Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#221 intensive

intensive

sramežljivec

• Člani
  • 51 posts

Posted 03 May 2006 - 11:34 AM

Js sm se pa dons končno tok opogumla,d sm svojo strašno in tečno zdravnico prosila za neki proti mozoljem.....pa mi je dala Klimicin T gel pa kremo Skinoren. Ma katera kšn nasvet? Kr kokr sm nazaj brala, jih je mel enepar kr probleme ob uporabi. (aja,še to..oboje naj bi uporabljala za obraz in hrbet)
  • 0
...today isn't about being like me, it’s just about being...

#222 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 03 May 2006 - 01:29 PM

intensive, naslednjic jo prosi, da ti predpise differin (ki je za mozolje), ker ti skinoren (ki je za ogrce) ne bo toliko pomagal. verjetno se ti bo koza malo stanjsala oz. izsusila, zato priporocam kaksno mastno kremo (npr. alverde jojoba), pa ksne filtre za cez dan, da ne bo kaksnih poskodb na kozi wink.gif

upam da sm vse prou povedala biggrin.gif punce popravte me, ce ne wink.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#223 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 May 2006 - 05:14 PM

Klimicin naj bi bil za vnete mozolje - antibiotik. Upam, da se ne motim.
Differin je pa tisti, ki pomaga zdraviti mozoljavost.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#224 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 03 May 2006 - 07:36 PM

Sam zakaj pol usi zdravniki tko radi predpisujejo Klimicin?

Men ga je zdravnica že dvakrat predpisala (enkrat pred enimi 3 leti pa še zdej) pa nkol nism mela kkšnih velik, ventih mozoljev.
  • 0

#225 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 04 May 2006 - 06:25 AM

Morda ne vedo točno, za kaj je kakšna krema.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#226 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 11 May 2006 - 08:14 PM

QUOTE(intensive)
Js sm se pa dons končno tok opogumla,d sm svojo strašno in tečno zdravnico prosila za neki proti mozoljem.....pa mi je dala Klimicin T gel pa kremo Skinoren. Ma katera kšn nasvet? Kr kokr sm nazaj brala, jih je mel enepar kr probleme ob uporabi. (aja,še to..oboje naj bi uporabljala za obraz in hrbet)

Hmmm, jst sm uporabljala dokaj dolgo ta Skinoren, ki mi ga je zdravnica predpisala, pa ni blo nobenih rezultatov. Pol pa sm lepo šla do dermatologa pa mi je predpisal kreme Exfoliac in to, pa mi res ful pomaga.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#227 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 11 May 2006 - 09:10 PM

Exfoliac...to sem se pa že nekaj pozanimala tu gor in baje ni tko vredu...vsekakor pa sem vsela da tebi pomaga. smile.gif
  • 0
Memento mori.

#228 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 11 May 2006 - 09:11 PM

QUOTE(Anaa)
To sploh ni krema. ujoj biggrin.gif.

Ja... laugh.gif

Kaj pa od kreme pozna katera približno ceno???

Bi mi zlo prav prišlo smile.gif
  • 0
Memento mori.

#229 anči

anči

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 108 posts

Posted 14 May 2006 - 08:53 PM

lp, mene pa zanima, kako se znebiti tistih majhnih črnih mazločkov, ki se pogosto nahajajo na nosu. Sicer jaz s tem nimam problemov, pač pa moja sestrična.

hvala
  • 0
When i'm not calling it doesn't mean that i have forgotten u… i'm just giving u time to miss me…

#230 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 May 2006 - 08:56 PM

To so ogrci in proti njim ne obstaja mislim da nobena krema. Sicer so neki postopki s katerimi se zadevo omili, pa jih ne poznam...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#231 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 14 May 2006 - 10:02 PM

QUOTE(anči)
lp, mene pa zanima, kako se znebiti tistih majhnih črnih mazločkov, ki se pogosto nahajajo na nosu. Sicer jaz s tem nimam problemov, pač pa moja sestrična.

hvala

predlagam, da posljes sestricno po recept za skinoren, ki je zelo ucinkovit pri boju z ogrci biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#232 jagodka

jagodka

sramežljivec

• Člani
  • 4 posts

Posted 17 May 2006 - 02:56 PM

Jst sm šla pa dons iskat kremo differin k zdravnici pa me sam zanima, v kolkm času ste tiste k ste ga uporabljale opazile kakšne izboljšave..

lp
  • 0
♥Love is like war,
easy to start,
hard to end,
imposible to forget!!♥

#233 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 May 2006 - 05:46 PM

Kakšen mesec boš že morala vztrajat.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#234 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 May 2006 - 07:31 PM

Jaz ga uporabljam zdaj mesec pa pol približno ... pa sem bla pred kakim tednom-dvema čisto obupana, ker se mi je zdelo, da nič nič nič ne pomaga. Zdaj pa že opažam izboljšave in se lahko pohvalim, da trenutno nimam nobenega mozolja 8) . tok tok tok
  • 0
Viens, reste ici!

#235 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 May 2006 - 07:39 PM

QUOTE(Claudija)
Exfoliac...to sem se pa že nekaj pozanimala tu gor in baje ni tko vredu...vsekakor pa sem vsela da tebi pomaga. smile.gif

MOh, ful je odvisno tudi od kože posameznika. Ne vem, meni je res ful pomagau wink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#236 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 18 May 2006 - 09:37 PM

QUOTE(Coco*)
QUOTE(Claudija)

MOh, ful je odvisno tudi od kože posameznika. Ne vem, meni je res ful pomagau wink.gif

ja sei to maš prav, no u glavnm me veseli smile.gif
  • 0
Memento mori.

#237 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 28 May 2006 - 07:47 PM

Zj v petek sm od ene gospe slišala da proti mozoljem baje ful pomaga koprivin čaj ermm.gif ...bom sprobala biggrin.gif

Mam pa eno vprašanje če ti differin lahko škodi če nimaš ful mozoljaste kože ampak kakih 10...samo vseeno mi grejo na živce pa čeprav redno schellerja z limono in meliso pa essentials garnier onik uporablam jih še vedno dobivam evil.gif
  • 0
Memento mori.

#238 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 29 May 2006 - 07:58 AM

Differin je zdravilo. In kot tako ima tudi stranske učinke. Za ene par mozoljev nima smisla upovrabljati D. V tem primeru raje uporabljaj BHA kislino.
  • 0

#239 maci

maci

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 29 May 2006 - 08:03 AM

Jaz sem se tudi mazala z defferinom,čeprav nisem imela veliko mozoljev.Jaz sem imela bolj te črne mazoljčke in so mi šli ful na živce tko da sem šla do dermatologa in mi je predpisal ta gel pa še zjutraj sem se mazala z nekim alkoholom,ki se mu reče glicerin.Imela sem ful reakcijo sem bla tri tedne rdeča ko kuhan rak ampak mi je ful pomagal.lahko pa kupiš tudi brez recepta ampak je draži.
  • 0

#240 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 29 May 2006 - 10:10 AM

Glicerin je vlažilec, alkohol je pa alkohol. težko, da se je alkoholu reklo glicerin.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users