Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35937 replies to this topic

#221 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 February 2006 - 01:22 PM

Jaz tudi rečem da sem iz Maribora ... v bistvu pa sem iz okolice. V bistvu je samo 10 min vožnje do centra no,...
  • 0
Viens, reste ici!

#222 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 February 2006 - 01:37 PM

[quote=Špela][size=9]dilema, tok si me zmešala, da sem dejansko pozabla neki vprašat ... biggrin.gif (aja, jebač in fant vsaj meni ni isto. za razumevanje pa naj javno izjavim, da sem samska ... biggrin.gif )

mene zanima, zakaj nekateri ljudje ne povejo po resnici, ko se jih vpraša od kod so? predvsem tisti, ki živijo v manjših krajih. [size=9]še vedno sem dobila takele odgovore, npr.: 'ljubljana/celje/mb/kamnik/domžale' (pa se potem ugotovi, da je recimo iz brezovice/šentjurja/ruš/vira) ali pa 'okolica ljubljane' pa je doma z vrhnike. mislm, kaj je tako težko povedat, da si pač doma v fakin' rušah, pa kaj pol?! biggrin.gif biggrin.gif (primeri so samo za ilustracijo, da ne bo kakih zamer ... )

Ja, no ... jebač res ni isto kot fant, se opravičujem za nejasnost. biggrin.gif

Emm kar se pa tiče tega iz kod kdo je ... ma ne vem kaj bi rekla. V bistvu se strinjam z Bellini, če bi jst žvela v enem malem nepoznanem kraju/vasici, bi tud raj rekla, da živim v okolici nekega kraja, ki ga sogovornik sigurno pozna ... če bi mu rekla, da žvim v nekem kraju, za kterga še nikol ni slišu, mu itak nič ne nuca. Če bi pa koga zanimalo bolj podrobno, pa valjda da bi razložla.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#223 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 February 2006 - 02:57 PM

sam neki palamudite, hehehe. sej mamo zemljevide, a ne? biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#224 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 05 February 2006 - 03:12 PM

[quote=Špela]sam neki palamudite, hehehe. sej mamo zemljevide, a ne? biggrin.gif

lol, dvomim, da bi si ime zpomnili še preden bi do zemljevida prišli biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#225 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 05 February 2006 - 04:47 PM

Špela, jst žvim 5km iz mesta. In če bom kšnmu rekla, jst pa žvim tle... ne bo noben vedu na kermu kraju Slovenije sploh je. Pa čeprav je samo 5km iz mesta, ampak je vseen bolj majhna vas... nevem, če je sploh na zemljevidu. biggrin.gif

Če me kakšen, ki je doma v moji bližini sprašuje iz kje sem, mu vlada povem ime kraja. Če me pa kšn iz Kp, Ce al pa Mb je pa za info dost, če povem ime mesta ali pa rečem v okolici. Pa je. biggrin.gif

Če te pa zanima, ti pa lahko povem iz kje sem... me zanima, če boš vedla. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#226 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 February 2006 - 05:37 PM

[quote=Špela]sam neki palamudite, hehehe. sej mamo zemljevide, a ne? biggrin.gif

Stvar je samo v tem, da če vidiš, da boš z nekom navezal tesnejši stik, mu natančno razložiš kje živiš, ne boš pa šel razlagat tam enemu, ki si ga ravnokar spoznal, v točno kateri mini vasici živiš, ker itak ne bo vedel kje to je, poteg tega močno dvomim, da bi šel doma gledat na zemljevid. Zato pač poveš, v bližini katerega večjega kraja domuješ, če pa tisto osebo zanima bolj podrobno, pa lahko še vedno prosi za dodatno razlago. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#227 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 07 February 2006 - 01:23 PM

Eno res neumno vprašanje, sam se pa res to sprašujem oops.gif

Ok, če še nkol nisi vozil mopeda, motorja, vespe....a to kr tkoj k se gor usedeš znaš, al se je treba učit? (mislim, ravnotežje, za drugo vem, da se učiš biggrin.gif ). Al je to kj povezan s tem če znaš vozit bicikl, al ne? Sej sm rekla, da je butasto biggrin.gif , sam jst mam filing, da ne b nikol znala normaln pelat, k ma sam dva kolesa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#228 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 February 2006 - 01:28 PM

