Jump to content

Photo

Krema za roke

• Please log in to reply
622 replies to this topic

#221 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 31 October 2008 - 02:19 PM

Samo zj za zimo bi pa znal biti tale Bepanthen prav kul smile.gif
  • 0

#222 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23276 posts

Posted 01 November 2008 - 10:02 PM

Mene pa zanima, kje se dobijo Dikla izdelki? Nisem jih našla ne v DM-u ne v Mullerju, pa vem da so jih včasih imeli. hmm.gif Ali pa če mogoče katera ve za kakšno drugo kremo za suho obnohtno kožico?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#223 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 November 2008 - 11:04 PM

Dikla izdelke bi mogli imeti tako v DMu kot v Müllerju?! A si kaj povprašala kakšno prodajalko, kako to, da jih ni? Morda pa si samo tako naletela... hmm.gif
Pa v Lepota in Zdravje jih, mislim da, imajo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#224 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 01 November 2008 - 11:14 PM

Meni je zelo všeč Scheller "Ognjič". Lepo diši, se hitro vpije in dobro nahrani, pa vseeno ne masti kože. Se mi zdi, da se mi po uporabi koža kar malo zaceli - razne razpoke od mraza in brazgotinice, ko me mačka praska thumbup.gif Edini minus gre dejstvu, da se je ful hitro porabi - no, vsaj meni se zdi, da kar koprni (mogoče zato, ker se res skos mažem z njo oops.gif ) Za hudo zimo pa obvezno Bepanthol - ni boljšega za razpokane roke. Škoda, da je tako ogromna in nerodna embalaža, da ne morem s sabo nosit.
  • 0

#225 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 03 November 2008 - 06:31 PM

Jst ne vem, kje ve občutite hitro vpijanje te ognjičeve kreme. Meni se zdi počasno in še dolgo imaš malo mastne roke na otip. Zato jo le zvečer kdaj uporabim.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#226 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 November 2008 - 07:49 PM

Jaz je tudi ne prenesem. Se prepočasi vpija.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#227 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 03 November 2008 - 08:28 PM

...
  • 0

#228 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23276 posts

Posted 03 November 2008 - 08:50 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 2. 11. 2008 - 1:04) View Post

Dikla izdelke bi mogli imeti tako v DMu kot v Müllerju?! A si kaj povprašala kakšno prodajalko, kako to, da jih ni? Morda pa si samo tako naletela... hmm.gif
Pa v Lepota in Zdravje jih, mislim da, imajo.

Pogledala sem tam kjer imajo izdelke za nego rok, pa nisem našla Dikle...mogoče sem samo spregledala in so jih imeli kje drugje. hmm.gif Vprašala pa tudi nisem, ker se mi je mudilo. Bom pa naslednjič. smile.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#229 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 03 November 2008 - 11:08 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 3. 11. 2008 - 18:31) View Post

Jst ne vem, kje ve občutite hitro vpijanje te ognjičeve kreme. Meni se zdi počasno in še dolgo imaš malo mastne roke na otip. Zato jo le zvečer kdaj uporabim.

Jaz jo vedno uporabljam samo zvecer, cez dan ne uporabljam nobene kreme (ce imam res suhe roke potem si jih namazem in en cas recimo gledam TV, potem si jih pa umijem in delam naprej), ceprav mi ne bi skodila, ampak sovrazim obcutek mastnih rok in odtise, ki jih taksne roke puscajo vsepovsod (i'm obsessed i know). Zvecer se pa vedno namazem s to kremo in so zjutraj roke zaceljene, nahranjene in se kar cutim kremo na njih...najprej ko vstanem, umijem roke. huh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#230 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 29 November 2008 - 04:44 PM

Malce spreminjam mnenje. Si vsaj vsako drugo šolsko uro roke umivam in potem takoj dam gor to kremo, pa se hitro vpije. Danes pa sem kupila Essence vijolično, vbistvu losjon z limono in je super za med dnevom, če ne moreš imeti mastnih rok. Lepo nahrani delno suhe in se v trenutku vpije. smile.gif
  • 0

#231 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 November 2008 - 05:35 PM

