Jump to content

Photo

britje tam dol

• Please log in to reply
782 replies to this topic

#221 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 January 2006 - 03:53 PM

Dons sm šla še enkrat probat voskanje pajske - auč! Neki pobral, neki bom šla pa čez z depilatorjem. Ma si ne morem tega voska dol sprat izpod pajsk in mig re na živce k se mi popa rolleyes.gif !
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#222 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 23 January 2006 - 10:32 PM

QUOTE(Michelle)
... pol se bom pa kr prepustila tisti kozmetičarki, upam, da ve kaj dela. biggrin.gif

jst tud upam Michelle IPB Image

biggrin.gif

QUOTE(crna)
Dons sm šla še enkrat probat voskanje pajske - auč! Neki pobral, neki bom šla pa čez z depilatorjem. Ma si ne morem tega voska dol sprat izpod pajsk in mig re na živce k se mi popa rolleyes.gif !

vosek gre dol z oljem... če nimaš recimo Baby olja, pol lahk tud z navadnim za solato IPB Image
  • 0
Posted Image

#223 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 January 2006 - 10:35 PM

Oooo Tanjci! Kr morm te pozdravit, se mi zdi, da te zadnje čase ni nič gor ... služba? ermm.gif

Sem te pogrešala! IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#224 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 23 January 2006 - 11:09 PM

QUOTE(DiLeMa)
Oooo Tanjci! Kr morm te pozdravit, se mi zdi, da te zadnje čase ni nič gor ... služba? ermm.gif

Sem te pogrešala! IPB Image

IPB Image

yes yes, duty calls... zdej me bo pač bl mal gor... I miss you girls IPB Image

jst sem zdej pridna in imam službo je treba poroko plačat

• 0
Posted Image

#225 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 January 2006 - 11:09 PM

[quote=Tanjci]
[quote=crna]Dons sm šla še enkrat probat voskanje pajske - auč! Neki pobral, neki bom šla pa čez z depilatorjem. Ma si ne morem tega voska dol sprat izpod pajsk in mig re na živce k se mi popa rolleyes.gif ![/quote]
vosek gre dol z oljem... če nimaš recimo Baby olja, pol lahk tud z navadnim za solato IPB Image

Aha... Jst sm drgnla z "Femino" (puc za intimne dele telesa).OK, dobr si je tole zapomnt, mam mandljevo olje za odstranjevat make up, bo kr fajn.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#226 anči

anči

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 108 posts

Posted 24 January 2006 - 06:43 PM

QUOTE(miss*sixty)
Pol nej pa kdo reče, da ženske nimamo jajc. biggrin.gif biggrin.gif

tos pa dobr puvedala.... nwem ker tip bi si upou tm s kšnim trakcm strašit al pa s kšno brenčečo zadevco laugh.gif

mislm daj najbol z depilatorjem celo muco... med nogam smile.gif pa mislm daj njbol z britvico (jst jo kr tipu uzamem laugh.gif ) pa si tist del pobrijem
s trakci si pa nebi upala, da si nebi kj preveč stran putegnla.. k mam pač smolo in mi notranja sram. ustnica gleda iz zunanje:cry: oops.gif
  • 0
When i'm not calling it doesn't mean that i have forgotten u… i'm just giving u time to miss me…

#227 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 24 January 2006 - 06:56 PM

jaz si brijem kar z britvico na tanko črto , vsak dan
  • 0

#228 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 24 January 2006 - 08:04 PM

Kakšne greste pa kej h ginekologu?

Jst ga mam lih jutr pa študiram, kaj bi blo najbolj pametno. oops.gif biggrin.gif

Ja ponavad si jo kar poskinam, sam za h ginekologu?? ermm.gif Hehe...da ne bo mislila, da sem si jo samo za njo poskinala. biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#229 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 24 January 2006 - 08:07 PM

jaz ko se brijem čist vsak dan, pač grem tudi pobrita h ginekologu,
pa tudi drugače se mi zdi to najbolj higienično in primerno
  • 0

#230 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 January 2006 - 08:08 PM

QUOTE(TiTa)
jaz ko se brijem čist vsak dan

kaj pa tvoja koža pravi na to?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#231 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 24 January 2006 - 08:14 PM

ne boš verjela ampak nimam nobene pikice mozoljčka, nobene vraščene dlake skratka čist gladko kožo kar pa mislim da je prav zaradi tega vsakodnevnega britja(čist vsak dan se brijem že enih 6,7 let) smile.gif
aja pa še to: tudi pod pazduho je isto (mogoče pa imam tako kožo)
  • 0

#232 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3356 posts

Posted 24 January 2006 - 08:32 PM

jooooj tita kaj bi jst dala za tvojo kožo sad.gif Jaz mam res zmer ful probleme poleti ko se morm brit vsak dan pod pazduho ker moja koža nikakor ne prenese britja vsak dan in dobim ful pikc in izpuščajem in vse skupi ful grozno peče cry.gif
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#233 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 January 2006 - 08:38 PM

.
_Mayckica_, depilator pod pazduho, pa ne bo več težav!

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#234 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 24 January 2006 - 08:52 PM

No, punce...zdej pa še men kej povejte. 8)
  • 0

Jordan Belfort

#235 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 January 2006 - 08:57 PM

.
Kakor ti paše. Jaz grem vedno tja takšna, kot sem sicer - zdepilirana & pobrita. Se precej bolj prijetno počutim, kot pa če bi prav za obisk ginekologa puščala dlake in mu pol pomolila kosmatuljo pod nos. Sicer se pa sploh s tem ne obremenjujem - zadnje, kar je, je on tam za to, da bo zaj ocenjeval lulike iz estetskega vidika. Če pa ima kdo kakšne predsodke, pa me boli organ.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#236 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 24 January 2006 - 09:05 PM

Mah sej se sploh ne obremenjujem...itak me boli, kaj si una misle. Sam, tko me zanima... kaj je bolj primerno za take stvari. wink.gif biggrin.gif
  • 0

Jordan Belfort

#237 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 January 2006 - 09:07 PM

.
Mah, po moje je primerno vse oz. kakor tebi paše. Neprimerno bi recimo blo, če bi prišla tja neumita. biggrin.gif

.
  • 0

#238 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 24 January 2006 - 09:12 PM

Ojeeeej IPB Image

pa še na frišno poseksano zravn biggrin.gif
  • 0

Jordan Belfort

#239 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 January 2006 - 09:15 PM

.
Haha. biggrin.gif:D

.
  • 0

#240 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 24 January 2006 - 09:47 PM

QUOTE(_Mayckica_)
jooooj tita kaj bi jst dala za tvojo kožo sad.gif Jaz mam res zmer ful probleme poleti ko se morm brit vsak dan pod pazduho ker moja koža nikakor ne prenese britja vsak dan in dobim ful pikc in izpuščajem in vse skupi ful grozno peče cry.gif

ja jst si tud ne morem glih vsak dan brit... ravno zato se pa polet mal pomatram, pa se raj depiliram povsod, namest da se brijem.

QUOTE(miss*sixty)
No, punce...zdej pa še men kej povejte. 8)

evo, da se še tebi posvetim, moja draga missy IPB Image

jst bi si jo... ker itak je zmer več žensk, ki si jo tko zrihta... pač boš ena izmed njih. Ginekologi glih ne gledajo preveč na to - verjetn. Slabš bi blo, da ne bi šla urejena tja. biggrin.gif

• 0
Posted Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users