QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 5. 7. 2009 - 20:16)

K meni pa ribice kar v jatah priplavajo. ;-)
Lahko pa rečem, da se zelo dobro razumem z njimi, čeprav smo morda glede mnogo stvari različni ... ampak spet, glede mnogih pa totalno na istih bregovih.
Uf, js se pa do sedaj še z nobeno ribicoo na dolgi rok nisem ujela, hehe:) Meni so usojeni dvojčki, tehtnice (te smo itak najboljše

) in biki. Ne razumem se pa s škorpjoni in strelci. Levi so mi tudi zelo čudni (se mi zdi, da imajo dosti kompleksov, če potegnem vzporednico med temi, ki jih poznam). Sicer je pa brez veze to posploševat.
Komej pa čakam, da pride moj domov iz misije in da js diplomiram, ker potem resno lahko začneva delat na tem, da se skupaj odseliva. Če se bo dalo, bova probala dobit vojaško stanovanje, če ne pa kaj drugega. Vsekakor pa stanovanje, kjer bova lahko imela živali. To je pri nama pogoj.
Brat od mojega, je dobil v Kranju ful lepo stanovanje, minimalistično opremljeno, niti ne preveč drago. Sam, kaj ko ne smeta imeti s punco nobene živali in za vsako luknjo, ki jo želita narediti v zidu morata lastnike prositi za dovoljenje. Pri nama bi bil to big no go!!!
Je pa sedaj ful dobro pri njem doma, ko se je njegov brat odselil, saj ne da me je motil, sam meni je boljše, pa mojemu tudi, ker se nista glih najbolje razumela. Škoda mi je edin punce, ker je v redu ženska. Sicer pa se sedaj onedva bolje razumeta, ko ne živita več pod isto streho. Greva mi2 ke na obisk na kavo ali pir in se mamo čist kul.
Je pa ful smešno, ker se unedva poznata že iz najstniških dni, včasih se ful nista marala. Tudi moj, bratove punce videt ni moral. Sedaj mu je pa čist cool. Men je bila pa včasih tud ful zobrna, ker je bila pravi mali pravokator, v svojih "boljših" časih. Mamo nekak zgodovinsko ozadje, če se malo pošalim.