Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3649 replies to this topic

#221 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 18 February 2007 - 10:08 PM

OMG! Prov majco si bom s tem naredu!
  • 0

• Guests

Posted 18 February 2007 - 10:41 PM

Pa če bo to že romalo na majico, pazite na vejice (se mi zdi, da v zgornjem motu ena manjka). biggrin.gif
  • 0

#223 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 February 2007 - 11:06 PM

Sem dodala manjkajočo. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#224 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 19 February 2007 - 04:01 PM

Takoj ko sem zagledala cvetuline bjutiful ustnce namazane s sminko sm se v eni minuti spokala v trgovino tongue.gif
  • 0

#225 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 February 2007 - 10:33 PM

Gledala sem od Dragice profil in ima napisano ...

Hobiji: srednjeveške mučilne naprave (natezalnica)

Sm že pozabla, da sm ji js profil izpolnjevala in se tle smejem ko budala. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#226 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 27 February 2007 - 10:37 PM

Ja pa danes mi je Dilema napisala po msn, da ma Bijonsi v novem spotu oblečeno ful lušno jajco s kratkimi rokavi! laugh.gif laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#227 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 February 2007 - 10:38 PM

Hotla sm napisat majco. tongue.gif
  • 0

#228 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 28 February 2007 - 09:46 AM

Hehe Dilema lol1.gif lol1.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#229 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 01 March 2007 - 09:48 PM

Norost dneva je danes izvedel moj fant - kot že tolikokrat prej. U glavnem. Prideva domov, se stuširam, se uležem pa se mi fuuuul sladkega zalušta (menzes mam). Nč nisva mela in ga pošlem u trgovino po kokakolo in mentose-jst mam ful rada te bonbone. Čakam, se že tresem, ko končno pride in mi izroči kokakolo in 2 paketa mentosov z okusom MENTOLA!! Jst sem skor popizdla. Rečeš človeku, da se ti lušta sladkega, pa ti prinese okus mentol. Skor se mi je zmešal! Pol pa še reče, da če teh nočem, da ma še črne hals-najbolj fakin pekoče bonbone. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#230 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 01 March 2007 - 10:01 PM

Pol se pa čudijo, da maš za avatar "Boys are stupid." smile.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#231 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 March 2007 - 10:11 PM

Boga Dragica! Ako se ti lušta sladkega se ustavi pri meni, imam nekaj čokoldae. Pa do pred kako uro sem imela še skoro cel paketek Maršmelovsov :blush: .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#232 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 01 March 2007 - 10:47 PM

Joj Adriane kok si me nasmejala laugh.gif laugh.gif

Crna kr povej naslov, pa pridem biggrin.gif
  • 0

#233 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 03 March 2007 - 09:53 PM

Ni blo dons, ampak je pa izjava... Vsa vesela razlagam, da mam zdj novembra ful izpitov... (olajševalna okoliščina: celo noč sem delala pustne maske in šla spat ob 5ih zjutrej ter vstala ob 7ih) biggrin.gif
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#234 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25875 posts

Posted 04 March 2007 - 08:51 PM

QUOTE(Dragica @ 1. 3. 2007 - 21:48) View Post

Norost dneva je danes izvedel moj fant - kot že tolikokrat prej. U glavnem. Prideva domov, se stuširam, se uležem pa se mi fuuuul sladkega zalušta (menzes mam). Nč nisva mela in ga pošlem u trgovino po kokakolo in mentose-jst mam ful rada te bonbone. Čakam, se že tresem, ko končno pride in mi izroči kokakolo in 2 paketa mentosov z okusom MENTOLA!! Jst sem skor popizdla. Rečeš človeku, da se ti lušta sladkega, pa ti prinese okus mentol. Skor se mi je zmešal! Pol pa še reče, da če teh nočem, da ma še črne hals-najbolj fakin pekoče bonbone. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

menda ne mesas tega dvojga? blink.gif sm dobila enkrat po mailu slikce, kaj se zgodi, ce to dvoje zmesas ... bom poiskala pa nalimam.

