na mostah zdej že par let ni blo omejitve če se ne motm, tut lani so sprejel use- torej so gor pršli usi k pač niso mel it km drugm..
stanje v razredih je katastrofa kokr sm jst slišala. polovica našga bivšiga razreda je tm gor in vm povem... groza.. 3x popravlanje skor vseh testov... pr kemi so prvič pisal 22 kolov... drugič pa 23 se mi zdi... dobr sej ne rečm sej pr ns pr matematiki je blo podobno (1. k smo pisal je blo 22 šutov, drugič pa samo še trije

)
ja še ena primerjava. na mostah v klasu 70 NMSjev v 1. konfi, na šubi u našm razredu 16.
zdi se mi da so profesorji na mostah kr uredu pa tut šola je supr, samo ker ni omejitve so pač gor usi in nevem kakšno je glih "delavno okolje" v razredu ne...
glede šube pa jz res lahko povem sam najbolš

prfoksi so več al mn res carji, se najdejo izjeme sam kje se pa ne... folk mi je ful uredu, ful so smehi k so trije iz višjih letnikov in dva igrata kitaro en pa orglce vedno med glavnim odmorom sred hodnika

je sicer mal problema s prostorom sam je kul... na ta računn nm je že odpadl par ur

glede športne pa hoje v tivoli je čist kul, problem je mogoče mal edin s časom ker je treba dost pohitet sam men ponavad prou paše sprehodk po večurnm sedenju u šoli

poteeem... ja lokacija je ZAKOON..

pred oz. po šoli smo vedno v uršoli al pa paramentu, na malco greš lahko pa v maksija, tomatota, v Dvor na pico, v rio ham-ham, če pohitiš greš lak tut u meka... res use kar se spomnš mmaš tm okrog...
ekskurzij je ful, sam treba se je prjavt. pr ns u razredu je vedno problem k usi govorijo kok bomo šli nekam pol pa usi pozabjo doma povedat al pa jim ne dovolijo al pa kej tazga pa nakonc ne gremo nikamor sam.. če se organiziraš je ful tega.
ma dobr no jz sm res ful zadovolna in mi za sekundico še ni blo žou da sm šla sm

pa sej boste vidl na informativcu
aja edini minus je pa sam to da je med odmori taka gužva na hodniku da rabš ceu odmor da pridš iz 1. v 2. nadstropje... to je pa res. sam sej se potrpi