Če pa spet Bitka talentov zmaga, pol pa loh rečem, da je mal sumljivo vse to
EMA
Posted 03 February 2007 - 09:51 PM
Če pa spet Bitka talentov zmaga, pol pa loh rečem, da je mal sumljivo vse to
Posted 03 February 2007 - 10:16 PM
jaz bi Zablujeno generacijo
Posted 03 February 2007 - 10:18 PM
Posted 03 February 2007 - 10:22 PM
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 03 February 2007 - 10:23 PM
Z drugo izbiro sem pa kar zadovoljna, pesem je ....dramatična, direkt za na velike odre. Pa Alenka Gotar mi je simpatična.
Ampak spet bo pljuvanje vsevprek, ker se nikoli ne znamo sprijazniti z izbiro. Pa sebe velikokrat v nič dajemo. Itak tudi na Evroviziji zmagajo samo bedne pesmi (Npr. Love shine the light- WTF?) - no, velikokrat, se popravljam.
Edited by Regratova Lučka, 03 February 2007 - 10:24 PM.
Posted 03 February 2007 - 10:23 PM
Posted 03 February 2007 - 10:26 PM
Posted 03 February 2007 - 10:28 PM
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 03 February 2007 - 10:33 PM
Sam ne morem prek tega: a nisi slišala kak jo jebejo visoki toni?
Sem
to je pevsko tekmovanje, ne maškarada
nop, Eurosong je že dolgo maškarada, ni važno petje, sam da si čimbolj neužiten na pogled
Pa Helena Blagne, sam se smeji ej, ta je nora malo
Vidi se ji, da pač ni voditeljica in da nima kilometrine, saj ni bilo tako hudo, mogoče samo malo živcira ta njen ton glasu. Ej sem bila kar malo presenečena, da ta ženska za svoja leta kar dobro zgleda, ta frizura jo čist drugačno naredi, paše ji.
Zmagovalni komad me pa ne vem zakaj, ampak takoj spomni na komad iz Fantoma iz opere. Eh, ni mi lih neki vau, pa dvomim, da nam bo uspelo v finale prilezt. Sem že misla, da ne bo ki Eva Černe zmagala, ker to bi bilo pa že too much, spet zmagovalka bitke talentov
Ja, Nudeki so bili kul, fajn komadič
Posted 03 February 2007 - 10:34 PM
Sam ne Žana
Princeska, Žana me je presenetla vizualno, ne glasovno. Besedilo mi je všeč in tudi koreografija ni slaba- imam rada fantoma iz opere, Nism si mislna,d je Žana sposobna česa tazga. Sicer res ni glih pevka, ampak miljonkat bol k kaka Sanja Grohar.
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 03 February 2007 - 10:34 PM
Alenka mi je simpatična, mogoče bi mogla začetek mejčken izpilt, al pa dodelat, ostalo pa je super...
Eva je bla tud fajn, všeč mi je bla scena s tistim rdečim blagom, ko se je zavrtela in je izgledal kot da ma obleko
Žanina pesem mi je bila presenetljivo všeč, samo glasu ravno nima...
Ostali mi pa tud niso potegnil, pesmi iz včerajšnega izbora sm prvič slišala... Drugače sm pa nekak predvidevala, da bojo Alya, Sebastian, Denis, Martin, Vivod (...) popušili...
Na konc tud nism bla presenečena, da je Corleone tak daleč prišel, priznam- bil je hecen. samo eni še vedno gledajo bolj z očmi kot poslušajo z ušesi, kakor bi se za tako tekmovanje pričakovalo.
Bravo Alenka
Posted 03 February 2007 - 10:39 PM
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 03 February 2007 - 10:41 PM
Posted 03 February 2007 - 10:51 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 February 2007 - 10:59 PM
Več kot pol sem zamudala, ravno od Corleoneta naprej sem poslušala...
Corleone ... Beden in smešen hkrati.
Martin Perović - rahlo pedrsko babje deluje, sicer pa ok za gledat, komad porazen (pa ona dva plesalca OMFG
Tadeja ...whatewer - Besedilo kr neki, baba je bila naravnost grda
Žana - še kar, res so jo visoki toni malo jebali, sicer pa dobra koreografija, pa luštna je bla
Zablujena Generacija - prav kulski so bli
Eva Černe - kul komad, lep glas, ok koreografija
Alenka Gotar - ta mi je bila od poslušanih še najboljša, komad pravi za na evrosong, celo glas sem ji dala, čeprav je glasovanje na Emi pri meni redkost, tak da sem vesela, da nas bo zastopala. En spremljevalni pevec mi je bil pa tak smešn
Steffy & Donald TrumpeT - smešni so bli, mater, kak so oni muzikanje skakali...
Ostalih se pa niti ne spomnim več. Za Sebastiana še vem, da je imel ful podobno lanski ukrajinski, drugače pa... Pa letos se mi niti niso zdeli tak slabi izvajalci v povprečju
Voditelja pa itak - zraven sem crkavala od smeha
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 February 2007 - 11:04 PM
Zmagovalna pesem pa... no ja. Meni ni nekaj ekstra. Mogoče ji celo rata v finale prit. Mogoče... Bomo vidli maja.
Posted 03 February 2007 - 11:08 PM
Posted 03 February 2007 - 11:31 PM
Od komadov... predizborov ne bom komentirala, ker bi itak dala v finale dost koga drugega kot je sel zares, ood teh danes so mi bli pa najbols Don Corleone, ma res je kr neki, sam pesem je spevna, zrebci zadaj so kul, in nasploh nastop ma tak, da se ti vtisne v spomin. Kaj cmo, evrovizija ze dolgo ni vec izbiranje najboljse pesmi, ampak en sam show. Kul mi je bil tut Dean Vivod in tista baletka..celo vsecen komad, mal drugacen. Pa ta ko je zmagala mi je bla fajn, v glasbi sicer mal prevec tuc-tuca, ampak poje super in vse skup izpade tk..fajn no. Pa se simpaticna je
Ce bi zmagala pa Eva Cerne bi pa direkt protestno pismo napisala. Saj ok, ne morm rect da je bla podn od podna, ker ni bla, ampak povsem povprecna, taka ki bi se preprosto zgubla med vsemi ostalimi. Pa itak sta ze dve leti zaporedoma zmagala Mariova favorita, in ce bi se zdaj... prisezem da sm skor zivcni zlom dozivela,ko sm vidla da je med dvema favoriztkama
Hvala bogu da ni zmagala. In, all in all, kr solidna izbira za evrovizijo.
Posted 03 February 2007 - 11:32 PM
navijala sem za nude in sem kr zadovoljna z uvrstitvijo. element L pa bo po moje hit.
ja, pa še glede voditeljev...men sta tud bla zlo všeč oba voditeljska para v polfinalnih večerih, mario pa helena...no commment. groza. prav mučno je blo.
hja, izabela, smo si različni ja. men je bil oni vivod totalna polomija in bi ga verjetno odrla do kosti če bi zmagal. don corleone pa mi je začuda po finalnem večeru postal celo všeč. predvsem back vokali (žrebci). glavni akter je pa faca, njegov glas pa me spominja na govorjenje pokojnega papeža.
aja, tu so rezultati vseh glasovanj. je kr zanimivo za pogledat.
http://www.rtvslo.si...nt.php?id=31378
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users