prva mi ma ful hudo barvo, zadna je pa tut cist lepa, ceu komplet, farba, frizurca, use
Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 13 February 2007 - 07:07 PM
prva mi ma ful hudo barvo, zadna je pa tut cist lepa, ceu komplet, farba, frizurca, use
Posted 13 February 2007 - 07:09 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 13 February 2007 - 08:35 PM
Posted 17 February 2007 - 11:02 PM
Posted 19 February 2007 - 08:51 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 February 2007 - 10:10 PM
Posted 19 February 2007 - 10:48 PM
Pablo Picasso
Posted 19 February 2007 - 10:56 PM
všeč mi je, ker deluje, ni komplicirano in ne porabiš skoraj nič časa v primerjavi s figarom ali navijalkami. zdej za crknit lepo spet ni, ampak prijetno popestri
Posted 20 February 2007 - 09:28 PM
Mene zanima, če ima katera ta dva izdelka doma al pa če vsaj najde sestavine (jaz jih že pol ure iščem, pa nikakor ne najdem).
Vichy - Dercos balzam za suhe in poškodovane lase (nourishing reparative conditioner)

Vichy - Dercos energetski šampon (energising shampoo)

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 February 2007 - 09:31 PM
Posted 20 February 2007 - 09:35 PM
Ja, opis je že zelo dober, samo bogsigavedi, kakšne so sestavine! Očitno bo res treba prav v lekarno, vzeti v roke in prečekirati. Čeprav šokantno slabo ali pa podpovprečno ziher ni.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 20 February 2007 - 09:36 PM
Posted 20 February 2007 - 09:42 PM
Ja samo halo, kak pa naj drugače pogledaš? Torej moraš vse tisto kupiti, kar hočeš malo prej sčekirati? Pa drek. Lepo greš in rečeš, da bi rada pogledala to in to in ti lepo da in gledaš... who cares. Jaz sem že parkrat tak nardila... kaj ti pa morejo. =) Čeprav v enih lekarnah je tak, da so nekateri izdelki ("nezdravilniški") razstavljeni, da ga lahko komot vzameš v roke in prečekiraš... no, tu na moji rodni grudi ne. In pol, ko tak čekiraš in to, se jih že ene par za tabo, s sitnim frisom cepetajoč, nabere. To je pa sploh super. =)
Posted 20 February 2007 - 09:47 PM
In pol, ko tak čekiraš in to, se jih že ene par za tabo, s sitnim frisom cepetajoč, nabere. To je pa sploh super. =)
Ja, sej to je smotan.
Posted 20 February 2007 - 09:49 PM
Posted 20 February 2007 - 10:07 PM
mafia
Ne, samo res... treba je it pa rečt. Pa če misliš, da se bo za tabo vrsta nabrala (kar se zagotovo bo), lepo rečeš za vse izdelke, da naj ti jih prinese, pa se malo na stran postaviš in jih poanaliziraš. Lahko da boš kupo vse, lahko nekaj, lahko nobenega. To je čisto tvoja stvar. Oni zaposleni pa je zato tam, da ti ugodi in najbrž, če je klko tlko razumen (kar jih je natanko 10% v celi Sloveniji), ve, da moraš najprej malo pogledati izdelek pred nakupom. Najverjetneje pa te bo sitno gledal/a, ker zapravljaš njen/njegov dragoceni cajt s svojim brezglavim sprenevedanjem, ahahaha.
Posted 20 February 2007 - 10:43 PM
Posted 20 February 2007 - 11:06 PM
Ja, vem. Ampak to ni moja rodna gruda, kjer se trenutno nahajam. =)
Če bom kaj hodla tam, definitivno grem sčekirat. =)
Posted 21 February 2007 - 11:56 AM
Imamo Vichy Anti Dandruff, ampak na sami flaški sestavine niso napisane. Škatlice pa nimamo več. tako da žal ne bo nič z mojo pomočjo.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users