Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#221 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 February 2007 - 09:51 PM

Jao, ker bedn finale. Ok, letos je Ema že tko za en drek (sej je bla prejšnja leta tud, ampak letos pa še 10x huje).
Če pa spet Bitka talentov zmaga, pol pa loh rečem, da je mal sumljivo vse to hmm.gif No, sam da ni un ćefo u finalu laugh.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#222 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 03 February 2007 - 10:16 PM

Operna pevka gre v Helsinke blink.gif .
jaz bi Zablujeno generacijo cry.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#223 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 February 2007 - 10:18 PM

Jst pa ne bi nubenga, kr ukinla bi to sranje, kot so ga že v Italiji pred leti.
  • 0

#224 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 03 February 2007 - 10:22 PM

Bravo Alenka Gotar!!! Sj je res dobro pela. Sicer sem navijala za Evo, pa mal sm upala, d bo spet zmagal en iz Bitke talentov, sam... Važn d je lani zmagal Anžej, za ostalo me pa prov briga. Za Evo pa lohka pravm, df je bla SIJAJN. Na koncu sem vedno zadovoljna z razglasitvijo rezultatov, sam ne morm razumet, kak da je pršu don korleone tok visok!!! Pa Žana mi je bla zlovšeč. Sm zadovoljna biggrin.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#225 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 03 February 2007 - 10:23 PM

Sem mislila, da bo spet bitka talentov zmagala, pa hvala bogu ni. Saj ima punca dober glas, ampak pesem je medla, prisiljena pa preveč kar v tri krasne kriči.
Z drugo izbiro sem pa kar zadovoljna, pesem je ....dramatična, direkt za na velike odre. Pa Alenka Gotar mi je simpatična.
Ampak spet bo pljuvanje vsevprek, ker se nikoli ne znamo sprijazniti z izbiro. Pa sebe velikokrat v nič dajemo. Itak tudi na Evroviziji zmagajo samo bedne pesmi (Npr. Love shine the light- WTF?) - no, velikokrat, se popravljam.

Edited by Regratova Lučka, 03 February 2007 - 10:24 PM.

• 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#226 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 03 February 2007 - 10:23 PM

alenka je bla moja favoritka(razen steffy) in seeeem zlo hepi da smo končn eeeeno dobro pevko(zlo dobro) poslal na ESC... ALEENKAAA KR TKO NAPPREJ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif hooray.gif hooray.gif hooray.gif
  • 0

#227 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 February 2007 - 10:24 PM

QUOTE(Sissy @ 3. 2. 2007 - 22:22) View Post

Pa Žana mi je bla zlovšeč. Sm zadovoljna biggrin.gif

Sam ne Žana twisted.gif
  • 0

#228 *sarca*

*sarca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1149 posts

Posted 03 February 2007 - 10:26 PM

Ja men je fajn d je Alenka zmagala da ni spet ena izmed iz bitke talentov.
  • 0
Nasmeh prinaša veliko pozitivne energije - ne hranite ga v dnu duše - nosite ga na obrazu.

#229 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 03 February 2007 - 10:28 PM

I like bitko talentov-Anžeje seveda oops.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#230 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 03 February 2007 - 10:33 PM

QUOTE(nihrida @ 3. 2. 2007 - 13:21) View Post

Sam ne morem prek tega: a nisi slišala kak jo jebejo visoki toni?

Sem rolleyes.gif , ampak proti temu kak je včasih fušala je veliko bolje, zato pa sem napisala, da se popravlja.

QUOTE(sahara @ 3. 2. 2007 - 21:00) View Post

to je pevsko tekmovanje, ne maškarada smile.gif

nop, Eurosong je že dolgo maškarada, ni važno petje, sam da si čimbolj neužiten na pogled laugh.gif

QUOTE(besweety_inside @ 3. 2. 2007 - 21:29) View Post

Pa Helena Blagne, sam se smeji ej, ta je nora malo mad2.gif Ne vem kaj bi bilo z emo če mariota nebi blo. Kr on vsaj kok tok ma filing za vodit.

