Jump to content

Photo

Kateri operater - Mobitel, Simobil..?

• Please log in to reply
699 replies to this topic

#221 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32519 posts

Posted 16 July 2010 - 05:19 PM

No, kej novga? Špela, si šla na Simobil? smile.gif
  • 0

#222 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29876 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 July 2010 - 05:25 PM

ne še. bom šla jutr vprašat, kako je z nakupom telefona.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#223 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 20 September 2010 - 02:01 PM

Meni bodo z 01.10 ukinili ITAK paket in imam malo panike kaj zdaj.
Zadnje par mesecev sem si malo pisala porabo, da vsaj okvirno vidim kam nesejo moje številke.

200min pogovori v Mobitelu
100 - 150 sms/mms
35 min pogovorov v ostala omrežja
12 MB prenosa

Paket 13 ima premalo minut in SMS (ampak te lahko dokupim za 5€) in premalo prenosa podatkov. + eno leto doplačila 3€ zaradi aneksa za telefon.
Paket 24 ima več kot dovolj minut (skoraj vse kolege imam na mobitelu), dovolj tudi SMS in prenosa. Problem bodo edino druga omrežja in MMSi.+ eno leto doplačila 3€ zaradi aneksa za telefon.
Paket 35 nimam 3€ "kazni" ampak moram dokupit za 5€ SMS - skupaj 40€ kar mi je odločno preveč!

Pogledala sem tudi Simobil - tam bi lahko na brata vzela Orto v nulo (zdaj je akcija kao za celo življenje), ampak bi me tepli klici v Mobitel omrežja (cca 200 min) in spet pridem na 30€.
Imajo tudi opcijo da za 5€ kupiš 201 minut v druga omrežja. Kar bi me skupaj prišlo samo 15 € - kar je super!
Edini res velik problem je, da imam še eno leto aneks za telefon pri Mobitelu.

Se bojim, da bom moj račun znašal v vsakem primeru od 30€ pa navzgor!!! cry.gif cry.gif cry.gif
Ima kdo kakšno idejo oz. nasvet?
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#224 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26157 posts

Posted 20 September 2010 - 02:04 PM

kot smo ti že v drugi temi rekle: pejt na Simobil, because Simobil is for the win biggrin.gif

Orto u nulo lahko skleneš in maš do konca življenja 15€ (1000 min v simobil, 1000sms, 50mms, 201 min v ostala omrežja, 300mb (al kolk že) prenosa).

na Mobitelu pa plačaš "kazen", ker si predčasno prekila pogodbo? Sam ne vem, kolk bi te to koštalo...

• 0

#225 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 September 2010 - 02:07 PM

Ja, se strinjam.

Edino jaz sem se malo zaje**, ker sem šla na TRIZAME, in ne Orto u Nulo. cry.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#226 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 20 September 2010 - 02:14 PM

Zakaj pa nisi šla v Orto v nulo?
  • 0

Put A Kilt On It!

#227 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 September 2010 - 02:15 PM

Ker takrat ni bilo te ponudbe (2 meseca nazaj). sad.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#228 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 20 September 2010 - 02:20 PM

Aha. No saj jaz je na svoje ime tudi ne morem sklenit, ker imam že 31 let. Bi pa vzela na brata.
Sem pa izvedela, da me odpoved pogodbe stane 80€ blink.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

#229 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 September 2010 - 02:28 PM

Auč. blink.gif
  • 0

#230 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 20 September 2010 - 02:32 PM

Sm šele zdele vidla da ta nova akcija od simobila velja samo za tiste, ki še niso 31. Če sklenejo pred 31 imajo lahko potem še naprej ta paket, ne velja pa za nove naročnike, ki so že več kot 31.
pa opcija 201 tut ne velja pol več.
ah...
  • 0

#231 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 September 2010 - 02:40 PM

QUOTE(levck @ 10. 7. 2010 - 18:59) View Post

do 30 al 31 leta se pri simobilu itak najbol splača vzeti orto paket.

za 15e na mesec dobis 1000minut klicev po simobilu, 1000 smsov, pa 201 minut v ostala omrezja.

Jaz imam pa Smart paket. In se mi ful splača, ker minimalno kličem oz. pišem sporočila. Avgusta sem imela npr. skupaj z naročnino (4€) vsega skupaj za plačat samo 11,15€. Če je treba napisat sms itak uporabim najdi.si, klicat pa ne maram preveč. laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#232 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32519 posts

Posted 21 September 2010 - 07:37 PM

QUOTE(Kinky @ 20. 9. 2010 - 15:15) View Post

Ker takrat ni bilo te ponudbe (2 meseca nazaj). sad.gif

Ja, jst sm tud takrat vzela Tri zame evil.gif , ampaj ajd, imam do konca polovično naročnino 9 € + 12 € za tisto minutažo klicev v druga mobilna omrežja; torej 21 €...
  • 0

#233 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 24 September 2010 - 04:40 PM

Ko sem enkrat spraševala ali se da preklopit iz naročnine nazaj na polnjenje s karticami ne da bi pri tem zamenjal tel. številko. Pri Simobilu se baje da.
  • 0

#234 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 24 September 2010 - 05:07 PM

... ampak stane 10€. biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#235 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 24 September 2010 - 05:14 PM

Vseeno pa je to bolje kot pa da za bv vsak mesec plačuješ samo naročnino 10€, če tel. sploh ne uporabljaš.
  • 0

#236 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 24 September 2010 - 05:17 PM

Ja, sej to grem jaz zdej naredit, za to leto.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#237 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 24 September 2010 - 05:28 PM

Jaz pa še razmišljam al naj preklopim na kartice ali samo izklopim opcijo mobilni, da bi naročnina prišla nekje okoli 2€... imam še en prastari paket. laugh.gif hmm.gif
  • 0

#238 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32519 posts

Posted 11 October 2010 - 05:16 PM

Ta teden bo menda Simobil lansiral v javnost neke spremembe paketov, brala dans v Financah ermm.gif
  • 0

#239 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 12 October 2010 - 03:18 AM

Krasno rolleyes.gif

Jaz sem sicer trenutno pri SoftBank biggrin.gif
  • 0

#240 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29876 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 31 October 2010 - 01:26 PM

Evo, spet mal težim .... smile.gif

Jaz se grem (zdaj pa res! laugh.gif) menit na Simobil, da bi prešla tja, ker me ob 31. RD ne bo v SLO in ne bi rada dobila, ko se vrnem, kakšnih prijetnih presenečenj s strani Mobitela, da so me fliknili v kak drug paket .... Sem pregledala novo ponudbo paketov, bom verjetno vzela S ali M Zame, Orto mi pa tudi poteče konec decembra in ga bom skenslala, kar ostane za plačat za tlf, bo itak T. poravnala, ker sem zanjo to vzela. Ne bi pa šla na Orto za zmeri, ker mi ne ustreza, je dost folka, ki ga kličem, na drugih omrežjih pa se mi ne splača.

_M_. a je SE Elm zanič telefon ali se ga samo nisi navadla, ti ne ustreza? Mogoče bi ga jaz od tebe kupila .... Morm se še pozanimat, kako in kaj s telefonom, ki ga ma zdej T. - če ga mam lahko tut na kakem drugem paketu kot Orto ....

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users