Sanjska ženska 2
Posted 07 April 2006 - 06:05 PM

Posted 07 April 2006 - 06:19 PM

jaaa

There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 07 April 2006 - 09:22 PM

ja jst sem drugač prvič gledala odkar je Nina tuki in mi je ful simpatična. Tko res sproščeno deluje in zato so pol tud fantje kr sproščeni zraven. Ma super. Fuj je blo fajn videt un zmenek v jacuzziju, k sta se ful zajbavala in smejala - ta Adel je bil prov smešen, tko v pozitivnem smislu, ful simpatično sproščen
trenutno mi je tale oddaja prov fajn

Posted 07 April 2006 - 09:29 PM

ja jst sem drugač prvič gledala odkar je Nina tuki in mi je ful simpatična. Tko res sproščeno deluje in zato so pol tud fantje kr sproščeni zraven. Ma super. Fuj je blo fajn videt un zmenek v jacuzziju, k sta se ful zajbavala in smejala - ta Adel je bil prov smešen, tko v pozitivnem smislu, ful simpatično sproščen
trenutno mi je tale oddaja prov fajn
Ja Adel se je ful dobr obnašou in Nina...pa še tko slab ni ta Adel, sam al se sam men zdi al on mal škil?

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 07 April 2006 - 09:32 PM
Posted 07 April 2006 - 09:33 PM

Posted 07 April 2006 - 09:34 PM
ja je zvedla da je aleš kao "pecal" njeno kolegico

Posted 07 April 2006 - 09:41 PM
ja je zvedla da je Aleš kao \"pecal\" njeno kolegico

ma ful bedna situacija... slona so naredil iz muhe
men ga je ful škoda, bo pa izpaduzarad tega

sam jst ga čist štekam... mislim, to kar je zagovarjal oz. hotel povedat. Ne vem, v tem primeru se je Nina pogovarjala z njim glih tko, kot da bi že hodila skup - kr neki

mater je luškan... njami, njami

zdej tle ni glih čist tak kot je pol tko v TVju ko se premika

Posted 07 April 2006 - 09:50 PM
Adel mi je bil tut simpatičen... una s psom je kruta

Posted 07 April 2006 - 09:57 PM
Adel mi je bil tut simpatičen... una s psom je kruta

ja in pol bo izpadu in šel uno kolegico na zmenk... to sta se zmenla "za zaveso"

Posted 08 April 2006 - 12:56 PM

Posted 08 April 2006 - 02:11 PM
Oni tip ko je ves čas nekaj pel. On misli, da ima posluh?!
Posted 08 April 2006 - 03:59 PM
sam jst ga čist štekam... mislim, to kar je zagovarjal oz. hotel povedat. Ne vem, v tem primeru se je Nina pogovarjala z njim glih tko, kot da bi že hodila skup - kr neki

Ja kak pa se naj bi pogovarjala z njim. SAj je vendarle tuki zarad nje in ne njene frendice..mogu bi se zanimat zanjo ne za druge..in , če se postavm v Ninino kožo bi ga tud jst takoj izločila.., če že zdaj gleda za drugim kaj bi šele bilo...

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 08 April 2006 - 08:01 PM
Crkavala sem, ko je tip prijavil, da se drugi ziher tako do njega obnašajo, ker so mu fovš zaradi kitare in pesmi.

Posted 08 April 2006 - 09:34 PM

Dragan nr. 2

una izjava od Leona je bla tut mal... khm khm mamino-sinčkasta: Za mamico sem tut pesmco napisov... Ne vem, ampak on men tak scrkljanček deluje!
Posted 08 April 2006 - 10:11 PM
scrkljanček na kubik... tolk mi je antipatičen, že glas ima tečen, ko pa poje je pa itak brez posluha - kriminal

pomoje je on tuki, ker misli, da bo pol ratal ful znan "muskonter"... da se bo pol začela njegova pevska kariera LOL

Posted 09 April 2006 - 08:26 AM
Posted 09 April 2006 - 08:28 AM

Jernej je najbolš.

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 09 April 2006 - 09:09 AM

hahahaa

ta model je čist moten

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 09 April 2006 - 09:11 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users