Jump to content

Photo

Sladkarije

• Please log in to reply
1269 replies to this topic

#221 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 17 February 2010 - 07:47 PM

Pomoje kmalu, res me šoki zadevajo z vseh strani, ej. laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#222 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 17 February 2010 - 10:50 PM

Meni so napolitanke ok, če ni nič drugega, so tud napolitanke dobre. biggrin.gif

Nimam najljubših, so mi pa dobre od Podravke sadne kocke, niso polnjene z lešnikovo kremo, ampak z neko sadno mešanico (v takem svetlo zelenem ovoju so).
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#223 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19119 posts

Posted 18 February 2010 - 03:32 PM

Meni so tud napolitanke od podravke dobre, samo morjo bit sveže odprte, da so fajn hrustljave. Pol pa že take čudne postanejo.
Tortine so mi tud ful dobre. Pa vse napolitanke od te firme... one s kokosom njami...
Pa napolitanke od Mannerja tudi... one ko majo rum zraven, taki srčki...

Pa gumijaste medvedke mam tud rada... pa črve. hehe
  • 0

#224 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 February 2010 - 04:09 PM

QUOTE(Jinadaze @ 17. 2. 2010 - 14:54) View Post

Jaz pa sploh ne razumem, kaj folk vidi v gumijastih bonbonih. ermm.gif

Word.
  • 0

#225 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 18 February 2010 - 10:15 PM

Spomnila sem se na moje najljubše bombone. Softije, Nim soft (moja najboljša prijateljica jim pravi Mozolji, very yummy laugh.gif Ker tko fajn počijo ob ugrizu, pa una tekočina potem ven priteče, hahaha) pa bronhiji. Njam njam njam. Mi pa usi trije ubijajo čeljust, skor vedno se mi zaskoči po tem ko jih jem, ampak so enostavno predobri, da bi se jim zaradi te malenkosti odpovedala biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#226 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 18 February 2010 - 10:47 PM

Moja šibka točka je:

Lindt s 70-75 in raznimi dodatki (čili,češnja,pomaranča, you name it!)
Kinder jajček biggrin.gif
Bombonov ne maram kej dost ne jem sploh
Potem od piškotov pa samo cookiji in napolitanke, pa to je bolj tko ane, če je pač ob kavi kakšnega kdaj prigriznem al pa kje na obisku...Drugače ne.

Vbistvu je moj problem vse kar vsebuje čokolado...
Nekaj bo treba narest na tem področju pa ne vem s kterga konca naj se ga lotim.
Ni pa problem količinski, ampak to da mam čokolado na urniku vsak faking dan, pa čeprav samo košček ali dva. Tega bi se rada znebila :q
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#227 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 18 February 2010 - 11:42 PM

^ Zakaj?
  • 0

― V. Van Gogh

#228 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 18 February 2010 - 11:50 PM

Zato ker se mi zdi da to dolgoročno slabo vpliva na zdravje... Sej drugače ne jem neki nezdravo, sam lahko bi jedla bolj kvalitetno..čokoladne reči pa uživam ko jih jem, seveda, a zraven se sprašujem če to pušča posledice na zdravju.
  • 0

#229 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 18 February 2010 - 11:53 PM

Daj nehaj, saj je ne poješ 10 dag na dan. biggrin.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#230 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 18 February 2010 - 11:55 PM

Ah, take male količine čokolade ti ne bodo naredile nobene posledice. Ne se obremenjevat z malenkostmi pa bo sigurno najboljša možnost. wink.gif Prava čokolada pa sploh ni tako slaba. Mene najbolj veseli dejstvo, da vsebuje kar nekaj železa (je v kakavu) - to z veseljem uporabljam za izgovor, ko pojem celo čokolado naenkrat.

Zakaj pa misliš, da bi imelo to tvoje početje vpliv na zdravje in na kakšen način?

• 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

• Guests

Posted 18 February 2010 - 11:56 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 17. 2. 2010 - 19:28) View Post

Jaz pa glih ne maram napolitank.
Maram pa gumijaste medvedke!

Nisem neka huda oboževalka gumijastih bonbonov, ampak zdaj sem se spomnila na ene bio iz Mullerja (pa niso Medexovi - ti so zanič, ampak neki tuji, mislim, da je vrečka zelena, napis pa roza, ampak nisem ziher), ti so mi pa res dobri. oops.gif

Zadnje čase opažam, da mi sladkarije sploh ne pašejo več. Pojem dva koščka čokolade in imam več kot dovolj. Hecno. hmm.gif Včasih sem zmazala celo tablico, pa še ni bilo dovolj. oops.gif
  • 0

#232 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 19 February 2010 - 08:49 AM

Kaj pa vem biggrin.gif Itak imam preveč nekih obsesij in strahov... down.gif
Kako bi vplivalo na zdravje - dobro vprašanje, niti sama ne vem odgovora hmmm biggrin.gif Drugače ima pa Jina verjetno prav hehe biggrin.gif
No ja mate res, boljše uživat življenje kot pa kaj drugega...

• 0

#233 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 19 February 2010 - 11:37 PM

Fant mi je kupil grelniček za čokoladni fondue in si zdaj nonstop grejem čokolado in v njej namakam vso mogoče sadje. laugh.gif Res je dobro. njami
  • 0

#234 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 20 February 2010 - 12:33 AM

Flapjack <3.

• 0

― V. Van Gogh

#235 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 20 February 2010 - 12:40 AM

FLEPĐEK RULA! So fucking good. Jaz sem jih dobil ene par gratis, novih pa ne bom kupil ker je vsak like 2 eur ali nekaj.

Na uradni Blackfriars prodajajo celo skatlo za manj kot 18, AFAIK. Razmisljam o vecjem nakupu. POPRAVEK. DESET FUNTOV, JIH JE 25!!!

Sam pa ce ze grem na gumo, vzamem kisle črve. Vsa ta gumijada povečini vsebuje en grd grd konzervans E-nešteo zaradi cesar se jih izogibam.

Pri napolitankah pa zmagajo Hoferjeve limonine.
  • 0

#236 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 February 2010 - 12:55 AM

QUOTE(Piquet @ 20. 2. 2010 - 0:40) View Post
Pri napolitankah pa zmagajo Hoferjeve limonine.

Hm, to bi me pa utegnilo zanimati, čeprav so mi Hoferjevi prigrizki vsi po vrsti eno navadno presladko sranje.

Za Flapjacka pa prvič čujem.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#237 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 20 February 2010 - 12:57 AM

Taka rumena embalaza je, tipicno napolitankovska. Meni so noro dobre, tak izrazit okus. Ti bi ga verjetno kategorizirala kot "presladko" tako da ne vem ce ti bo vsec. tongue.gif

Flapjack
  • 0

#238 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 February 2010 - 01:03 AM

Aha, hvala za link, sem sama pobrskala. wink.gif
Dobi se pa najbrž povsod po špecerijah, ne?

Bom probala in poročam. Če je izrazit limonasti okus, deluje obetavno.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#239 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 20 February 2010 - 01:06 AM

QUOTE(Piquet @ 20. 2. 2010 - 0:40) View Post
Sam pa ce ze grem na gumo

Ej, pobralo me bo. lol1.gif lol1.gif

Flapjack mora bit pa tapravi, ni vsak dober. Kakšni presušeni, pri katerih si lahko protezo zlomiš, so zelo nekul.

• 0

― V. Van Gogh

#240 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 February 2010 - 01:07 AM

No, te pa povej, kje se dobi ta prave.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users