Jump to content

Photo

vpis v srednjo šolo

• Please log in to reply
509 replies to this topic

#221 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 03 February 2007 - 05:55 PM

QUOTE(Ana @ 3. 2. 2007 - 17:48) View Post

Jaz hodim na tretjo, sicer gimnazijski program, kaj če bi vprašala kaj bolj dotičnega, da ti odgovorim ?

Profesorji?...nevem, kakšna "raven" je tale vzgojiteljska....saj ne, da bi mela kaj proti, sam tak,..kakšen folk hodi sem, pa to?...ker moja sestra je tak nekje, prav dobra...pa jo je mal strah se vpisat na gimnazijo, da ne bi bla sprejeta (oziroma, da ji ne bi šlo)...pol pa išče še kakšen plan B biggrin.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#222 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 04 February 2007 - 07:29 AM

Jst pa zdj razmišlajm da bi šla na informativni dan pogledat na
*kamnik
*Moste
*poljane
*šiška
*pa mogoče na šubičevo

Pa me zanimata dve stvari: smile.gif
A mogoče kdo hod na te šole, jih pozna...
pa še če moraš met za športno gimnazijo šiška statut. ( mi je všeč ker majo 6 ur na tedn športne thumbup.gif )
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#223 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 February 2007 - 01:20 PM

Sam ne it na Kamnik ;)
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#224 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 February 2007 - 01:31 PM

Jst sem hodila na Poljane, klasičen oddelk. Ok je blo. Moste so bolj ko ne slabe (vsi ki sem jih poznala gor so se pizdili čez šolo), Šuba je tudi ok.

Pa za Šiško ne rabiš statusa (stoposto), mislim sicer da imajo normalne razrede, edino en je športni.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#225 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 February 2007 - 01:33 PM

Slončica, od teh šol so najboljš Poljane. No, pa Šiška je baje tud kul. Če hočeš od šole kej odnest in nardit dobro maturo, pol ne it na Moste smile.gif Na Kamniku je pa bedno, verjemi.
  • 0

#226 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 04 February 2007 - 01:58 PM

Priporočam Poljane smile.gif
  • 0

#227 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 04 February 2007 - 02:05 PM

zanimivo, ker men je en dečko rekel, da mu je na Kamniku ful všeč, samo jaz vseen ne bi šla tja, zato tud ne mislim na informativca ke et smile.gif

Jaz bom šla od teh tvojih na Poljane pogledat, menda je fajn smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#228 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 04 February 2007 - 02:55 PM

Jst jih ubistvu zlo velik poznam k ful hvaljo kamnik. Zakaj pa moste ni dobra šola.
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#229 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 04 February 2007 - 05:02 PM

menda je velik čefurjadi gor ... ne me napadat, samo tako so men povedali nekateri smile.gif

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#230 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 04 February 2007 - 06:11 PM

Zame šole kot so moste, torej tiste ki nimajo omejitve, ne bi nikoli prišle v poštev. Gor gre lahko kdorkoli, potem pa slišiš kako vsak teden vsaj enega pretepejo, pa z nožem grozijo folkom. down.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#231 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 February 2007 - 06:14 PM

Ok, ne vem kaj točn se godi na Mostah, imajo pa slabo povprečje glede ocen in slabe maturitetne rezultate, pa prfoxi gor ne znajo narest discipline.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#232 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 04 February 2007 - 06:14 PM

na mostah zdej že par let ni blo omejitve če se ne motm, tut lani so sprejel use- torej so gor pršli usi k pač niso mel it km drugm..
stanje v razredih je katastrofa kokr sm jst slišala. polovica našga bivšiga razreda je tm gor in vm povem... groza.. 3x popravlanje skor vseh testov... pr kemi so prvič pisal 22 kolov... drugič pa 23 se mi zdi... dobr sej ne rečm sej pr ns pr matematiki je blo podobno (1. k smo pisal je blo 22 šutov, drugič pa samo še trije smile.gif )
ja še ena primerjava. na mostah v klasu 70 NMSjev v 1. konfi, na šubi u našm razredu 16.
zdi se mi da so profesorji na mostah kr uredu pa tut šola je supr, samo ker ni omejitve so pač gor usi in nevem kakšno je glih "delavno okolje" v razredu ne...

glede šube pa jz res lahko povem sam najbolš smile.gif
prfoksi so več al mn res carji, se najdejo izjeme sam kje se pa ne... folk mi je ful uredu, ful so smehi k so trije iz višjih letnikov in dva igrata kitaro en pa orglce vedno med glavnim odmorom sred hodnika biggrin.gif
je sicer mal problema s prostorom sam je kul... na ta računn nm je že odpadl par ur smile.gif
glede športne pa hoje v tivoli je čist kul, problem je mogoče mal edin s časom ker je treba dost pohitet sam men ponavad prou paše sprehodk po večurnm sedenju u šoli smile.gif
poteeem... ja lokacija je ZAKOON.. smile.gif pred oz. po šoli smo vedno v uršoli al pa paramentu, na malco greš lahko pa v maksija, tomatota, v Dvor na pico, v rio ham-ham, če pohitiš greš lak tut u meka... res use kar se spomnš mmaš tm okrog...