A kolo znaš vozit? Ni problema, ker vse fizika naredi. Kolo, ki se vrti, je veliko težje spraviti z osi vrtenja kot kolo, ki miruje. Torej, če znaš sedeti na kolesu, zakaj ne bi na motorju.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#229 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 07 February 2006 - 01:33 PM

Ja, s kolesom znam itk biggrin.gif Sam motor mi je pa višja znanost...pa nkol nisem upala sest pa vozit. Že k sva se z bivšim vozla (sam je mel 650 k. yamaho, cestnega)..mi je blo to en velik mystery zadi sedet, mi ni blo jasn, kak to on obvlada v ovinke biggrin.gif . Ok, morm probat.
  • 0

#230 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 07 February 2006 - 05:14 PM

hello!
a je tukaj nekje en guestbook za clane?mislim profil ma vsak,ampak se da nekje tud kej napisat??me sploh kdo razume?? :scratch:
  • 0

#231 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 07 February 2006 - 05:50 PM

QUOTE(pinkystar)
hello!
a je tukaj nekje en guestbook za clane?mislim profil ma vsak,ampak se da nekje tud kej napisat??me sploh kdo razume?? :scratch:

Ti verjetno misliš bloge, dnevnike?
  • 0

#232 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 07 February 2006 - 06:13 PM

nope, ona misli pač guest book, kamor bi lahko zapisovali svoje vtise o forumu in podobno .... lahko se sicer tema s tem namenom odpre .... kaj vem ...
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#233 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 08 February 2006 - 09:36 AM

Kaj si mislite o vihanju trepalnic? Lahko taka zadev'ca kaj poškoduje na dolgoročno? Izkušnje?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#234 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 08 February 2006 - 10:11 AM

[quote=URŠKA]Kaj si mislite o vihanju trepalnic? Lahko taka zadev'ca kaj poškoduje na dolgoročno? Izkušnje?

a to misliš z onimi škarjami? js sm enkrat sam bliz oka prišla z njimi pa sm se tok ustrašla, da sm rekla, da nam tega nikol nardila. biggrin.gif tak občutek sm dobila, kot da si bom še veko odtrgala ...
  • 0

#235 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 08 February 2006 - 10:17 AM

js sm sito ene 2x nardila pa se mi ne zdi da poškoduje treepalnice!
čeprav pomoje jih nekoliko sej so une ''škarice'' tople!
ker če jih ne segrejš maš pol cik cak ! biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#236 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 08 February 2006 - 10:18 AM

A kera ve kok cajta mora minit od tega ko si pobarvaš lase z barvo, nato pa z kano? Zdi se mi da sm nekje prebrala da mora nekaj cajta umes minit, drgač lahk pride do reakcije. geek.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#237 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 09 February 2006 - 08:35 PM

OK ... bil že tretjič v levi's čošku v Emporiumu, pa jih imam sedaj poln k* mad.gif Prejšnjič praktično niso imeli robe, pa sem prišel po razprodajah. Danes. So imeli dejansko več kot nazadnje, nova roba ... super. Nikjer sicer nobene prodajalke, tako da sem sam iskal ustrezno številko. Guess what. Ni. Imajo številke za debeluhe in imajo take za dve skup sešvasane štange oblečt. Vmesnih nič. WTF?!

Zdaj me zanima, kje so v LJ še levi's štacune, one v Emporiumu imam res dovolj. biggrin.gif
  • 0

#238 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 09 February 2006 - 09:00 PM

QUOTE(sajk)
Zdaj me zanima, kje so v LJ še levi's štacune, one v Emporiumu imam res dovolj. biggrin.gif

v stari ljubljani, varteks, v city parku je še ena štacuna, sam ne vem, kako se ji reče.
  • 0

#239 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 09 February 2006 - 09:45 PM

QUOTE(Lindsay)
A kera ve kok cajta mora minit od tega ko si pobarvaš lase z barvo, nato pa z kano? Zdi se mi da sm nekje prebrala da mora nekaj cajta umes minit, drgač lahk pride do reakcije. geek.gif

ja jz sm slišala,da si ni lih fajn dat kane na barvane lase oz.da se kana nej ne bi dajala na barvane lase
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#240 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 09 February 2006 - 09:48 PM

[quote=URŠKA]Kaj si mislite o vihanju trepalnic? Lahko taka zadev'ca kaj poškoduje na dolgoročno? Izkušnje?

Ej pojma nimam,tudi jaz bi to poleti probala ampak po moje poskoduje..poleg tega ni konkretne nege za trepalnice.Vsaj mislim no.. blink.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users