Jump to content

Photo

Nega mešane in / ali mastne kože

• Please log in to reply
1454 replies to this topic

#221 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 08 November 2006 - 05:52 PM

QUOTE(Hsul @ 8. 11. 2006 - 9:27) View Post

Cosmetic Lad stane 2.500 SIT in nek drobiž. Dejansko najcenejša Lusheva krema.

ZAKON! Baje jo lahko tudi kot kremo za lase uporabiš. Svašta smile.gif

To lahko vsako kremo, če nimaš kaj drugega pri roki. Ni pa za pričakovat nekih bajnih rezultatov, pač malo ti jih ukroti, malo se svetijo, kar je meni OK.
  • 0
IPB Image

#222 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 08 November 2006 - 06:13 PM

Bejži stran od kazmetike Kahne! moto.gif tako sranje pa še drago pa kao naravno!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#223 Natalie

Natalie

sramežljivec

• Člani
  • 33 posts

Posted 08 November 2006 - 10:33 PM

Čudno! ermm.gif Eni jo hvalijo. Jaz imam "naravno" mazilo iz morskih alg, zdi se mi kar v redu kot podlaga za kremo. Naravno pa se ve da ni povsem. Cena ni ravno nizka, ampak saj tudi pri drugi kozmetiki ni. Kateri izdelek pa si ti uporabljala in nisi bila zadovoljna?
  • 0

#224 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 08 November 2006 - 11:27 PM

To kot ti, pa kremo iz aloje, vitamin c pa e, tonik in čistilno mleko. Obup kaj je moji pa od frendice koži nardil! itak pa to ne pomen da bo tud tvoji, res pa je da glih veliko pohval nisem slišala.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#225 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 10 November 2006 - 08:11 PM

punce jaz imam še eno vprašanje...
torej, jaz zdaj uporabljam kremo Avene Cleanance K. uporabljam jo že dober mesec pa se mi koža ni še čisto nič popravla. in zdaj razmišljam ali bi še naprej uporabljala to kremo al bi raje začela uporabljati rjavo Cosmerbo. Še kako leto nazaj sem v bistvu imela še lepo kožo kaki mozolček al pa dva zdaj jih pa imam ogromno.. down.gif torej, preklopim na Cosmerbo al ostanem pri Avene?
  • 0
Vedno je bolje obžalovati nekaj, kar smo storili, kot pa nekaj česar nismo!

#226 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 10 November 2006 - 09:15 PM

Na tvojem mestu bi, ko bi mi zmanjkalo Avene kreme, preizkusila Cosmerbo. Vsi, ki jih poznam, so bili z njo zadovoljni. Mene je res navdušila.
  • 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

#227 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 11 November 2006 - 10:39 AM

hvala, sej bom verjetno tak naredila. Zelo rada bi poskusla to Cosmerbo, ker jo zelo hvalijo.
  • 0
Vedno je bolje obžalovati nekaj, kar smo storili, kot pa nekaj česar nismo!

#228 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 22 November 2006 - 09:11 PM

upam da je to prava tema za to kar bom napisala...
V knjigi Eterična olja sem pri olju sivke prebrala, da za zdravljenje aken lahko zmešaš osvežilen tonik iz 50ml jabolčnega kisa in 10 kapljic sivkinega olja in to naliješ v stekleničko s 50 ml destilirane vode. to naj bi potem nakapal na vatko in z njo očistli obraz. Bi bilo to primerno ali je preveč agresivno zaradi olja? Mogoče samo za na mozolje??

• 0

#229 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 23 November 2006 - 07:12 AM

Bolj je agresivno zaradi kisa. Tega ne bi nikoli mazala na obraz.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#230 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 23 November 2006 - 07:47 AM

Vrana-komot lahko naneseš tudi samostojno eterično olje(sivka al pa eterično olje čajevca-ki deluje ful antiseptično) ampak samo na mozolj.Kis je res down.gif -raje ne probaj-pomoje ni niti tako učinkovit.Nevem kdo piše te recepte...mislim pomoje nekdo ki nima mastne al problematične kože in nima blage veze al izkušenj.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#231 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 27 November 2006 - 04:28 PM

Verjetno ni nič narobe, da si kožo čistim zdaj v hladnih dneh samo zvečer? Ker da bi si kožo čistila tudi zjutraj, mislim, da ni potrebe, ker se nič ne sveti. Pa niti časa nimam, že tako se mi v šolo mudi. rolleyes.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#232 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 27 November 2006 - 04:42 PM

Veš, da tega še nisem probala. Probaj in povej, kako bo.
Jaz sem še vedno pristaš čiščenja zjutraj in zvečer.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#233 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 27 November 2006 - 04:46 PM

V bistvu to že precej časa prakticiram. Sj bi si tudi zjutri faco umila, ampak preprosto ni časa.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#234 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 27 November 2006 - 04:52 PM

jaz si še nikoli nisem čistila obraza zjutraj. to mislim z vsemi čistilnimi sredstvi. zjutraj se umijem z vodo in nanesem kremo. zvečer pa pridejo na vrsto procedure. niti ne vidim smisel v čiščenju zjutraj, ker se mi zdi, da se koža ne more drastično umazat medtem ko spim. ali se motim? se mi zdi, da bi kožo preveč obremenjevala, če bi jo čistila zjutraj in zvečer. ji pa nič ne manjka in je lepa smile.gif drugače pa imam poleti mešano kožo, pozimi pa je bolj suha do normalna.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#235 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 27 November 2006 - 06:15 PM

js jo zjutri sam mal s cistilno peno umijem, pol pa tonik in pudr gor
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#236 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 08 December 2006 - 07:17 PM

Joj jaz sem dobila izbruh mozoljev cry.gif . Sonchika dej mi predlagej en čistilni gel pa tonik pa kremo za mastno kožo. zdej uporabljam tist garnierjev moder čistilni gel sam mi kr mal izsuši kožo na nekaterih mestih cry.gif . sploh envem kaj nej naredim cry.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#237 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 December 2006 - 07:32 PM

Poskusi s mineralnim čistilnim gelom od Schellerja, ki ga toliko hvalijo, tonik pa zelen Garnier. Če imaš dosti mastno kožo, je pomoje najboljše da si brez kreme. Sicer pa ti bo Sonchika boljše svetovala biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#238 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 08 December 2006 - 07:34 PM

Gel uporabljaj od Schellerja mineralni ali pa melisin, tonik pa najbolje Garnier Essentials za mešano/normalno kožo. Ta Garnierjev moder gel ni preveč dober, ker izsušuje kožo. Kremo pa probaj tudi Garnier Total Fresh za normalno/mešano kožo.
  • 0

#239 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 08 December 2006 - 08:53 PM

bom poskusila, hvala smile.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#240 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 09 December 2006 - 11:51 PM

kaj pa krema od Cliniansa z jabolčno vodo? ermm.gif
sem tole prebrala:
QUOTE(DiLeMa @ 23. 1. 2006 - 22:23) View Post

Razen če imaš res mastno kožo (mastni lesk in vse) ti bolj priporočam Clinians kremo z jabolčno vodo, ker je res ultra lahka.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users