Jump to content

Photo

Najboljši podpis...

• Please log in to reply
1326 replies to this topic

#221 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 20 August 2006 - 12:39 PM

Od Tash:

But why is the rum gone?IPB Image
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#222 *naca*

*naca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1502 posts

Posted 20 August 2006 - 10:41 PM

Lol, hahha, od hudičke podpis pa res zmaga laugh.gif
  • 0
Posted Image

#223 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 20 August 2006 - 10:49 PM

Meni je pa od Nile všeč, in to tako, da sm vedno opazla samo podpis, nikoli pa nicka biggrin.gif in potem sm jo iskala da bi ga lahko tu pohvalla 8)

je pa tukajle:

Love Poem

You remind me
Define me
Incline me.

If you died
I'd.

(L.S.)
  • 0

#224 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 21 August 2006 - 12:35 PM

Od Sanies: In potem čokolada zavije svizca v folijo.

Dobr wink.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#225 *sarca*

*sarca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1149 posts

Posted 21 August 2006 - 09:33 PM

od Claudije je cool:* ¤ Yooou wooRe booRn ŁiiKe a uniiQue ...
doonT die Łiike a coPy ¤ *

pa od *Tie*: :love5: Če obstaja biser na zemlji, potem je ta v tvojih očeh. Če obstaja sreča, potem so to trenutki s tabo in če obstaja žalost, je to čas, ko te ni! :love5:
  • 0
Nasmeh prinaša veliko pozitivne energije - ne hranite ga v dnu duše - nosite ga na obrazu.

#226 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 22 August 2006 - 08:59 AM

Men je pa od *Sarce* ušeč laugh.gif
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#227 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46033 posts

Posted 22 August 2006 - 09:52 AM

QUOTE(*Slončica*)
Men je pa od *Sarce* ušeč laugh.gif
Ja kakšen pa je? rolleyes.gif A se nismo zmenili, da kopiramo podpis, ki nam je všeč zraven? rolleyes.gif
  • 0

#228 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 22 August 2006 - 02:48 PM

od *Sarce*
Ljubezen je edina strast, ki se plačuje z novci, ki jih sama izdeluje. wink.gif
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#229 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 August 2006 - 04:13 PM

meni je strašno všeč podpis od nile. bi pa še rada vedla, kaj smisel umetnosti potemtakem je. biggrin.gif (srčno upam, da ne zgolj in samo estetski učinek, ki ga ima na nas ... )
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 28 August 2006 - 04:24 PM

Hvala, Špela, tudi meni se dopade. wink.gif Sem se sama tudi to že dostikrat spraševala. Trenutno se mi zdi, da je njen smisel predvsem v tem, da se z njeno pomočjo lahko izrazimo oz. izražamo. Zdaj pa ... če se v tem izrazu še kdo najde in v njem na nak način uživa, se smeji, zraven joka, se dere, kriči, strmi, kaj podoživi itd. ... karkoli pač, pa še toliko boljše.
  • 0

#231 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 August 2006 - 04:48 PM

[quote=Špela]bi pa še rada vedla, kaj smisel umetnosti potemtakem je. biggrin.gif (srčno upam, da ne zgolj in samo estetski učinek, ki ga ima na nas ... )

To ni dovolj? blink.gif Meni se zdi to dejansko največ ... prebujanje naših čustev in domišljije, lepih občutkov ... uživancija.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#232 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 August 2006 - 05:19 PM

[quote=DiLeMa][quote=Špela]bi pa še rada vedla, kaj smisel umetnosti potemtakem je. biggrin.gif (srčno upam, da ne zgolj in samo estetski učinek, ki ga ima na nas ... )

To ni dovolj? blink.gif Meni se zdi to dejansko največ ... prebujanje naših čustev in domišljije, lepih občutkov ... uživancija.[/quote]

ne, meni ni dovolj. biggrin.gif to, kar pišeš ti, jaz ne pojmujem kot 'estetski učinek', pač pa je to že dejansko posledica estetskega učinka. estetski učinek meni pove zgolj in le to, ali mi je nekaj všeč ali ne - kar pa mi še zdaleč ni dovolj, da bi umetniško delo cenila ali pa zavrnila.

nila, a ti veš odgovor? al bom mogla avtorja te besedne mojstrovine jagat okoli?! biggrin.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#233 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 August 2006 - 05:26 PM

[quote=Špela]ne, meni ni dovolj. biggrin.gif to, kar pišeš ti, jaz ne pojmujem kot 'estetski učinek', pač pa je to že dejansko posledica estetskega učinka.

Ja doh ... sej če je estetski učinek, potem zraven pridejo tudi njegove posledice. biggrin.gif Seveda pa te (logično) ne presune vsako umetniško delo, ampak le določene izjeme.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#234 *sarca*

*sarca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1149 posts

Posted 28 August 2006 - 06:29 PM

[quote="*Slončica*"]Men je pa od *Sarce* ušeč

hvala,hvala...prej nisem vidla...zej je pa že nov.. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Nasmeh prinaša veliko pozitivne energije - ne hranite ga v dnu duše - nosite ga na obrazu.

#235 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 28 August 2006 - 10:50 PM

Huh, ta novi je 3905480483605486'56'934'5943'krat bolsi! biggrin.gif
Ni prijatelj ta, ki te v lepih dneh pozna.Le v hudih dneh trpljenja spoznaš prijatelja življenja!
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#236 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 29 August 2006 - 04:29 PM

QUOTE(Sanies)
Huh, ta novi je 3905480483605486'56'934'5943'krat bolsi! biggrin.gif
Ni prijatelj ta, ki te v lepih dneh pozna.Le v hudih dneh trpljenja spoznaš prijatelja življenja!

Ja neverjetno je dobr! Pa še resničn!
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#237 *sarca*

*sarca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1149 posts

Posted 29 August 2006 - 05:56 PM

oo hvala hvala!!sem zelo počaščena!! biggrin.gif
  • 0

#238 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 September 2006 - 10:38 PM

Men ima pa _Mayckica_ ful dobr podpis:

One apple a day keeps a doctor away, but if the doctor is cute, fuck the fruit Smile

Pa še dobr nasvet je (če si samski/a) biggrin.gif
  • 0

#239 *sarca*

*sarca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1149 posts

Posted 02 September 2006 - 02:27 PM

od Anne tiste punčke... biggrin.gif
  • 0

#240 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 02 September 2006 - 10:43 PM

QUOTE(ananas)
Men ima pa _Mayckica_ ful dobr podpis:

One apple a day keeps a doctor away, but if the doctor is cute, fuck the fruit Smile

Pa še dobr nasvet je (če si samski/a) biggrin.gif

ja, ta je tudi meni zelo pri srcu biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users