Jump to content

Photo

Živite skupaj s partnerjem?

• Please log in to reply
303 replies to this topic

#221 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 July 2009 - 08:20 PM

QUOTE(Špela @ 3. 7. 2009 - 21:16) View Post

ampak ja, pač je treba met nekoga, nad komer se lahko stalno pritožuješ - makes life so much easier! laugh.gif

Uh ja, to so takšne ženske. Ki neprestano pizdulirajo nad svojim tipom, po drugi strani pa požirajo ves drek (beri: ko ji jasno pove, da ne čuti več ljubezni do nje (kot si napisala) in podobno, ponavadi še hujše) in bi crknile brez njega. Dober ulov.
Samo ... kako pa to, da se je on odločil živet z eno, do katere ne čuti več ljubezni? Očitno mu je to postranska stvar, pa ostalo vse tak štima morda ... he he, ne vem ... eh, ponavadi gliha fkup štriha.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#222 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 03 July 2009 - 08:20 PM

Adriane, kaj si pa ti po horoskopu?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#223 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 July 2009 - 08:23 PM

Moja žena (beri: Adriane) je pa piranja. sleep.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#224 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 July 2009 - 08:28 PM

Fluffy: predvidevam, da mu pomeni pač čistačico al whateva, ker je on pač lastnik, pa mu je glih vseen, kera bi/bo/živi z njim, bolje rečeno pri njem. ona pa itak bolestno navezana na vsak drek (rakica pač, mamo eno tako doma) in voila - perfect couple.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#225 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 03 July 2009 - 08:39 PM

O ja, to za rake je pa res. Sem tut sama taka na žalost biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#226 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 03 July 2009 - 08:41 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 3. 7. 2009 - 21:23) View Post

Moja žena (beri: Adriane) je pa piranja. sleep.gif

Uuu, riba ph34r.gif .
  • 0

#227 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 July 2009 - 08:44 PM

Riba, ja.
Jaz mam nasploh kar dosti opravka z ribami.

• 0

#228 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 05 July 2009 - 10:09 AM

Jaz pa se res ne razumem z nobenim vodnim znamenjem. Saj je čudno, ampak mi je vedno tak naneslo, da se je ta moja ugotovitev potrdila.
  • 0

#229 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 July 2009 - 08:16 PM

K meni pa ribice kar v jatah priplavajo. ;-)
Lahko pa rečem, da se zelo dobro razumem z njimi, čeprav smo morda glede mnogo stvari različni ... ampak spet, glede mnogih pa totalno na istih bregovih.

• 0

#230 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 02 November 2009 - 09:15 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 5. 7. 2009 - 20:16) View Post

K meni pa ribice kar v jatah priplavajo. ;-)
Lahko pa rečem, da se zelo dobro razumem z njimi, čeprav smo morda glede mnogo stvari različni ... ampak spet, glede mnogih pa totalno na istih bregovih.

Uf, js se pa do sedaj še z nobeno ribicoo na dolgi rok nisem ujela, hehe:) Meni so usojeni dvojčki, tehtnice (te smo itak najboljše thumbup.gif) in biki. Ne razumem se pa s škorpjoni in strelci. Levi so mi tudi zelo čudni (se mi zdi, da imajo dosti kompleksov, če potegnem vzporednico med temi, ki jih poznam). Sicer je pa brez veze to posploševat.

Komej pa čakam, da pride moj domov iz misije in da js diplomiram, ker potem resno lahko začneva delat na tem, da se skupaj odseliva. Če se bo dalo, bova probala dobit vojaško stanovanje, če ne pa kaj drugega. Vsekakor pa stanovanje, kjer bova lahko imela živali. To je pri nama pogoj.

