Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5193 replies to this topic

#221 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19146 posts

Posted 20 April 2020 - 11:36 AM

Gledam Anamarijo Goltes na IG (punca od Dončića) in se mi zdi, kot da skoz uporablja snapchat filter, ki poveča usta, take ustnice ima. 😂 Seveda ne od nekdaj.
  • 0

#222 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 20 April 2020 - 12:38 PM

Pa ziher je polna modrosti o self-lovu. :) Meni je to res zanimivo, pa ne samo pri njej, ampak na splosno, kao se sprejemas tak, kakrsen si, predavas svoji mnozici sledilcev o tem, ampak ko se pa snemas, je obvezno un filter cez, ki poveca ustnice. :)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#223 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 21 April 2020 - 08:13 PM

Ravno preletim storije Katje Grudnik in napise da se ima namen v karanteni naucit 2 jezika. 😅🤔 Ocitno ima nek skriven nacin da se hitro naucis. Itak ona zna 5 besed svedsko in seveda zato govori svedsko 🙄
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#224 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 07 May 2020 - 11:47 AM

Kako se Vanesa Rola butasto rezi na vsaki sliki 😵 kaj ji pa je?
  • 0

#225 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 15 May 2020 - 11:43 AM

Gospodicna knjiga ima danes dobre storyje o reklamnih budalascinah na IG. Mislim, da se cisto vsi "influencerji" ujamejo v to kolesje.
  • 1

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#226 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 15 May 2020 - 11:48 AM

Mene je to pri Barbi začelo ful motit. Pa tudi to, da misli da je boga za jajca prijela, ker poleg tega da ima otroka doma fura svoj biznis, hkrati pa očitno ne vidi, kakšno škodo dela sebi in (verjetno tudi) otroku. Sem ravno pred časom razmišljala, kako zelo me vse te reklame ne ganejo, za moje pojme bi bilo vseeno, če teh glavnih otroških trgovin z največ sponzoriranimi objavami sploh ne bi bilo. Pa sem kao ciljna skupina. :D

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#227 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19146 posts

Posted 15 May 2020 - 12:03 PM

Mene ne samo,da me ne gane, prav odbija me. Recimo Mali zakladi ali Evitas...
  • 0

#228 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 15 May 2020 - 12:05 PM

Ja, res. Pa Hajdi. 90 % njihove ponudbe so predrage stvari za šminkirat in navlaka. 

Pri Lari sem videla, da je dala otroka prespat k babi, da je imela čas presortirat njun igralni kotiček, za kozlat.

• 0

― V. Van Gogh

#229 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 15 May 2020 - 12:18 PM

Odsledi vsem tem kvazi oglasevalkam, bo lazje :D Jaz sem par stvari za rd kupila (ne na fancy straneh) pa bi bilo boljse, ce bi eno dobila ali max. dve. Vsaka igraca je stran vrzen denar :) Za otroka je najboljse darilo narava in ljubeca druzina. A dobim vsecke za to na IG? Najbrz ne, ker tega ne morem barvno skombinirati :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#230 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 15 May 2020 - 12:39 PM

Mene tudi moti to....pa ti neki zdravi zabojčki z zelenjavo, ki so jih zdaj reklamirale vse po vrsti, pa pekarne in še in še. Jaz tudi nisem še nič kupila iz Evitas, Malih zakladov ipd, ker se mi zdi vse predrago. Dobiš drugje primerljivo stvar pol ceneje.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#231 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 15 May 2020 - 01:23 PM

Odsledi vsem tem kvazi oglasevalkam, bo lazje :D Jaz sem par stvari za rd kupila (ne na fancy straneh) pa bi bilo boljse, ce bi eno dobila ali max. dve. Vsaka igraca je stran vrzen denar :) Za otroka je najboljse darilo narava in ljubeca druzina. A dobim vsecke za to na IG? Najbrz ne, ker tega ne morem barvno skombinirati :D

Saj jim sledim iz drugih razlogov. :D Sem pa odsledila večino, ki mi je šla na živce. Pa ne predstavljam si, da bi bil čisto brez igrač, kljub temu jih ima še zdaj minimalno. Sem štejem tudi knjige in poganjalce, brez avta in kamijona mu živeti ni. :D Kakšna stvar se mi zdi tudi koristna, bolj kot igranje z metlico za stepanje.

