Se strinjam, imam to v načrtu + prazne škatle bom zavila in jih postavila poleg.

Praznična okrasitev
Posted 10 December 2012 - 12:32 PM
Posted 11 December 2012 - 04:11 PM
Letos bom kupila belo smreko, naša je že čist boga in precej stara, pa nekaj drugačnega bi zdaj.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 11 December 2012 - 04:13 PM
Jaz bi tudi belo, ampak doma niso za. Meni so ful lepe.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 11 December 2012 - 04:54 PM
Felicia, ful lepo! Pa lep kavč, to blazino, eno, imam pa tudi jaz.
Posted 11 December 2012 - 05:48 PM
Se mogoče spomniš koliko je prišla smrekica? Jaz letos kupujem umetno, pa nevem kje sploh iskati...
Posted 11 December 2012 - 06:01 PM
Felicia, res je lepo! Jaz sem tudi gledala zadnjič take blazine v Ikei, še bolj všeč mi je bil pa drug vzorec oz enak, samo z bolj živimi barvami!
Smrečice imajo v Merkurju, Eurospinu, Mercatorju...
Jaz je tudi še nisem kupila, pa ne bi blo slabo, ampak imam vsega drugega preveč v glavi in se mi ne ljubi s takimi malenkostmi ukvarjati
Posted 12 December 2012 - 10:57 AM
Evo, najina letošnja smrečica, danes sva jo okrasila. Ja, umetna je, meni je lepša, ker je gostejša + ne odpadajo iglice. Je pa vse (smrečica, lučke, bunkice) kupljeno v Sparu. Žal se lučk ne vidi, meni so ful všeč, ker so različnih barv.
Na prvi fotki lahko vidite še sliko (Leonardo Da Vinci) in blazini, kupljeno v Ikei. Se mi zdi, da je prostor sedaj ful lepši, razbije monotonost.
Aaaaa, v to sliko sem se zaljibila v Ikei. I want!
[Napoleon]
Posted 12 December 2012 - 04:43 PM
Na prvi fotki lahko vidite še sliko (Leonardo Da Vinci)
Print njegove risbe.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 December 2012 - 04:46 PM
Heheh
Meni ni vsec prevec. Pac ja, vse je novo in tak, ampak mi je tak tipicen slovenski stil. Pa ta umetna smreka s tem plasticnim podstavkom... juuuj
Posted 12 December 2012 - 05:14 PM
Meni isto, kot Ani. Ni mi všeč taki stil, čeprav je vse novo.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 13 December 2012 - 05:37 PM
― V. Van Gogh
Posted 13 December 2012 - 06:19 PM
Ta "smreka" mi je ful všeč, sem jih videla že nekaj na ta način in bi kr imela eno
Posted 13 December 2012 - 07:39 PM
Jaz tudi, pa še preprosto jo je naredit.
― V. Van Gogh
Posted 13 December 2012 - 08:07 PM
Umetne bele smreke so mi pa prav ogabne. Zelo ceneno izgledajo.
Tudi zelene umetne mi niso preveč všeč. Najraje imam naravne. Če ne, pa kaj takega kot tiste osvetljene piramide, kot jo imajo pri Fluffy, ali pa take iz desk, kot je zgornja, oziroma kaj podobnega.
Print njegove risbe.
Jaz sem pa kar malo alergična na te plakate znanih umetniških del ali serijsko naštepane slike iz Ikee, Obija, Merkurja in podobnih trgovin. Sploh, ker ponavadi sploh niso tako poceni. Za tistih 100 € dobiš že kaj unikatnega, kar dejansko ima neko vrednost.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 13 December 2012 - 08:11 PM
Ja, se strinjam, saj sem že pisala enkrat. Enako za fotografije.
― V. Van Gogh
Posted 13 December 2012 - 08:17 PM
Ja, jaz raje nimam ničesar na steni, kot pa neke naštancane kopije.
Samo je pa res, da si jaz znam tudi sama naredit kakšno sliko, če je treba, pa veliko prijateljev in znancev imam, ki so slikarji, akademski kiparji, fotografi, oblikovalci in lahko od njih dobim tudi po malo bolj prijateljski ceni. Hočem rečt, da se dobi unikatno umetniško delo tudi za manj, kot ne vem, 500 € ali več tisoč €.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 14 December 2012 - 12:28 AM
― V. Van Gogh
Posted 14 December 2012 - 12:42 AM
Felicia, ful lepo!Vse mi je všeč, blazine in kavš pa sploh.
Se mogoče spomniš koliko je prišla smrekica? Jaz letos kupujem umetno, pa nevem kje sploh iskati...
Hm, mislim, da je brez popusta 30 €, v Sparu (visoka pa je 1,8 m). Meni je všeč, ravno prav gosta, pa enostavno jo je postavit, ker se "veje" ne natikajo, ampak so že gor in samo oviješ kakor želiš. Drugače pa ja, vsepovsod jih imajo, se kar splača malo pobrskati za popusti, midva sva jo tukaj kupila, ker sva imela 25 % popusta in naju je potem res ugodno prišlo.
Print njegove risbe.
A bejš Sm pa misla, da boste nasedle
Heheh
Meni ni vsec prevec. Pac ja, vse je novo in tak, ampak mi je tak tipicen slovenski stil. Pa ta umetna smreka s tem plasticnim podstavkom... juuuj
Hehe - vsake oči imajo svojega malarja Meni je pa ta stil ravno zato mogoče všeč, ker je "tipičen", daje mi občutek domačnosti. Pa mislim, da ful paše v prostor (u bistvu imava v istem prostoru "dnevno" in "jedilnico" + kuhinjo še povezano).
Glede smeke pa mi naravna ni tolk všeč, ker pridejo ponavadi redkejše, veje so šibkejše, pa iglice odpadajo (pri nama bi sploh, ker je blizu radiatorja, drugam je nimava kam dati). Skratka, so mi umetne lepše in praktičnejše. Mi pa bele niso všeč. Ne delujejo mi božično.
Posted 14 December 2012 - 02:19 AM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 14 December 2012 - 08:20 AM
Zdajle sem prav na Lo-Fi pomislila
A ve katera, kje se v SI dobi soy candles?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users