Brat od mojega, je dobil v Kranju ful lepo stanovanje, minimalistično opremljeno, niti ne preveč drago. Sam, kaj ko ne smeta imeti s punco nobene živali in za vsako luknjo, ki jo želita narediti v zidu morata lastnike prositi za dovoljenje. Pri nama bi bil to big no go!!!
Je pa sedaj ful dobro pri njem doma, ko se je njegov brat odselil, saj ne da me je motil, sam meni je boljše, pa mojemu tudi, ker se nista glih najbolje razumela. Škoda mi je edin punce, ker je v redu ženska. Sicer pa se sedaj onedva bolje razumeta, ko ne živita več pod isto streho. Greva mi2 ke na obisk na kavo ali pir in se mamo čist kul.
Je pa ful smešno, ker se unedva poznata že iz najstniških dni, včasih se ful nista marala. Tudi moj, bratove punce videt ni moral. Sedaj mu je pa čist cool. Men je bila pa včasih tud ful zobrna, ker je bila pravi mali pravokator, v svojih "boljših" časih. Mamo nekak zgodovinsko ozadje, če se malo pošalim.
  • 0

#231 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 November 2009 - 11:40 PM

Jaz pa čedalje bolj ugotavljam, da najbrž nisem sposobna oz. "ustvarjena" živeti z NIKOMER. :s
  • 0

#232 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 November 2009 - 12:12 AM

To se ni za sekirat, če si samotar, si pač samotar (v tem smislu, da ti paše živet sama). To še ne pomeni, da moraš bit osamljen in brez družbe, samo pač ni ti za živet z nikomer. Se mi pa vseen zdi, da ti bo mogoče drugače, ko boš enkrat hodila v službo in živela v čisto svojem stanovanju, ko se boš torej popolnoma osamosvojila. Se mi zdi, da človek šele takrat do konca izkusi radosti življenja v dvoje, jaz že komaj čakam.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#233 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 03 November 2009 - 11:57 AM

QUOTE(DiLeMa @ 3. 7. 2009 - 11:21) View Post

To je pa tudi pri meni primarni pogoj. Če mi paše it nekam, bom šla. Na živce mi grejo babe, ko gremo kam, pol pa sam težijo da morjo it, da je fant sam doma, da bo užaljen, blablabla!!! rolleyes.gif Al pa se menimo za kam it, pa začne težit, da se mora s fantom zmenit, ker kaj pa bo lubi reku na to.

S tem pa se nebi mogla bolj stinjat. Moje tri najboljše kolegice imajo vse resne fante in pol je že cela umetnost da se uspemo zmenit za kako pijačo. Da bi šle same babe ven je že tak skoraj tak ko da bi na novo ameriko odkril. Kr kaj bo pa lubi sam brez mene. Ja madona sej ma on tut kake kolege al ne. Včasih mi enostavno dopizdi, pa kaj rečem glede tega in kaki odgovor dobim: ''sej boš vidla ko boš ti mela fanta kak bo!''
Kaj kak bo, nič drugače. En dečko pa mi res ne bo diktiral kaj lahko delam in kaj ne. Če mi paše it v torek zvečer v mb so sošolkami in sošolci bom šla, pa konc. Če mi bo pasalo bom cel tedn tam, al pa gremo sami na morje/kino/whatever. Da bi se pa začelo kaj glede nezaupanja, potem pa se tak nimama kaj več pogovarjat.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#234 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27664 posts

Posted 03 November 2009 - 12:10 PM

Fluffy, se strinjam z Dilemo. Jaz sem tudi samotar, ampak imam poba, ki to razume in ni problem, imam samote, kolikor je potrebujem.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#235 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 03 November 2009 - 07:06 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 2. 11. 2009 - 23:40) View Post

Jaz pa čedalje bolj ugotavljam, da najbrž nisem sposobna oz. "ustvarjena" živeti z NIKOMER. :s

Ah, dej no, itak da si. Sej a ne živita s tvojim vidva skupi? Al mata "nomadsko" življenje (en teden pr enmu, drug pr drugmu). Pa sej se z njim ful štekaš, ane? Zakaj bi bil pol recimo problem z njim skupaj živet?
Sorry, sej če je preveč osebno ni treba odgovort. Ne štekam tega, da nebi z njim skupaj živela, če se mata pa rada wub.gif
  • 0

#236 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 03 November 2009 - 07:30 PM

QUOTE(tašika @ 3. 11. 2009 - 11:57) View Post

S tem pa se nebi mogla bolj stinjat. Moje tri najboljše kolegice imajo vse resne fante in pol je že cela umetnost da se uspemo zmenit za kako pijačo. Da bi šle same babe ven je že tak skoraj tak ko da bi na novo ameriko odkril. Kr kaj bo pa lubi sam brez mene.