Vidi se ji, da pač ni voditeljica in da nima kilometrine, saj ni bilo tako hudo, mogoče samo malo živcira ta njen ton glasu. Ej sem bila kar malo presenečena, da ta ženska za svoja leta kar dobro zgleda, ta frizura jo čist drugačno naredi, paše ji.

Zmagovalni komad me pa ne vem zakaj, ampak takoj spomni na komad iz Fantoma iz opere. Eh, ni mi lih neki vau, pa dvomim, da nam bo uspelo v finale prilezt. Sem že misla, da ne bo ki Eva Černe zmagala, ker to bi bilo pa že too much, spet zmagovalka bitke talentov blink.gif "varovanka SLO1" kao rolleyes.gif

Ja, Nudeki so bili kul, fajn komadič thumbup.gif se bo najbrž dost vrtel.

• 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#231 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 03 February 2007 - 10:34 PM

QUOTE(Princeska @ 3. 2. 2007 - 22:24) View Post

Sam ne Žana twisted.gif

Princeska, Žana me je presenetla vizualno, ne glasovno. Besedilo mi je všeč in tudi koreografija ni slaba- imam rada fantoma iz opere, Nism si mislna,d je Žana sposobna česa tazga. Sicer res ni glih pevka, ampak miljonkat bol k kaka Sanja Grohar.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#232 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 03 February 2007 - 10:34 PM

Js sm tud zadovoljna... Moji favoritki sta bla prav Eva in Alenka, čeprav sm za Alenko bolj navijala, ker se mi zdi pesem bolj zrela za na Evrovizijo...
Alenka mi je simpatična, mogoče bi mogla začetek mejčken izpilt, al pa dodelat, ostalo pa je super...
Eva je bla tud fajn, všeč mi je bla scena s tistim rdečim blagom, ko se je zavrtela in je izgledal kot da ma obleko smile.gif

Žanina pesem mi je bila presenetljivo všeč, samo glasu ravno nima... hmm.gif Res pa je, da se je njen vokal že izboljšal.

Ostali mi pa tud niso potegnil, pesmi iz včerajšnega izbora sm prvič slišala... Drugače sm pa nekak predvidevala, da bojo Alya, Sebastian, Denis, Martin, Vivod (...) popušili...
Na konc tud nism bla presenečena, da je Corleone tak daleč prišel, priznam- bil je hecen. samo eni še vedno gledajo bolj z očmi kot poslušajo z ušesi, kakor bi se za tako tekmovanje pričakovalo.

Bravo Alenka thumbup.gif
  • 0

#233 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 03 February 2007 - 10:39 PM

Ananas, kak podobno misliva!
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#234 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 03 February 2007 - 10:41 PM

biggrin.gif wink1.gif
  • 0

#235 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 February 2007 - 10:51 PM

Roko na srce - zmagovalna pesem je edina, ki ima dejansko nekaj možnosti 10. maja! Držimo pesti! smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#236 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 03 February 2007 - 10:59 PM

Več kot pol sem zamudala, ravno od Corleoneta naprej sem poslušala...

Corleone ... Beden in smešen hkrati. biggrin.gif Nikakor za na evrovizijo.
Martin Perović - rahlo pedrsko babje deluje, sicer pa ok za gledat, komad porazen (pa ona dva plesalca OMFG blink.gif )
Tadeja ...whatewer - Besedilo kr neki, baba je bila naravnost grda
Žana - še kar, res so jo visoki toni malo jebali, sicer pa dobra koreografija, pa luštna je bla smile.gif (ono, ko ji tip izpod plašča poda violino, je kul)
Zablujena Generacija - prav kulski so bli biggrin.gif Ko bi vsaj meli malo bolj dodelano besedilo, ne pa samo Kdo hoče plesati z menoj... Oni z zvezdasto irokezo mi je bil prav hud biggrin.gif Melodija sama mi je ful kul
Eva Černe - kul komad, lep glas, ok koreografija
Alenka Gotar - ta mi je bila od poslušanih še najboljša, komad pravi za na evrosong, celo glas sem ji dala, čeprav je glasovanje na Emi pri meni redkost, tak da sem vesela, da nas bo zastopala. En spremljevalni pevec mi je bil pa tak smešn laugh.gif (pomoje veste, kateri)
Steffy & Donald TrumpeT - smešni so bli, mater, kak so oni muzikanje skakali... biggrin.gif

