Jump to content

Photo

Britje

• Please log in to reply
522 replies to this topic

#221 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 20 April 2009 - 09:28 AM

Uf, si pa srečnica biggrin.gif .

Jah, jaz si tudi po bedrih občasno. Je pa res, da imam tam malo dlak in zelo počasi rastejo. A vseeno imam raje čisto gladko smile.gif .
  • 0

#222 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 20 April 2009 - 10:30 AM

Jaz pa kakor kdaj. Dlak je na pretek, ampak so zelo svetle barve in se ne vidijo. Če imam več časa, si jih pobrijem, sicer ne.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#223 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 20 April 2009 - 02:04 PM

Jst si jih tam brijem samo polet, ker jih mam sicer ful, ampak so čist bele. Vseen se to na soncu ful vid, in če skačem okrog v kkšnih hotkah je pol bed. Zard otipa mi je pa vseen, ker so tok mehke da se jih skor ne čut.
  • 0

After all this time?

Always.

#224 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 20 April 2009 - 05:42 PM

Jaz si samo do kolen, ker jih zgoraj praktično ni,še tisto kar je se niti ne vidi niti ne čuti. Bi bla zguba časa.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#225 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 20 April 2009 - 05:46 PM

Sej zato glih, če maš poleti kake kratke hlače al pa kiklo. Pol pa spodi gladko, po bedrah pa se na soncu ful vidijo dlakice. ermm.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#226 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 April 2009 - 07:31 PM

Jaz si beder ne brijem, mi je pa pri depilaciji nog kozmetičarka malo popipala tudi zgoraj.
Poleti zelo kratkih zadev ne nosim, pred morjem grem pa na depilacijo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#227 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 20 April 2009 - 08:02 PM

Srečnice, jaz imam pa po naravi temne kocine, ki niti poleti ne posvetlijo ne vem kaj dosti in si moram tudi zgoraj po stegnih. In tudi če bi bile svetle bi si morala, ker jih je čisto preveč sad.gif .
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#228 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 24 April 2009 - 10:56 PM

Pobrijem vse, kar mi pade pod brtivico. smile.gif Tudi jaz imam temne dlake in svetlo kozo, tako da se (sploh na soncu) vse opazi, ne pride v postev, da bi si brila samo dolocene dele.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#229 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 27 April 2009 - 07:45 PM

Jz tud pobrijem vse kar je možno, samo rok ne smile.gif
  • 0

#230 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 17 May 2009 - 11:40 PM

Ej jst mam eno vprašanjce za vse ki se brijete:

kaj naredite da se vam koža po britju ne vname in da se vam ne naredijo mozoljčki/ne vrastejo dlake? Ker jaz sem vsakič čisto pikasta po britju, pa to skoraj ne glede na to kaj dam potem gor.
Trenutno dajem en gel od Afrodite, ki je namenjen pomiritvi kože po voskanju s trakovi in vsebuje alkohol. Na kratek rok deluje, samo se mi pa potem pikice pojavijo zaradi drgnenja kože ob gate pač kak dan kasneje. sad.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#231 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 May 2009 - 11:54 PM

Jaz preprosto glede tega nimam recepta. Mislim, da ne obstaja.
Vsaj tak ne, ki bi zadovoljivo uredil to zoprno zadevo glede britja.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#232 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 18 May 2009 - 06:35 AM

Jaz tudi nimam recepta. Drugi/tretji dan sem kot bi se čez mene skotalil jež. Ugotovila sem samo, da se koža "navadi" in je bolje, če se vsak drugi dan na hitro pobrijem. Baje pomaga, če aspirin raztopiš v vodi in se potem s tistim "umiješ". Nisem še probala....
  • 0

#233 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 18 May 2009 - 08:05 AM

crna to sprašuješ za britje ''down under''? Meni ne pomaga nič, se mi takoj vse začne vraščat, zato uporabljam depilacijsko kremo.
  • 0

[Napoleon]

#234 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 18 May 2009 - 09:27 AM

Jaz si brijem samo noge in pod pazduho, za tja dol pa hodim na brazilsko.
Mi je pa kozmetičarka rekla, da sem ful srečnica ker se mi britje na nogah sploh ne pozna, v smislu da bi mela kej pikic (pa ne vraščenih dlak), tko k vidim večino punc.
  • 0

#235 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 May 2009 - 09:29 AM

Crap. Ker gledam kake nage babe a la Dita, pa nimajo NIKJER nobene pikice nič. ohmy.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#236 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 18 May 2009 - 09:38 AM

Ona si lahko privošči voskanje tako in ovako, kremice, pilinge, laser, kar koli + sreča da ma tako kožo, da se ji nič ne pozna. smile.gif

Sm si zadnjič kupla tako za foro depilacijsko od Balee pa si odstranla kocine po bedrih. Pa je minlo že okoli dva tedna, pa so še vedno čisto miniaturne dlakice, tako da ql.

Plain Jane ti že kar nekaj časa prakticiraš brazilsko ane. Na kolko časa moreš zdaj hodit, so se ti kaj zredčle dlake?
  • 0

[Napoleon]

#237 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 18 May 2009 - 09:45 AM

Prej sem hodila samo na bikini, od lanskega septembra nekje pa na brazilsko. Ampak po pravici a ne, men se ne zdijo nič bolj mehke pa ne vem kakšne še. ermm.gif Hodim na en mesec, tam nekje, odvisno tud od M.

• 0

#238 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 18 May 2009 - 10:24 AM

Kam pa hodiš to, v Bernija?
  • 0

[Napoleon]

#239 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 May 2009 - 10:33 AM

QUOTE(Braunkopf @ 18. 5. 2009 - 10:29) View Post
Crap. Ker gledam kake nage babe a la Dita, pa nimajo NIKJER nobene pikice nič. ohmy.gif

Tu ti pride v poštev zgolj pipanje. Jaz, ko sem se spodaj parkrat sama popipala (VSE), se mi je prikazal drug svet. ;-) Ampak kaj, ko si za to res moraš vzet cel dan in se psihično pripravit, to pa se mi ni vedno dalo, haha. Moram se spet. sleep.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#240 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 May 2009 - 10:35 AM

Pri meni tud pipanje na pomaga kaj ekstra. Saj je ok kak dan, sam se mi pol koža nariba ob rob gat. Pa dlake se mi fejst vraščajo, zato sem tud šla nazaj na britje.

Pa s trakovi se da lepo vse poštimat v kaki urci, niti ni nekaj ekstra boleče (je res da si pač ne odstranim vsega, ker za tem nimam potrebe - ostalo odbrijem), samo je pa packarija da je joj.
Kupila si bom en grelnik za vosek.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users