Posted 20 April 2020 - 11:36 AM
Posted 20 April 2020 - 12:38 PM

Pablo Picasso
Posted 21 April 2020 - 08:13 PM
[Napoleon]
Posted 07 May 2020 - 11:47 AM
Posted 15 May 2020 - 11:43 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 May 2020 - 11:48 AM
Mene je to pri Barbi začelo ful motit. Pa tudi to, da misli da je boga za jajca prijela, ker poleg tega da ima otroka doma fura svoj biznis, hkrati pa očitno ne vidi, kakšno škodo dela sebi in (verjetno tudi) otroku. Sem ravno pred časom razmišljala, kako zelo me vse te reklame ne ganejo, za moje pojme bi bilo vseeno, če teh glavnih otroških trgovin z največ sponzoriranimi objavami sploh ne bi bilo. Pa sem kao ciljna skupina.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 May 2020 - 12:03 PM
Posted 15 May 2020 - 12:05 PM
Ja, res. Pa Hajdi. 90 % njihove ponudbe so predrage stvari za šminkirat in navlaka.
Pri Lari sem videla, da je dala otroka prespat k babi, da je imela čas presortirat njun igralni kotiček, za kozlat.
― V. Van Gogh
Posted 15 May 2020 - 12:18 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 May 2020 - 12:39 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 15 May 2020 - 01:23 PM
Odsledi vsem tem kvazi oglasevalkam, bo lazje
Jaz sem par stvari za rd kupila (ne na fancy straneh) pa bi bilo boljse, ce bi eno dobila ali max. dve. Vsaka igraca je stran vrzen denar
Za otroka je najboljse darilo narava in ljubeca druzina. A dobim vsecke za to na IG? Najbrz ne, ker tega ne morem barvno skombinirati
Saj jim sledim iz drugih razlogov. Sem pa odsledila večino, ki mi je šla na živce. Pa ne predstavljam si, da bi bil čisto brez igrač, kljub temu jih ima še zdaj minimalno. Sem štejem tudi knjige in poganjalce, brez avta in kamijona mu živeti ni.
Kakšna stvar se mi zdi tudi koristna, bolj kot igranje z metlico za stepanje.
― V. Van Gogh
Posted 15 May 2020 - 02:27 PM
Posted 15 May 2020 - 02:36 PM
Posted 15 May 2020 - 02:40 PM

Posted 15 May 2020 - 03:18 PM

Posted 15 May 2020 - 06:42 PM
Ful malo je še neke 'zdrave pameti' in 'zdravega potrošništva' (relativen pojem) in res je bedno, da se še pri influencerkah, ki imajo neko znanje in znajo kaj pametnega povedat in niso tečne, vsebine slejkoprej reducirajo na neko reklamiranje, ponujanje kod blabla. Ker se ponovno vse vrti okrog števila všečkov, sledilcev in (finančnega) obstoja. Sem kar šokirana nad količino kozmetičnih izdelkov, ki jih uporablja tixibeauty, ne vem a to se ene polivajo s kozmetiko, da sploh porabijo vse to v doglednem času. Pa koliko opravka imajo ene ženske same s sabo, je res zanimivo, kako jim uspe še kaj drugega naredit.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 15 May 2020 - 06:56 PM

Mene se zaradi objav na forumu vcasih zanese, da bi morala bolje skrbet za svojo kozo, ampak z leti mi je vse bolj jasno, da stanje koze odraza moje pocutje in ce se ne packam in sem mirna je tudi milo in Becutan optimalna nega

Posted 15 May 2020 - 07:07 PM
Pa ne samo to, tudi njihova koža ni nič posebnega (milo rečeno), mislim da bi marsikatera imela lepšo z minimalno nego, ampak potem spet ne bi mogla reklamirat vseh teh izdelkov in tretmajev.
― V. Van Gogh
Posted 15 May 2020 - 07:22 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 15 May 2020 - 09:36 PM
Ta Tixi mi je res zanimiva, po eni strani ima fuul dobre akcije pravakoža, strije, celulit itd in sporočila, da je to ok in človeško, po drugi strani pa
divje spodbujanje k uporabljanju izdelkov, ki vse to kao odstranjujejo, torej čeprav je ok in človeško, je še vedno nezaželeno. Pa joškovnik, obliži za
preprečevanje nočnih gub in podobne bedarije. Kje je meja no
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
1 user(s) are reading this topic
1 members, 0 guests, 0 anonymous users
-
Coco*