Krema za roke
Posted 31 October 2008 - 02:19 PM

Posted 01 November 2008 - 10:02 PM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 01 November 2008 - 11:04 PM
Dikla izdelke bi mogli imeti tako v DMu kot v Müllerju?! A si kaj povprašala kakšno prodajalko, kako to, da jih ni? Morda pa si samo tako naletela...

Pa v Lepota in Zdravje jih, mislim da, imajo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 November 2008 - 11:14 PM

Posted 03 November 2008 - 06:31 PM
Posted 03 November 2008 - 07:49 PM
Posted 03 November 2008 - 08:28 PM
Posted 03 November 2008 - 08:50 PM
Dikla izdelke bi mogli imeti tako v DMu kot v Müllerju?! A si kaj povprašala kakšno prodajalko, kako to, da jih ni? Morda pa si samo tako naletela...

Pa v Lepota in Zdravje jih, mislim da, imajo.
Pogledala sem tam kjer imajo izdelke za nego rok, pa nisem našla Dikle...mogoče sem samo spregledala in so jih imeli kje drugje.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 03 November 2008 - 11:08 PM
Jst ne vem, kje ve občutite hitro vpijanje te ognjičeve kreme. Meni se zdi počasno in še dolgo imaš malo mastne roke na otip. Zato jo le zvečer kdaj uporabim.
Jaz jo vedno uporabljam samo zvecer, cez dan ne uporabljam nobene kreme (ce imam res suhe roke potem si jih namazem in en cas recimo gledam TV, potem si jih pa umijem in delam naprej), ceprav mi ne bi skodila, ampak sovrazim obcutek mastnih rok in odtise, ki jih taksne roke puscajo vsepovsod (i'm obsessed i know). Zvecer se pa vedno namazem s to kremo in so zjutraj roke zaceljene, nahranjene in se kar cutim kremo na njih...najprej ko vstanem, umijem roke.

Posted 29 November 2008 - 04:44 PM

Posted 29 November 2008 - 05:35 PM
Posted 29 November 2008 - 05:44 PM

Posted 29 November 2008 - 06:30 PM

Posted 07 October 2009 - 12:24 PM
Posted 07 October 2009 - 12:45 PM
Sicer ni namenjena izključno rokam, ampak pač vsemu. Na tujih forumih najbolj pohvaljena krema za katerikoli suhi predel na telesu (kolena, komolce, stopala, roke, obnohtno kožo...). Eni jo uporabljajo tudi na obrazu, ampak za to rabiš suho in neproblematično kožo. Skratka vsestranska. 8€ za 75ml (videno v DMu, za ostale drogerije ne vem).
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 08 October 2009 - 11:56 AM

Posted 08 October 2009 - 08:58 PM
Ingredients: Water, Lanolin, Peanut Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Alcohol, Beeswax, Glyceryl Linoleate, Fragrance (Parfum from natural essential oils)*, Hydrolyzed Beeswax, Viola Tricolor (Pansy) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Marigold, Cholesterol, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*
To bi naj bile sestavine. Sicer jaz nimam neke panične fobije pred alkoholom, čeprav se vprašam, koliko je pametno dajati izdelek na res suhe (in posledično najbrž tudi ranjene in razdražene) roke, ki ima na petem mestu alkohol ... no, saj ni peto mesto glih drugo, pa vseeno ... morda pa je dobro za razkužite, he he.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 08 October 2009 - 09:14 PM

Ima pa L´occitane ene nove, s karitejevim maslom. Verjetno so enake, kot stara karitejeva, samo z različnimi vonji.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 October 2009 - 09:33 PM

Posted 08 October 2009 - 09:40 PM

klik
Embalazo so pred casom nekoliko prenovili, sedaj izgleda tako: klik
Pozimi sem imela vedno tako suhe roke, da so mi clenki krvaveli, sedaj je mir! Pozdravi dobesedno cez noc! Mazem tudi pete z njo in se mi ne naredi cisto nic trde koze (prej sem si morala pete enkrat na mesec zdrgniti z onim kamnom za odstranjevanje trde koze).
Cene se ne spomnim, ni pretirana, mislim, da sodi v cenovni razred, ki si ga navedla.
Edit: me je ze Princeska prehitela

Edit 2: se en nezanemarljiv podatek: za umivanje rok uporabljam izkljucno Weledino trdo ognjicevo milo. Tekoca mila mi nasplosno nenormalno izsusujejo kozo na rokah, trda pa tudi niso vsa dobra, omenjeno Weledino mi super ustreza. Nimam malih otrok, ampak si vseeno velikokrat umijem roke, ne prenesem obcutka mastnih rok (puscanje prstnih odtisov vsepovsod brrrr), s kremo si jih mazem samo pred spanjem.
Edit 3: obcasno si roke napacam z olivnim oljem, pocakam 15 minut in sperem, rezultat je prijetno mehka koza.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users