Jump to content

Photo

Vaša naj naj kava

• Please log in to reply
547 replies to this topic

#221 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 20 February 2011 - 10:38 AM

Flafika kateri okus maš najraje pri Gustiju?
jaz pijem kafe lungo biggrin.gif
  • 0

#222 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 February 2011 - 10:59 AM

QUOTE(eve @ 19. 2. 2011 - 20:37) View Post

Jaz sem danes prvič kupila Mövenpick cappuccino freddo (ta je z malo čokolade) in je božanski. wub.gif

IPB Image
Koliko stane v Slo? Da malo primerjam, če je tukaj kaj cenejši...

Te pa jaz še nisem pila; vedno kupim tisto brez čokolade. Stane zagotovo tam okoli 1.20.

Sem pa našla nadomesterk v Hoferju, in sicer Latte Macchiato, ali pa Capuccino - stane pa 69 centov, in je zelo podobna embalaža kot to. Ove sta super kavi, ampak Movenpick je menda enega pol evra več, zato seveda raje to iz Hoferja nabavljam. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#223 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 20 February 2011 - 11:05 AM

Koliko pa stane Segafredo kava?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#224 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 February 2011 - 10:53 PM

Ja, res je, Flafika že nekaj časa ne pije več Mövenpicka ... odkar prijateljuje z Gustlnom.

Vse mi je pomalem všeč, haha. Največ pa spijem podaljšane in pa latte macchiato kofeta.
V tujini je na voljo tudi latte macchiato vanilija, hmmm.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#225 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 22 February 2011 - 11:12 PM

Meni so pa te odlične:
IPB Image
Najljubša mi je karamela.

• 0

#226 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 February 2011 - 11:14 PM

Meni se zdi, da imajo take v Leclercu in da sem eno tako celo kupila.
Macchiato menda. Spomin mi res absurdno peša.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#227 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 22 February 2011 - 11:19 PM

Emmi v Leclercu? woot.gif woot.gif Upam, da res. woot.gif
  • 0

#228 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 February 2011 - 11:20 PM

Jaz grem jutri v Leclerca, bom prečekirala, če se spomnim. Pa sporočim.
  • 0

#229 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 22 February 2011 - 11:23 PM

Yes please. woot.gif woot.gif
Če lahko prosim pogledaš, če imajo tud Choco Latte - najboljše čokoladno mleko ever. woot.gif

IPB Image
  • 0

#230 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 February 2011 - 11:28 PM

Meni pa tele niso. Dejansko so mi Moevenpick od teh "fejk" kav nekak najboljše (tiste temnomodre). So mi pa vse ogabno presladke in premlečne ... Jbg, to pač NI prava kava. tongue.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#231 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 February 2011 - 11:29 PM

Kalypso, velja. Če le ne pozabim, jutri sporočim.
  • 0

#232 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 22 February 2011 - 11:30 PM

Merci beaucoup. biggrin.gif
  • 0

#233 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 22 February 2011 - 11:40 PM

QUOTE(Braunkopf @ 22. 2. 2011 - 23:28) View Post

Meni pa tele niso. Dejansko so mi Moevenpick od teh "fejk" kav nekak najboljše (tiste temnomodre). So mi pa vse ogabno presladke in premlečne ... Jbg, to pač NI prava kava. tongue.gif

Se strinjam.
Jaz si jo drugače delam iz Nescafe vrečke 2v1, ampak si potem dodam še 2 žlički prave kave (tudi Nescafe espresso).
Vse drugo ima meni premalo kofeina, glede na to, da spijem eno na dan.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#234 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 February 2011 - 01:14 AM

A zdaj samo 1 na dan spiješ?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#235 jonna

jonna

sramežljivec

• Člani
  • 43 posts

Posted 23 February 2011 - 07:37 AM

Od kupljenih kav v lončkih mi je fajn edino bela kava za s sabo biggrin.gif brez sladkorja. Tele ki ste jih lepile gor, so vse preveč vodene, presladke za moj okus...
Zjutraj spijem homemade črno kavo brez sladkorja in brez mleka (ali pa z obojim, kot npr. danes ko mi paše sladko), čez dan pa kakšen instant kapučino, v katerega dam še žličko instant kave.
  • 0
..living the life routinely can kill you at a very young age, a little bohemianism is good

#236 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 February 2011 - 07:41 AM

Jaz vsak dan zjutraj spijem trojno dozo Illy ali Barcaffe kave iz kofetjere (tista mašinca), z mlekom, in to je tudi to. smile.gif

Preverite še to v Hoferju, ki sem jo že prej reklamirala, meni je svetovna (pa stane pol evra manj kor Movenpick). wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#237 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 23 February 2011 - 07:44 AM

Hofer ima tud turško kavo kr ok, Je črne embalaže, piše gor Premium, pakirana po 200 g.
Teh narejenih kav ne maram, ker imajo večinoma namesto mleka nekaj bolj mastnega ali pa uporabljajo tisto mleko v prahu, either way, slabo mi je po temu.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#238 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 23 February 2011 - 11:32 AM

Jaz te instant kave v lončkih pijem ful po redko. Pač vsake toliko se mi je zalušta, največkrat ravno ko se kje potepam. Prave kave pa ne pijem oz. jo pijem še redkeje kot to v lončkih.

Ko smo že pri kavi... Starbucks mi je načeloma precenjen, mi vedno nekaj manjka pri njihovih napitkih, ampak božična Toffe Latte pa mi je bila presenetljivo všeč.
IPB Image
  • 0

#239 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 23 February 2011 - 12:07 PM

Starbucks je draga voda blink.gif za moje pojme. ne razumem te manije okoli njih.
Ko pa kaj prebereš o njihovi zaposlovalni politiki, politiki širjenja se ti pa zagabi!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#240 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 23 February 2011 - 12:12 PM

QUOTE(rea @ 23. 2. 2011 - 1:14) View Post

A zdaj samo 1 na dan spiješ?

Ja, že ene pol leta.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users