Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#221 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 13 February 2007 - 07:07 PM

o hvala ti srcek!!!

prva mi ma ful hudo barvo, zadna je pa tut cist lepa, ceu komplet, farba, frizurca, use wub.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#222 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 13 February 2007 - 07:09 PM

Ni panike. Te mam shranjene na kompu ob priliki. tongue.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#223 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 13 February 2007 - 08:35 PM

Mene pa nobena ne upošteva sad.gif
  • 0

#224 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 17 February 2007 - 11:02 PM

Sama imam dolge, zelo ravne lase. Razmišljam pa, da bi si kupila kakšno peno ali kaj podobnega za kodranje las. Ve kera za kaj kvalitetnega in učinkovitega?
  • 0

#225 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 19 February 2007 - 08:51 PM

Samo pena ti jih ne bo skodrala.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#226 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 19 February 2007 - 10:10 PM

Kaj pa potem? Navijalke? Rada bi samo take mehke kodre, ne pretirano...
  • 0

#227 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 19 February 2007 - 10:33 PM

Trajna, čeprav se meni osebno zdi škoda las.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#228 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 February 2007 - 10:48 PM

O-o, ne trajne, res ne priporočam. Sošolka si jo je lani nadila (bla je blazno smešna) in je potem imela čisto uničene lase .. Grozno je blo za videt. ermm.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#229 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 19 February 2007 - 10:56 PM

moj novi način za kodre smile.gif lese si spnem v čop, in fajn pomočim s peno. po jih zvijem v svaljek in ovijem okoli lastike, vse skupaj pritrdem še z eno lastiko. zadevo pustim gor par ur (za doma je blazno komot, ker lasi ne motijo). ko figo spustim so lasje lepo kodrasti, počasi se pa poležejo.
všeč mi je, ker deluje, ni komplicirano in ne porabiš skoraj nič časa v primerjavi s figarom ali navijalkami. zdej za crknit lepo spet ni, ampak prijetno popestri smile.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#230 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 February 2007 - 09:28 PM

Mene zanima, če ima katera ta dva izdelka doma al pa če vsaj najde sestavine (jaz jih že pol ure iščem, pa nikakor ne najdem).

Vichy - Dercos balzam za suhe in poškodovane lase (nourishing reparative conditioner)
IPB Image

Vichy - Dercos energetski šampon (energising shampoo)
IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#231 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 February 2007 - 09:31 PM

Jenna, js sm full iskala že sestavine za šampon in balzam iz rumene linije (torej za suhe in poškodovane lase) in tko kot ti nikjeeeer ne najdem!! ermm.gif Sem pa brala na netu opis na njihovi strani in mi deluje full obetavno, zato me še tolk bolj zanima.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#232 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 February 2007 - 09:35 PM

Ja, opis je že zelo dober, samo bogsigavedi, kakšne so sestavine! Očitno bo res treba prav v lekarno, vzeti v roke in prečekirati. Čeprav šokantno slabo ali pa podpovprečno ziher ni.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#233 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 February 2007 - 09:36 PM

Sam v lekarni je tak smotano, ko ne moreš sam vzet s police, ampak ti mora ona dat ... in ka naj pol js? Vzamem v roke, vse preberem in prečekiram, pol pa po možnosti rečem, da je shit in ji vrnem. laugh.gif laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#234 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 February 2007 - 09:42 PM

Ja samo halo, kak pa naj drugače pogledaš? Torej moraš vse tisto kupiti, kar hočeš malo prej sčekirati? Pa drek. Lepo greš in rečeš, da bi rada pogledala to in to in ti lepo da in gledaš... who cares. Jaz sem že parkrat tak nardila... kaj ti pa morejo. =) Čeprav v enih lekarnah je tak, da so nekateri izdelki ("nezdravilniški") razstavljeni, da ga lahko komot vzameš v roke in prečekiraš... no, tu na moji rodni grudi ne. In pol, ko tak čekiraš in to, se jih že ene par za tabo, s sitnim frisom cepetajoč, nabere. To je pa sploh super. =)

• 0

#235 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 February 2007 - 09:47 PM

QUOTE(Jenna @ 20. 2. 2007 - 21:42) View Post

In pol, ko tak čekiraš in to, se jih že ene par za tabo, s sitnim frisom cepetajoč, nabere. To je pa sploh super. =)

Ja, sej to je smotan. laugh.gif Drgač pa so tle okol mene tud same take lekarne, ko so vse police za pultom in imajo dostop samo zaposleni ... kak so dosadni, ej. rolleyes.gif Vsaj šampone pa kreme bi lahk mel na dostopnih policah.
  • 0

#236 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 February 2007 - 09:49 PM

Valda da so dostopni samo zaposlenim, ko taka mafia kot sta vidve noter hodi. IPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#237 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 February 2007 - 10:07 PM

mafia thumbup.gif

Ne, samo res... treba je it pa rečt. Pa če misliš, da se bo za tabo vrsta nabrala (kar se zagotovo bo), lepo rečeš za vse izdelke, da naj ti jih prinese, pa se malo na stran postaviš in jih poanaliziraš. Lahko da boš kupo vse, lahko nekaj, lahko nobenega. To je čisto tvoja stvar. Oni zaposleni pa je zato tam, da ti ugodi in najbrž, če je klko tlko razumen (kar jih je natanko 10% v celi Sloveniji), ve, da moraš najprej malo pogledati izdelek pred nakupom. Najverjetneje pa te bo sitno gledal/a, ker zapravljaš njen/njegov dragoceni cajt s svojim brezglavim sprenevedanjem, ahahaha.

• 0

#238 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 February 2007 - 10:43 PM

Ampak v lekarni v Evroparku pa so Vichy izdelki na razpolago na poličkah !
  • 0
Viens, reste ici!

#239 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 February 2007 - 11:06 PM

Ja, vem. Ampak to ni moja rodna gruda, kjer se trenutno nahajam. =)
Če bom kaj hodla tam, definitivno grem sčekirat. =)
  • 0

#240 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 21 February 2007 - 11:56 AM

Jaz imam en ta šampon doma. Bom šla sčekirat katerega...
Imamo Vichy Anti Dandruff, ampak na sami flaški sestavine niso napisane. Škatlice pa nimamo več. tako da žal ne bo nič z mojo pomočjo.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users