.gif
  • 0

#225 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 October 2006 - 09:38 PM

joj kaj mi gre ta mala kurbica na zivce evil.gif ce bi bla js njen fotr, bi prsla u bar in jo tok nalomila, da bi cist pozabla kaj pomen sexat... ej js nevem, kako je ni sram, pa cela familija pa prjatli pa sosolci pa usi jo gledajo no ona se pa tm fukar halooooooooooooo
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#226 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 October 2006 - 10:02 PM

QUOTE(*pikica* @ 18. 10. 2006 - 22:38) View Post

joj kaj mi gre ta mala kurbica na zivce evil.gif ce bi bla js njen fotr, bi prsla u bar in jo tok nalomila, da bi cist pozabla kaj pomen sexat... ej js nevem, kako je ni sram, pa cela familija pa prjatli pa sosolci pa usi jo gledajo no ona se pa tm fukar halooooooooooooo

Lej, *pikica* ... pač ma drgačna stališča do te stvari v taki situaciji-ti pa pač drugačne. Sj to ni nč tazga.
''Mi ne obsojamo,mi toleriramo'' blink.gif
Mislm treba je dojet da je njej vseeno in to sprejet.Vsekakor pa pač je dost ljudi takih k si ti in jz,k se pa v to ne bi spuščale tkole pred lučmi,sam kurc-pač nje to ne mot-
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#227 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 19 October 2006 - 05:05 PM

men gre ta Tamara tok na živce... tm se neki fukar pred kamero z Jerryem pa pol gleda Žigatove igrice, k je dala pa kri se je pa jokala zarad tiste mejhne igle in mamico klicala... groza od babe, sej bo šla itak ven.
  • 0

#228 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 19 October 2006 - 06:38 PM

Ova moralne meje ne pozna smile.gif kaj ces,pa se 18 je stara in se tako izpostavlja...medijem.
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#229 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 19 October 2006 - 09:00 PM

QUOTE(*pikica* @ 18. 10. 2006 - 22:38) View Post

Hehe pikica kok si tole dobr napisala! thumbup.gif
Sam res teli Tamari neki dost ni jasn...sicer bo pa sama plačvala zato in upam, da gre kmal vn. verymad.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#230 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 20 October 2006 - 06:40 AM

Sem tole videl nekaj na 24ur.com. BARa sicer ne gledam, ker mi je bruh, a o tejle bejbi lahko rečem samo:

Attention whore! Dobro ve da so kamere vsepovsod.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#231 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 20 October 2006 - 07:41 AM

res me čudi, da se punca ne more niti mal zadržat... če bi bla njena sestra, bi se v zemljo ugreznila ermm.gif mislim, tole gleda pol Slovenije.

A si predstavlate, ko bo šla ta punca kam v službo... sej bodo vsi sodelavci do nje lazil, če bi jim dala... sodelavke jo bodo pa gledale kot eno kurbo

taka je pač Slovenija rolleyes.gif

• 0
Posted Image

#232 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 20 October 2006 - 11:08 AM

Zdaj pa tak pišete kot da je samo Tamara sexala. Kaj pa Jernej??? Mislim za sex sta potrebna dva. Ko pa se je oni vojak vlačo z deklino v gabrovi pisarni, pa se nobena ni zgražala. Pa se je tudi dogajalo pred kamerami. Da ne bi katera zdaj mislila, da podpiram to, da se pred vsemi kamerami daje dol. Ampak res mi grejo na živce ta dvojna merila za moške in ženske. Tamara je takoj radodajka, Jernej pa je big lover.
  • 0

#233 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 20 October 2006 - 11:29 AM

v bistvu mi gre ta bar na živce! fantje in dekleta sploh niso ugotovili, da so v baru, da delajo in ustvarjajo dobiček. zabava je zgolj dodatna vrednost.
kar se pa seksa, razkazovanja in podobnega tiče in seveda dvojnih meril, pa mislim, da so šli predaleč. mladi so, potrebni so, fantje so kao veliki loverji in frajerji, ampak vseeno bi morali vedet, da se baru reče bar zaradi samega lokala in da so oni uslužbenci le tega. in po mojem mnenju so blesavi!
  • 0

#234 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 20 October 2006 - 11:53 AM

Se posipam s pepelom in opravičujem za dvojna merila! Ni bilo namerno mišljeno.

Itak pa je cel BAR en tak velik drek, da smrdi do Marsa.

• 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#235 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 20 October 2006 - 01:14 PM

A je mogoče kdo gledal posnetke od tiste žurke, ko so pili absint? Čisto se jim je zmešal, kar po tleh so padali, Emil je z glavo ob mizo udaril, z enimi palcami so tolkli po kavčih, z blazinami so se tepli, dva sta se skor zares stepla. Jst sem se jim tolk smejala biggrin.gif . Še dobr, da se kdo ni poškodoval . hmm.gif

• 0

#236 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 20 October 2006 - 04:39 PM

Mah važn, da gre zdaj Tamara na prvi vroči stolček. biggrin.gif
Drugače pa kar se tudi njihovih potrebnih hormonov tiče so bli v baru 1 veliko bolši.
  • 0

#237 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 21 October 2006 - 09:21 PM

A ni danes izpadanje?
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#238 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 21 October 2006 - 09:33 PM

Hvala bogu, Tamara gre domu!!!! Pa še Emil je dobiu 20.000 več glasov od nje. Kaka sramota!!!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#239 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 21 October 2006 - 10:33 PM

laugh.gif sam to pa res, borih 3000 glasov je dobila laugh.gif cry.gif
  • 0

#240 sahara

sahara