Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#221 miSGaLaXy

miSGaLaXy

sramežljivec

• Člani
  • 82 posts

Posted 08 August 2005 - 07:45 PM

MiŠka sporoch a ne kako si prestaLa smile.gif pa mislim da ti ni blo hudega..sploh za u noseK smile.gif je lih tko k ce gres w U seSKa dat UhaNceK ;)
Sei prawim mene je sam U jeZik bolel..pa she to ne k mij luknco naredu...pol k mij jezik oteku...

blink.gif
  • 0
user posted image

#222 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 08 August 2005 - 08:16 PM

blink.gif
hehe, to bi blo zame, način da mal man jem: k z otečenm jezikm neb mogla jest biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#223 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 August 2005 - 09:05 PM

Moja kolegica je imela piercing v jeziku, pa ji je skos ven padal in enkrat, med jedjo, ji je padel ven in je vanj zagrizla in si okrušila zob. IPB Image No, zdaj ga nima več. IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#224 mišKa

mišKa

sramežljivec

• Člani
  • 75 posts

Posted 09 August 2005 - 10:24 AM

ja sj vem sj me ni bolel pol u nosk ane sam useen me j blo strah prej. oops.gif oops.gif ja no....kok si ti stara missgalaxy(sj si ti rekla da mas pierc u jeziku an) oops.gif
  • 0
...i had these dreams that i'ma learn t0 play guitar...maybe cr0ss the c0untry...bec0me a r0ck star...

#225 vilina

vilina

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 05 September 2005 - 01:55 PM

ellow!
moj namen je biv sprva dober in sem nameravala prebrat vse strani te teme ker pa sm vidla da se stvari ponavlajo sem obupala. zato sem se odlocila da bom nekatere stvari tudi sama ponovila biggrin.gif
in da preidem k bistvu. do sedaj imam samo tri uhancke enega v jeziku in pa v usesih. usesa sem luknala pri zlatarju in imam se danes po skor desetih letih se vedno probleme z njimi. tko da sploh nevem kdo se je spomnu da usesa luknajo zlatarji...pa sej se tega nikol niso ucil...narise dve pikce in sam prestreli ... mene take luknice ne privlacjo, ker nikoli ne ves kaj bo slo narobe. jezik pa sem luknala v cultu in me zanima ce ta studio sploh se deluje. vem da v stari ljubljani nekaj delajo in se mi tudi zdi da se celotna stvar ze kar precej vlece, ali se je studio kam preselil? ali kdo ve kaj o tem. z luknanjem jezika sem bila tam zelo zadovoljna in nisem imela nikakrsnih problemov...to da pa sem dva dni jedla le cokolino in juhe pa ni niti omembe vredno. ker sem bila s cultom zadovolna bi se spet rada odpravila tja. na forumu sem tudi zasledila da se je nekomu zdelo v cultu drago...jsz lahko samo recem da dam raje vec denarja pa da imam luknico narejeno kot se sika...in tudi ce primerjas cene z drugimi saloni ni drasticne razlike. zdaj pa se eno zelo pomembno vprasanje...kaj menite v uhancku pod popkom ;) oziroma me niti ne zanima mnenje o tem ker je meni zelo vsec, rada bi ce kdo ve o kaksnih posledicah kaj vse te lahko doleti in kako nevarno je. ko sem sla po uhancek za jezik so mi v cultu vse lepo povedali in objasnili, in ce zadeva ni taka kot mora ti uhancka sploh ne naredijo...zakon so. in ja kot sem ze omenila da nevem ce salon sploh je se tam me zanima kje bi lahko naredila luknico na tako intimen del ;)
  • 0

#226 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 05 September 2005 - 05:50 PM

Salon definitivno se obstaja! biggrin.gif
  • 0

#227 vilina

vilina

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 05 September 2005 - 06:05 PM

zakon si....potem pa se grem takoj jutr pozanimat o cenah in ce sploh luknajo take stvari ;)
  • 0

#228 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 05 September 2005 - 07:11 PM

Ti kar!jst sm si dala tam uhanck v nosk in sm bla FUL ZADOVOLNA...RES NE MORM PREHVALT...pa sj sm ze napisala svoje izkusnje biggrin.gif
vso sreco!
  • 0

#229 vilina

vilina

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 05 September 2005 - 07:49 PM

vrjamem da nemors prehvalt, ker tut jst nemorm. in ce grem se ksno luknco delat grem samo tja al pa nikamor drugm. tko da sm ful vesela da je salon se vedno tm. ja hvala za sreco...sej pomoje nebo slo nc narobe...vrjetno bi vec poguma rabla kokr pa srece...sam ce se neki odlocm tut nardim biggrin.gif
  • 0

#230 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 05 September 2005 - 09:18 PM

hehe ista sm jst...ce se zapicm v neki to morm pol nujno izpelat smile.gif
porocej, kako ti bo slo. pa velik poguma ti zelim...hehe biggrin.gif
  • 0

#231 Kr_ena

Kr_ena

sramežljivec

• Člani
  • 54 posts

Posted 21 September 2005 - 08:54 PM

Pa kuk morš bit sploh star za toto piercing v nosu??! +18?
  • 0
Just me;)

#232 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts
  • Interests:kozmetika v vseh pogledih

Posted 25 September 2005 - 03:16 PM

ni ti treba bit 18. vsaj povsod ne. ponekod pa zahtevajo da starši podpišejo oz. s tabo pridejo
  • 0
lp, Martina

#233 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 17 October 2005 - 09:25 PM

ok samzdej sm pa že zbegana oops.gif

kje je bolš če se daš pirsat v kozmetičnem salonu al naprimer exitu????

biggrin.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#234 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 17 October 2005 - 09:36 PM

hmmmm...v Cultu? biggrin.gif
  • 0

#235 bambi

bambi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 281 posts

Posted 18 October 2005 - 08:00 PM

ja seveda da je boljše v exitu, cultu oz tam kjer se ukvarjajo izključno samo z pirsanjem.

A veste kako se reče unmu madonna piercing po slovensko? To je tam nad ustnico oz... bom raje slikco pokazala;) http://www.tattoo-online.nl/lip.jpg
  • 0

#236 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 18 October 2005 - 08:18 PM

mene pa zanima ce ma piercing(glej linkhttp://www.pinpoint-piercing.no/images/galleri/ear/tragus01.jpg) tukaj???jz bi ga ful rada mela pa me zanima kako se celi,pa ce kaj boli,pa najbolj me zanima ce to kdo dela z pistolco??? biggrin.gif rolleyes.gif
  • 0

#237 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 18 October 2005 - 08:20 PM

upss ni slikce oziroma povezave...no potem bom pa opisala-v glavnem po anglesko je to TRAGUS PIERCING-in je pri usesu..ampak atko obstrani... ermm.gif ermm.gif ..ful je tezko opisat-bom se enkrat probala z slikco,no ce pa kdo ve naj mi kaj vec napise o tem...
  • 0

#238 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 18 October 2005 - 08:23 PM

http://www.bmezine.c...bmepb152464.jpg

evo se enkrat sem probala z povezavo oops.gif
  • 0

#239 tinca

tinca

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1159 posts

Posted 18 October 2005 - 11:15 PM

ursi, ena znanka ga ima in mi je rekla, da jo je zelo bolelo.
  • 0

#240 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 October 2005 - 12:48 AM

jz pa razmišljam,da bi si ga dala v nos,na stran,takšnega najmanjšega,navadno pikico
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users