No ja, a si prepričana, da vam ne uspe samo zaradi njihovih tipov, da jim kao ne pustijo al kaj? Sicer ne vem, kolk ste stare, ampak slej ali prej pride do tega, da si vsak posameznik postavi lastne prioritete in mogoče jim v nekem momentu pač ni prioriteta, da se dobi s kolegicami, ampak je pač raje s fantom wink.gif ; jaz sem bila tudi taka, ko sem bila še z bivšim in mi ni zato nič žal. Vsak po svoje, kajne?
Enako je tudi kasneje, ko pari dobijo otroka, takrat je pa res mission impossible se dobit s prijateljicami, ker jim tempo življenja narekuje pač njihov froc, ki enkrat spi, drugič je buban rolleyes.gif , tretjič nevemkaj...

• 0

#237 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 03 November 2009 - 10:21 PM

Jaz se pa ne strinjam s tabo. Saj če je človeku dovolj, da ima samo partnerja, je vse ok. Ampak, da imaš prijatelje in jih potem odjebeš samo zaradi fanta se mi pa zdi prav. Kaj pa bo potem, če greta narazen? Potem pa bodo naenkrat spet dobri za druženje? Je res od človeka ovisno in vsak si postavi svoje prioritete, ampak saj pa ne morem ceel čas in na vse dogodke, koncerte, žurke itd. it vedno s partnerjem. Vsaj jaz tak mislim.
Pa to z deco mi je tudi kar nekaj. Rodi se jim tisti fačak in naenkrat nimajo časa več za nič, razen za froca, ki naenkrat postane center vesolja rolleyes.gif . Valda, da ti je takrat otrok najbolj pomemben in želiš z njim preživeti kar se da dosti časa, amapak vseeno se tu pa tam lahko najde kaka urca za kavico, ali ne? Zato pa so toti froci danes tak razvajeni, ker jim starši dajo vedet, da so center sveta in jim ploskajo za vsaki prdec, ki ga spustijo in se jim nasploh s celim načinom življenja čist podredijo rolleyes.gif . Se opravičujem za ta izpad, ampak sem ful razkurjena trenutno oops.gif .

• 0

#238 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27664 posts

Posted 03 November 2009 - 10:49 PM

Sade, word!!!
  • 0

#239 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 November 2009 - 12:36 AM

luci,
res je, nočem razpredat o tem po forumu -), ampak ne, ne živiva skupaj. V bistvu imava precej, hm, delikatno urejeno to zadevo.

Drugače pa je res, da sem skrajni samotar (nisem osamljena (pravzaprav sem čist preveč NEosamljena), kakopak, zgolj samotarska), že skoraj preveliki, kar mi glede določenih zadev povzroča probleme.

Glede žensk, ki postanejo popolnoma nesamostojne, ko "dobijo" fanta, pa smo že enkrat diskutirali. Ampak najbrž so v velikem št. take bile nesposobne naredit karkoli same že prej, ampak so za te podvige uporabljale kolegice (se najdejo tudi take, ki preprosto niso zmožne kje v gostilni iti same na skret ... da bi pa šle same na kavo (ker imajo pač nekaj cajta za hengati naokoli), pa je itak za njih nekaj nepojmljivega), zdaj pa pač fanta - in potem to svojo nesposobnost iti kam brez njega valijo nanj v smislu "kaj bo pa on rekel", čeprav on morda komaj čaka, da se skidajo kam. Kar se pa otrok tiče - tričetrt ženskam se pa takrat itak skisajo možgani, se mi zdi.

• 0

#240 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27664 posts

Posted 04 November 2009 - 01:12 AM

Fluffy, se strinjam s tvojim "drobnim tiskom".
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users