ekskurzij je ful, sam treba se je prjavt. pr ns u razredu je vedno problem k usi govorijo kok bomo šli nekam pol pa usi pozabjo doma povedat al pa jim ne dovolijo al pa kej tazga pa nakonc ne gremo nikamor sam.. če se organiziraš je ful tega.

ma dobr no jz sm res ful zadovolna in mi za sekundico še ni blo žou da sm šla sm smile.gif
pa sej boste vidl na informativcu

aja edini minus je pa sam to da je med odmori taka gužva na hodniku da rabš ceu odmor da pridš iz 1. v 2. nadstropje... to je pa res. sam sej se potrpi smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#233 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 04 February 2007 - 06:17 PM

Ta primer da pretepajo folke je iz ekonomske gimnazije lj., ki je v podobnem rangu kot moste.

Jp, šuba je pa zakon oops.gif .

• 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#234 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 04 February 2007 - 06:22 PM

letnik? smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#235 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 February 2007 - 09:45 PM

QUOTE(špelca @ 3. 2. 2007 - 17:55) View Post

Profesorji?...nevem, kakšna "raven" je tale vzgojiteljska....saj ne, da bi mela kaj proti, sam tak,..kakšen folk hodi sem, pa to?...ker moja sestra je tak nekje, prav dobra...pa jo je mal strah se vpisat na gimnazijo, da ne bi bla sprejeta (oziroma, da ji ne bi šlo)...pol pa išče še kakšen plan B biggrin.gif

Če je prav dobra (dobro prav dobra torej skoraj odlična, ne na meji med dobrim in prav dobrim) potem, naj pride na tretjo ! smile.gif Sprejeta bo, šlo pa ji bo tolko, kolko se bo učila in se trudla. Treba je omenit, da se bo vrjetno mogla malo več učit in malo več delat, kot nekdo z odličnim uspehom, ampak če je zagrižena ji bo seveda uspelo ! smile.gif

Profesorji .. huh, o tem je pa res težko govorit. Profesorji so veš tak, na vsaki gim. se najde nekdo, ki je fajn in nekdo ki je totalni kreten. Mislim, da so na 3. prof. kar fajn, jaz sem ful zadovoljna. Vse mamo napovedano (spraševanje) pa kr dosti se da zmenit.

Drugače pa šola kot sama je ful fajn, samo ko bi lift naredli bi bla še boljša hahah. tongue.gif

• 0
Viens, reste ici!

#236 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 February 2007 - 10:09 PM

Ja, Slončica. Vidiš, punce so ti dost o Mostah povedale. Šuba in Poljane sta pa okej.

Na Kamniku ti pa iz lastnih izkušenj lahko povem, da so kmetavzarji (večina, so tud izjeme no). Poznam ogromn folka iz tam.
  • 0

#237 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 05 February 2007 - 10:55 AM

ja no glede most.. nej te ne premam taka LEPAAA NOVAAAA šola.. bl pomembno je kakšn folk je NA šoli, kakšne sošolce boš mela. lahko ej šola še tok supr lepa pa če so usi u klasu debili, če ma usak po tri NMSje... tut ti se neboš mogla najbl zbrt + vprašanje kok se boš razumela s takim folkom. če se pa ne razumeš s sošolci ti pa tut lepa šola ne pomaga, da bi ti rajš in z večjim veseljem hodila u šolo...
  • 0

After all this time?

Always.

#238 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 05 February 2007 - 11:03 AM

Ana, hvala biggrin.gif ja...v bistvu je pravdobra s petkami (matematika, pa še kakšen )...pa tudi kakšna trojka se najde, predvsem na račun lenobe biggrin.gif biggrin.gif he,he....

...saj bomo vidli, itak se mora sama odločit....sam puščamo čim več možnosti odprtih
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#239 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 05 February 2007 - 09:26 PM

špelca, naj ima sestra v mislih tudi to, kam bi se potem vpisala po končani srednji šoli, glede mature. Ker samo s končano srednjo šolo bo blazno težko dobila delo kot vzgojiteljica.
  • 0

#240 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 06 February 2007 - 03:20 PM

QUOTE(Kalypso @ 5. 2. 2007 - 21:26) View Post

samo s končano srednjo šolo bo blazno težko dobila delo kot vzgojiteljica.

Kot pomočnica vzgojiteljice s SŠ.

• 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users