vprašanja (zanima me, ...)
Posted 05 February 2006 - 01:22 PM
Posted 05 February 2006 - 01:37 PM

mene zanima, zakaj nekateri ljudje ne povejo po resnici, ko se jih vpraša od kod so? predvsem tisti, ki živijo v manjših krajih. [size=9]še vedno sem dobila takele odgovore, npr.: 'ljubljana/celje/mb/kamnik/domžale' (pa se potem ugotovi, da je recimo iz brezovice/šentjurja/ruš/vira) ali pa 'okolica ljubljane' pa je doma z vrhnike. mislm, kaj je tako težko povedat, da si pač doma v fakin' rušah, pa kaj pol?!

Ja, no ... jebač res ni isto kot fant, se opravičujem za nejasnost.

Emm kar se pa tiče tega iz kod kdo je ... ma ne vem kaj bi rekla. V bistvu se strinjam z Bellini, če bi jst žvela v enem malem nepoznanem kraju/vasici, bi tud raj rekla, da živim v okolici nekega kraja, ki ga sogovornik sigurno pozna ... če bi mu rekla, da žvim v nekem kraju, za kterga še nikol ni slišu, mu itak nič ne nuca. Če bi pa koga zanimalo bolj podrobno, pa valjda da bi razložla.
Posted 05 February 2006 - 02:57 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 05 February 2006 - 03:12 PM

lol, dvomim, da bi si ime zpomnili še preden bi do zemljevida prišli

Posted 05 February 2006 - 04:47 PM

Če me kakšen, ki je doma v moji bližini sprašuje iz kje sem, mu vlada povem ime kraja. Če me pa kšn iz Kp, Ce al pa Mb je pa za info dost, če povem ime mesta ali pa rečem v okolici. Pa je.

Če te pa zanima, ti pa lahko povem iz kje sem... me zanima, če boš vedla.

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 05 February 2006 - 05:37 PM

Stvar je samo v tem, da če vidiš, da boš z nekom navezal tesnejši stik, mu natančno razložiš kje živiš, ne boš pa šel razlagat tam enemu, ki si ga ravnokar spoznal, v točno kateri mini vasici živiš, ker itak ne bo vedel kje to je, poteg tega močno dvomim, da bi šel doma gledat na zemljevid. Zato pač poveš, v bližini katerega večjega kraja domuješ, če pa tisto osebo zanima bolj podrobno, pa lahko še vedno prosi za dodatno razlago.

Posted 07 February 2006 - 01:23 PM

Ok, če še nkol nisi vozil mopeda, motorja, vespe....a to kr tkoj k se gor usedeš znaš, al se je treba učit? (mislim, ravnotežje, za drugo vem, da se učiš

Posted 07 February 2006 - 01:28 PM
Posted 07 February 2006 - 01:33 PM

Posted 07 February 2006 - 05:14 PM
a je tukaj nekje en guestbook za clane?mislim profil ma vsak,ampak se da nekje tud kej napisat??me sploh kdo razume?? :scratch:
Posted 07 February 2006 - 05:50 PM
a je tukaj nekje en guestbook za clane?mislim profil ma vsak,ampak se da nekje tud kej napisat??me sploh kdo razume?? :scratch:
Ti verjetno misliš bloge, dnevnike?
Posted 07 February 2006 - 06:13 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 08 February 2006 - 09:36 AM
Posted 08 February 2006 - 10:11 AM
a to misliš z onimi škarjami? js sm enkrat sam bliz oka prišla z njimi pa sm se tok ustrašla, da sm rekla, da nam tega nikol nardila.

Posted 08 February 2006 - 10:17 AM
čeprav pomoje jih nekoliko sej so une ''škarice'' tople!
ker če jih ne segrejš maš pol cik cak !

I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Posted 08 February 2006 - 10:18 AM

I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 09 February 2006 - 08:35 PM

Zdaj me zanima, kje so v LJ še levi's štacune, one v Emporiumu imam res dovolj.

Posted 09 February 2006 - 09:00 PM

v stari ljubljani, varteks, v city parku je še ena štacuna, sam ne vem, kako se ji reče.
Posted 09 February 2006 - 09:45 PM

ja jz sm slišala,da si ni lih fajn dat kane na barvane lase oz.da se kana nej ne bi dajala na barvane lase
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 09 February 2006 - 09:48 PM
Ej pojma nimam,tudi jaz bi to poleti probala ampak po moje poskoduje..poleg tega ni konkretne nege za trepalnice.Vsaj mislim no..

(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users