Jaz mam trenutno od Essence 12h Hand Protection Balm (ta roza) pa je kar v redu. Samo se ne strinjam, da se takoj vpije. Vsaka krema, ki vsaj mal nahrani kožo se vpija kar nekaj časa. Jaz jo uporabljam pred spanjem, če mam nohte na sveže nalakirane (če jih nimam dam pa ognjič in rokavičke).
  • 0

#232 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 29 November 2008 - 05:44 PM

Tvoja je roza embalaže, moja pa vijolična. Ta tvoja je prav ful hranilna, moja pa je prav losjon, čisto lahka in hitro vpijajoča se. wink.gif
  • 0

#233 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 November 2008 - 06:30 PM

Na moji tud piše, da se hitro vpija in ne pušča mastnega filma. wink.gif
  • 0

#234 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 07 October 2009 - 12:24 PM

punce, prošnja! žal nimam časa za nazaj brat, ampa rabim eno ultra regenerativno kremo za roke. moja koža je čist adijo, glede na to, da si pri malem dojenčku na dan umijem roke ene 500-krat. cena tm do ene 10-15 eur. hvalaaaaa!!!!
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#235 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17272 posts

Posted 07 October 2009 - 12:45 PM

Weleda - Skin Food

Sicer ni namenjena izključno rokam, ampak pač vsemu. Na tujih forumih najbolj pohvaljena krema za katerikoli suhi predel na telesu (kolena, komolce, stopala, roke, obnohtno kožo...). Eni jo uporabljajo tudi na obrazu, ampak za to rabiš suho in neproblematično kožo. Skratka vsestranska. 8€ za 75ml (videno v DMu, za ostale drogerije ne vem).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#236 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 08 October 2009 - 11:56 AM

Hvala, Podgana, bom sčekirala smile.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#237 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 October 2009 - 08:58 PM

Ingredients: Water, Lanolin, Peanut Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Alcohol, Beeswax, Glyceryl Linoleate, Fragrance (Parfum from natural essential oils)*, Hydrolyzed Beeswax, Viola Tricolor (Pansy) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Marigold, Cholesterol, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*

To bi naj bile sestavine. Sicer jaz nimam neke panične fobije pred alkoholom, čeprav se vprašam, koliko je pametno dajati izdelek na res suhe (in posledično najbrž tudi ranjene in razdražene) roke, ki ima na petem mestu alkohol ... no, saj ni peto mesto glih drugo, pa vseeno ... morda pa je dobro za razkužite, he he.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#238 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85867 posts

Posted 08 October 2009 - 09:14 PM

Meni je tale najboljša, mislim da je dobrih 15€.

IPB Image

Ima pa L´occitane ene nove, s karitejevim maslom. Verjetno so enake, kot stara karitejeva, samo z različnimi vonji.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#239 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 October 2009 - 09:33 PM

Jst mam tole in sem zelo zadovoljna:

IPB Image
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#240 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 08 October 2009 - 09:40 PM

Pinga, the one and only for me, ta krema je preprosto ... cudezna! sleep.gif

klik

Embalazo so pred casom nekoliko prenovili, sedaj izgleda tako: klik

Pozimi sem imela vedno tako suhe roke, da so mi clenki krvaveli, sedaj je mir! Pozdravi dobesedno cez noc! Mazem tudi pete z njo in se mi ne naredi cisto nic trde koze (prej sem si morala pete enkrat na mesec zdrgniti z onim kamnom za odstranjevanje trde koze).

Cene se ne spomnim, ni pretirana, mislim, da sodi v cenovni razred, ki si ga navedla.

Edit: me je ze Princeska prehitela ;)

Edit 2: se en nezanemarljiv podatek: za umivanje rok uporabljam izkljucno Weledino trdo ognjicevo milo. Tekoca mila mi nasplosno nenormalno izsusujejo kozo na rokah, trda pa tudi niso vsa dobra, omenjeno Weledino mi super ustreza. Nimam malih otrok, ampak si vseeno velikokrat umijem roke, ne prenesem obcutka mastnih rok (puscanje prstnih odtisov vsepovsod brrrr), s kremo si jih mazem samo pred spanjem.

Edit 3: obcasno si roke napacam z olivnim oljem, pocakam 15 minut in sperem, rezultat je prijetno mehka koza.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users