Jump to content

Photo

Maske za lase

• Please log in to reply
559 replies to this topic

#221 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 August 2006 - 10:25 AM

Sej ta je iz iste kolekcije kot ona roza, ki sem jo sama zgoraj nalimala. Ne poznam sestavin dotične maske, verjetno so pa podobne kot pri roza različici.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#222 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 04 August 2006 - 10:28 AM

No superca biggrin.gif ker sem po prebiranju letela v štacuno in so mel samo to pa sem jo kr pograbla in nesla dam, pol sem pa vidla da se o vseh drugih govori, samo o tej ne rolleyes.gif pa sem misla da je kšna izobčenka med svojimi (črna ovca biggrin.gif ).

Hvala ti :hello1:
  • 0

#223 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 04 August 2006 - 11:15 AM

QUOTE(*pikica*)
mladoletna, kero mas ti?

to k lany wink.gif
  • 0

#224 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 04 August 2006 - 11:17 AM

Pa ti ni dobra??? Joj vidš kok je različno od las do las kako deluje... Men pa je naravnost fantastična wink.gif
  • 0

#225 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 04 August 2006 - 11:21 AM

men se zdi da na skravžlane lase ne deluje tko k na vs ki imate ravne.

ja, jz sm čist nezadovoljna z njo, sm si prisegla, da je nedam več nase ! rolleyes.gif
  • 0

#226 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 August 2006 - 10:37 AM

včeraj sem vsa navdušena nad novo pridobitvijo gliss kur maske z 19imi sestavinami le-to tudi sprobala. fino smetanasto diši, a ne presladko, je kremne (meni se zdi za odtenek redka, a ne preredka lai bog ne daj sluzasta in vlecljiva) konsistence in se jo zlahka nanaša. tudi s spiranjem ni težav, lasje pa so prekrasno mehki (meni so se skoraj zazdeli premehki - verjetno je imelo prste vmes tudi to, da sem imela pred pranjem kake 4 ure na laseh olivno olje) in dišijo, z lahkoto razčešejo. fajn maska, v glavnem.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#227 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85858 posts

Posted 05 August 2006 - 05:30 PM

Jaz sem pa mami naročila, naj mi kupi Keune- jevo masko (rumeno), pa mi prinese Nutri Gloss, češ da tiste niso imeli. rolleyes.gif Kot da bi se šlo za življenje, in bi jo rabla še isti dan. blink.gif mad.gif

Kakšna se vam pa kaj zdi (tistim, ki jo že dlje uporabljate)? Sama res še nikol nisem mela tko suhih las, posebej spodnja polovica. rolleyes.gif Pa vedno je tako, da ko si operem lase se mi svetijo in so kot svila, ko pa grem ven, je pa vse suho. ermm.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#228 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 07 August 2006 - 11:23 AM

Jinadaze, maska Nutri gloss je super, vsaj meni - najbolša do sedaj.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#229 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85858 posts

Posted 07 August 2006 - 01:36 PM

O, hudo. tongue.gif Jo bom danes sprobala, poročam kako bo. biggrin.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#230 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 07 August 2006 - 07:28 PM

ok..mene pa zanima ktero msko naj jas uporabljam..lasje se mi hitro mastijo..tko konice mam bol suhe...lasišče pa mastno..mislim da je ena od Gliss Kura za mene..pa nevem ktera..če mam sploh prav..tko da prooosim pomoč..pa če mi še lahko kaki šampon pa balzam priporočate... biggrin.gif
  • 0

#231 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 08 August 2006 - 10:27 AM

*Tia* če se ti lasje hitro mastijo maži masko samo po laseh in ne po lasišču.

DiLeMa jaz sem po tvojem nasvetu nabavla uno od Gliss Kura Aroma..ko jo uporabim, poročam.
  • 0
Memento mori.

#232 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 08 August 2006 - 10:58 AM

ja bom nanašala sam po konicah....sam kero pa? oops.gif
  • 0

#233 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 08 August 2006 - 11:39 AM

Gliss Kure,Kuene,Loreal...majo kvalitetne. Samo lahko da ti bo balzam zadostoval: Shauma ma novega z shea maslom pa kokosom kr vem da si rekla da maš rada kokos.
  • 0
Memento mori.

#234 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 08 August 2006 - 01:15 PM

QUOTE(*Tia*)
ja bom nanašala sam po konicah....sam kero pa?  :oops:

ni treba maske samo po konicah nanašat; pazit moraš samo, da je ne nanašaš po lasišču, nekako na spodnji 2/3 las pa jo komot. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#235 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 09 August 2006 - 12:53 AM

IPB Image js sm si pa to masko kupla! a jo ma kera?
morm porabit prvo uno od fructisa pol grem sele na to....
  • 0

#236 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 09 August 2006 - 09:48 AM

[quote=Špela][quote=*Tia*]ja bom nanašala sam po konicah....sam kero pa? oops.gif[/quote]

ni treba maske samo po konicah nanašat; pazit moraš samo, da je ne nanašaš po lasišču, nekako na spodnji 2/3 las pa jo komot. wink.gif

Ja sej tak sem misnla. smile.gif

Baby jaz mam to masko ampak še je nisem uporabila tak da nemorem kai rečt. Je pa DiLeMa rekla da njej je super, tk da nekaj more bit na tem.
  • 0
Memento mori.

#237 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 August 2006 - 10:20 AM

Claudija, ktero imaš ti? Oranžno ali roza? Ker jaz imam rožnato.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#238 laury

laury

sramežljivec

• Člani
  • 40 posts

Posted 09 August 2006 - 02:22 PM

Je katera probala masko od kerastase tisto novo roza barve mislm da se reče liniji reflection?
  • 0

#239 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 11 August 2006 - 04:31 PM

am..to sicer ni maska..ampak danes sm kupla orehovo olje za temne lase...pa si ga daš 15 min. pred pranjem na konice...bomo vidli če bo delovalo..poročam biggrin.gif wink.gif
  • 0

#240 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 11 August 2006 - 05:58 PM

QUOTE(*Tia*)
am..to sicer ni maska..ampak danes sm kupla orehovo olje za temne lase...pa si ga daš 15 min. pred pranjem na konice...bomo vidli če bo delovalo..poročam biggrin.gif wink.gif

js sm isto delala z mandljevim, ki ga je nekoč mati dobila za darilo in seveda neuporabljala. opazla sem samo to, da se mi je šampon lepše in bolj bujno penil, kaj več pa ne. verjetno pa olje tudi nahrani lase, ampak čudežev vseeno ni pričakovati. zdaj si vsake toliko privoščim par urno kuro z olivnim oljem pred pranjem in je ravnotako fajn. pa še posebi mi ga ni treba kupovat, ga kar iz špajze vzamem. biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users