e, sm najdla:
IPB ImageIPB ImageIPB Image

sicer ne vem, kok je kej res, ampak menda jih je par umrlo zarad tega - sej po fotkah sodec ni glih nedolzna zadeva.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#235 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 05 March 2007 - 08:54 AM

Am, norost sem ravnokar zagrešil. Pri kavi sem imel spacialno-kinetični šov o tem, kaj sem videl na poti v službo. Pri tem sem pometel z mize skodelico vroče kave: po sodelavkinih nogah, na srečo pa še več po tleh. Na srečo, ker je bila vroča. Kava namreč. huh.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#236 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 05 March 2007 - 10:20 PM

QUOTE(Zlobica @ 4. 3. 2007 - 20:51) View Post

menda ne mesas tega dvojga? blink.gif sm dobila enkrat po mailu slikce, kaj se zgodi, ce to dvoje zmesas ... bom poiskala pa nalimam.

e, sm najdla:
IPB ImageIPB ImageIPB Image

sicer ne vem, kok je kej res, ampak menda jih je par umrlo zarad tega - sej po fotkah sodec ni glih nedolzna zadeva.

Me je opozoril ja, da je to gledu in sem pol mentose drug dan jedla! biggrin.gif
  • 0

#237 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 15 March 2007 - 03:34 PM

Danes sem šla po mamo v službo eno uro prej, kot pa je nehala delat. oops.gif
  • 0

#238 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 17 March 2007 - 04:21 PM

Z eno dobro frendico se peljeva dans v ljubljano po nakupih.. In potem se nama ni več dalo lutati po trgovinah, vseeno pa ne bi šle še domov. Pa naju je kar prijelo da sva mal folk zafrkavale, sva se naredli kao da sva turistke in da naju zanima kje se pride do grada biggrin.gif Seveda sva spraševale bolj mlade, fletne fantiče biggrin.gif In sva se pošteno narežali njihovim slovenskim izjavam, saj seveda niso vedeli da jih razumeva: npr. en tip frendu izjavi "hude pičke, dajva jih pospremit, pa na kak drink povabit".. biggrin.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#239 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 17 March 2007 - 06:36 PM

In sedajle v eni uri mi je spet dogajalo tongue.gif Najprej sem šla k sosedi, ker je imela neka oblačila ki se jih je enostavno naveličala pa je rekla naj pridem malce sprobat, če bo kaj zame (ful ma dobre cunce).. skratka, jaz grem tja, ona mi je vse lepo pripravila, raztavila tiste cunce in me pustila da vse sprobam. skratka, jaz se takoj, ne da bi se ozirala kam drugam zapičim v te cunce in začnem sprobavati-seveda še prižgem luč, da sem bolje videla v ogledalo. No in ko končam s pomerjanjem oblačil, opazim poglede nekih delavcev, par metrov stran od okna blink.gif blink.gif
Ko sem šla od nje so mi povedali da mi zlo pašejo vsa tista oblačila, ampk da je brez njih še najbolš oops.gif blink.gif

No in še par minut nazaj, pogledam ven in opazim da nekaj leti po zraku, pa lučke so se vrtele, meni seveda nič jasno in letim ven gledat - kaj če bi bil nlp twisted.gif No, ni bil..bilo je le obično letalo twisted.gif twisted.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#240 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 17 March 2007 - 09:35 PM

NLP haha simoncy laugh.gif .. Ja vem kak so delavci ja ermm.gif .. Pri nas tudi skoz nekaj žvižgajo verymad.gif

Zadnič se mi je zgodilo nekaj podobnega. Jaz se grem tušira (sredi dneva) pa se že lepo slečen pa vse pol pa se obrnem proti oknu pa vidim tak delavca, ker so nam glih tisti dan fasado delali rolleyes.gif .. Mene je blo tak sram oops.gif .. Tisti dan sploh iz hiše nisem šla verymad.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users