• 0

― V. Van Gogh

#232 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 15 May 2020 - 02:27 PM

Ma meni se zdi, da prodajajo po vecini samo predrage artikle, ki so lepih pastelnih barv in enako funkcionalni kot kvalitetnejsi in cenejsi izdelki. Ravno gnezdece...kaj za boga za eno znanost sploh lahko naredis, da jo zaracunas 4x vec? Materiali morajo pa itak bit po predpisih. Pa te Elodie Details, ce niso to najveckrat izpostavljeni izdelki z zagotavljanja varnosti! Hajdi ima ogromno odpoklicov izdelkov od ED (slabe klipsne na drzalih za dude, predolgi trakci na klobuckih itd.itn) so pa lepi!
  • 0

#233 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19146 posts

Posted 15 May 2020 - 02:36 PM

Kdo bi si mislil, da je emparcek in kanglica lahko statusni simbol hehe
  • 0

#234 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 15 May 2020 - 02:40 PM

Kakor pokvarjeno je potrosnistvo danes...se plenice so statusni simbol! Vcasih gledam kaksne res lepe stvari in obleke po netu, pa potem kmalu skapiram, da to imajo otroci za na sliko obleceno :) daj no, kdo bo poleti ob sedmih zvecer tlacil enoletnico v enodelne kopalke od kolena do komolcev :D oz.naj mi prosim pove katere droge ji daja da ji to dovoli :D
  • 0

#235 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 15 May 2020 - 03:18 PM

Ma, ja, malo sem potencirala :D Meni se velikokrat zdi, da imamo vse samo za razmetavat :D
  • 0

Tumblr

#236 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 15 May 2020 - 06:42 PM

Ful malo je še neke 'zdrave pameti' in 'zdravega potrošništva' (relativen pojem) in res je bedno, da se še pri influencerkah, ki imajo neko znanje in znajo kaj pametnega povedat in niso tečne, vsebine slejkoprej reducirajo na neko reklamiranje, ponujanje kod blabla. Ker se ponovno vse vrti okrog števila všečkov, sledilcev in (finančnega) obstoja. Sem kar šokirana nad količino kozmetičnih izdelkov, ki jih uporablja tixibeauty, ne vem a to se ene polivajo s kozmetiko, da sploh porabijo vse to v doglednem času. Pa koliko opravka imajo ene ženske same s sabo, je res zanimivo, kako jim uspe še kaj drugega naredit.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#237 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 15 May 2020 - 06:56 PM

Ja in potem se nek tihi (ali sploh ne tihi) pritisk, da nisi dovolj zenstvena, ce ne uporabljas n produktov in porabis n casa za nego. Tu je malo tudi za pretehtat, koliko ti dejansko koristi, da dan na dan pacas 10 produktov na obraz in kaksno imas korist ce se po celem dnevu pocis za pol ure na kavc :D

Mene se zaradi objav na forumu vcasih zanese, da bi morala bolje skrbet za svojo kozo, ampak z leti mi je vse bolj jasno, da stanje koze odraza moje pocutje in ce se ne packam in sem mirna je tudi milo in Becutan optimalna nega :D ko sem pa vsa zasekirana mi pa tudi 10 produktov ne koristi.
  • 0

#238 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 15 May 2020 - 07:07 PM

Pa ne samo to, tudi njihova koža ni nič posebnega (milo rečeno), mislim da bi marsikatera imela lepšo z minimalno nego, ampak potem spet ne bi mogla reklamirat vseh teh izdelkov in tretmajev. :ph34r: 

• 0

― V. Van Gogh

#239 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 15 May 2020 - 07:22 PM

Hehe, ja, marsikatera res ne izgleda ne vem kaj (vsaj na slikah), jim tudi gora kozmetičnih izdelkov ne pomaga. Ne vem, pomoje ogromno kozmetike stran vržejo ali pa podarijo naprej kakšnim kolegicam? Drugače si ne predstavljam. Jaz sem si prav rekla, da se moram malo zadržati in ne kupovat kar vseh pohvaljenih stvari po vrsti, vsaj dokler prejšnjih stvari ne porabim. Nimam veliko krem, serumov, itd, pa se mi vseeno zdi, da jih imam za ful dolgo. Si sploh ne predstavljam, da bi imela cele kupe vsega.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#240 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 15 May 2020 - 09:36 PM

Ta Tixi mi je res zanimiva, po eni strani ima fuul dobre akcije pravakoža, strije, celulit itd in sporočila, da je to ok in človeško, po drugi strani pa

divje spodbujanje k uporabljanju izdelkov, ki vse to kao odstranjujejo, torej čeprav je ok in človeško, je še vedno nezaželeno. Pa joškovnik, obliži za

preprečevanje nočnih gub in podobne bedarije. Kje je meja no :lol:

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

1 user(s) are reading this topic

1 members, 0 guests, 0 anonymous users

Coco*