Sladkarije
Posted 17 February 2010 - 07:47 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 February 2010 - 10:50 PM

Nimam najljubših, so mi pa dobre od Podravke sadne kocke, niso polnjene z lešnikovo kremo, ampak z neko sadno mešanico (v takem svetlo zelenem ovoju so).
Posted 18 February 2010 - 03:32 PM
Tortine so mi tud ful dobre. Pa vse napolitanke od te firme... one s kokosom njami...
Pa napolitanke od Mannerja tudi... one ko majo rum zraven, taki srčki...
Pa gumijaste medvedke mam tud rada... pa črve. hehe
Posted 18 February 2010 - 10:15 PM

After all this time?
Always.
Posted 18 February 2010 - 10:47 PM
Lindt s 70-75 in raznimi dodatki (čili,češnja,pomaranča, you name it!)
Kinder jajček

Bombonov ne maram kej dost ne jem sploh
Potem od piškotov pa samo cookiji in napolitanke, pa to je bolj tko ane, če je pač ob kavi kakšnega kdaj prigriznem al pa kje na obisku...Drugače ne.
Vbistvu je moj problem vse kar vsebuje čokolado...
Nekaj bo treba narest na tem področju pa ne vem s kterga konca naj se ga lotim.
Ni pa problem količinski, ampak to da mam čokolado na urniku vsak faking dan, pa čeprav samo košček ali dva. Tega bi se rada znebila :q
Posted 18 February 2010 - 11:42 PM
― V. Van Gogh
Posted 18 February 2010 - 11:50 PM
Posted 18 February 2010 - 11:53 PM

― V. Van Gogh
Posted 18 February 2010 - 11:55 PM

Zakaj pa misliš, da bi imelo to tvoje početje vpliv na zdravje in na kakšen način?
Posted 18 February 2010 - 11:56 PM
Jaz pa glih ne maram napolitank.
Maram pa gumijaste medvedke!
Nisem neka huda oboževalka gumijastih bonbonov, ampak zdaj sem se spomnila na ene bio iz Mullerja (pa niso Medexovi - ti so zanič, ampak neki tuji, mislim, da je vrečka zelena, napis pa roza, ampak nisem ziher), ti so mi pa res dobri.

Zadnje čase opažam, da mi sladkarije sploh ne pašejo več. Pojem dva koščka čokolade in imam več kot dovolj. Hecno.

Posted 19 February 2010 - 08:49 AM

Kako bi vplivalo na zdravje - dobro vprašanje, niti sama ne vem odgovora hmmm

No ja mate res, boljše uživat življenje kot pa kaj drugega...
Posted 19 February 2010 - 11:37 PM

Posted 20 February 2010 - 12:33 AM
Flapjack <3.
― V. Van Gogh
Posted 20 February 2010 - 12:40 AM
Na uradni Blackfriars prodajajo celo skatlo za manj kot 18, AFAIK. Razmisljam o vecjem nakupu. POPRAVEK. DESET FUNTOV, JIH JE 25!!!
Sam pa ce ze grem na gumo, vzamem kisle črve. Vsa ta gumijada povečini vsebuje en grd grd konzervans E-nešteo zaradi cesar se jih izogibam.
Pri napolitankah pa zmagajo Hoferjeve limonine.
Posted 20 February 2010 - 12:55 AM
Hm, to bi me pa utegnilo zanimati, čeprav so mi Hoferjevi prigrizki vsi po vrsti eno navadno presladko sranje.
Za Flapjacka pa prvič čujem.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 February 2010 - 01:03 AM
Aha, hvala za link, sem sama pobrskala.

Dobi se pa najbrž povsod po špecerijah, ne?
Bom probala in poročam. Če je izrazit limonasti okus, deluje obetavno.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 20 February 2010 - 01:06 AM
Ej, pobralo me bo.

Flapjack mora bit pa tapravi, ni vsak dober. Kakšni presušeni, pri katerih si lahko protezo zlomiš, so zelo nekul.
― V. Van Gogh
Posted 20 February 2010 - 01:07 AM
No, te pa povej, kje se dobi ta prave.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users