Ostalih se pa niti ne spomnim več. Za Sebastiana še vem, da je imel ful podobno lanski ukrajinski, drugače pa... Pa letos se mi niti niso zdeli tak slabi izvajalci v povprečju hmm.gif

Voditelja pa itak - zraven sem crkavala od smeha biggrin.gif laugh.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#237 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 03 February 2007 - 11:04 PM

Iskreno rečeno pa sta bila voditelja vseeno boljša kot tisti Gorazd ali kaj je že bil od včeraj, pa čeprav Maria in Helene ne moram videt, ampak tisti včeraj je pa bil katastrofa...

Zmagovalna pesem pa... no ja. Meni ni nekaj ekstra. Mogoče ji celo rata v finale prit. Mogoče... Bomo vidli maja.
  • 0

#238 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 03 February 2007 - 11:08 PM

Helena Blagna je čist drugačna, je bla on mal pod nožem, a ne?
  • 0

• Guests

Posted 03 February 2007 - 11:31 PM

Ful hecno kk mamo razlicne okuse, men sta bla vcera Mojca paun tip kr vredu, tole danes je blo pa pravo mazohisticno gledanje...Maria itak sovrazim, ne vem ce poznam kakega se bolj dolgocasnega tipa, Helena je pa itak... eeehh..

Od komadov... predizborov ne bom komentirala, ker bi itak dala v finale dost koga drugega kot je sel zares, ood teh danes so mi bli pa najbols Don Corleone, ma res je kr neki, sam pesem je spevna, zrebci zadaj so kul, in nasploh nastop ma tak, da se ti vtisne v spomin. Kaj cmo, evrovizija ze dolgo ni vec izbiranje najboljse pesmi, ampak en sam show. Kul mi je bil tut Dean Vivod in tista baletka..celo vsecen komad, mal drugacen. Pa ta ko je zmagala mi je bla fajn, v glasbi sicer mal prevec tuc-tuca, ampak poje super in vse skup izpade tk..fajn no. Pa se simpaticna je smile.gif

Ce bi zmagala pa Eva Cerne bi pa direkt protestno pismo napisala. Saj ok, ne morm rect da je bla podn od podna, ker ni bla, ampak povsem povprecna, taka ki bi se preprosto zgubla med vsemi ostalimi. Pa itak sta ze dve leti zaporedoma zmagala Mariova favorita, in ce bi se zdaj... prisezem da sm skor zivcni zlom dozivela,ko sm vidla da je med dvema favoriztkama smile.gif

Hvala bogu da ni zmagala. In, all in all, kr solidna izbira za evrovizijo.
  • 0

#240 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 03 February 2007 - 11:32 PM

kaj ne iščemo nekaj dobrega in posebnega? men se zdi da alenka to definitivno je. pesem je spevna (in odstopa od ostalih), ona pa tud zna pet za razliko od nekaterih na letošnji emi. in upam, da ji bo ratalo v helsinkih. thumbup.gif

navijala sem za nude in sem kr zadovoljna z uvrstitvijo. element L pa bo po moje hit.

ja, pa še glede voditeljev...men sta tud bla zlo všeč oba voditeljska para v polfinalnih večerih, mario pa helena...no commment. groza. prav mučno je blo. smile.gif

hja, izabela, smo si različni ja. men je bil oni vivod totalna polomija in bi ga verjetno odrla do kosti če bi zmagal. don corleone pa mi je začuda po finalnem večeru postal celo všeč. predvsem back vokali (žrebci). glavni akter je pa faca, njegov glas pa me spominja na govorjenje pokojnega papeža. biggrin.gif

aja, tu so rezultati vseh glasovanj. je kr zanimivo za pogledat. cool.gif
http://www.rtvslo.si...nt.php?id=31378
  • 0
I wanna run
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users