"Smart phone" aplikacije
Posted 16 April 2015 - 09:53 AM
Posted 16 April 2015 - 09:59 AM
Kami, ogrizek = Apple Iphone
OMG Kami, to je ful draga in dobra ura!
Tukaj imaš par navodil za tole stvarco: http://www8.garmin.c...forerunner-405/
Moraš imet nek USB ključek vklopljen v računalnik, ki omogoča, da se ura sinhronizira avtomatsko z računalnikom. Jaz drugače uporabljam https://connect.garmin.com/en-US/Tam ti tudi izriše kje si tekel, koliko si imel takrat pulz, graf pulza...skratka vse.
Run, Sync, Store and ShareOnce you’ve logged the miles, innovative ANT+® wireless technology automatically transfers data to your computer when the Forerunner is in range. No cables, no hookups. The data’s just there, ready for you to analyze, categorize and share through our online community, Garmin Connect™. You can wirelessly send workouts from your computer to Forerunner, too.
Posted 16 April 2015 - 10:09 AM
ja, to je pa moj, ko si nikoli nič ne kupi; ko pa odpre denarnico, bo pa nekaj dobrega in dragega ... ampak je ne uporablja! 4 leta je ležala v predalu, pa še takrat je šel samo parkrat tečt z njo. Zdaj se jaz nekaj trudim, pa da vidimo kaj in kako bo
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 16 April 2015 - 10:10 AM
Ja, ta je res ful dobra. Jaz bi jo takoj imela! Tudi če greš npr. na aerobiko ti meri utrip in porabo kalorij. Kar uporabljaj! Če ne jo pa meni prodaj
Posted 16 April 2015 - 10:15 AM
Kami, smrtno resno. Sam dela, še grafikon izriše. Ogrizek pač.
Moj oce ima Samsunga in mu tudi meri korake in rise grafikone. Pametni telefon pa
Posted 02 September 2015 - 09:10 AM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 02 September 2015 - 11:43 AM

Ceprav na Tajskem je nisem sploh rabila

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 September 2015 - 06:28 PM
Tole krozi po FB, sama ne morem stestirat, ker nimam iPhona, mogoce pa komu prav pride:
Working in the ER we've had many patients come in and have had no way of knowing who they were or how to contact next of kin.
Did you guys know that you (or your patients) can set up something called a "Medical ID" on your iPhone? This can be accessed even while the phone is locked by clicking on the emergency options and can display things like name, DOB, emergency contacts, medical conditions and even blood type! It can be managed by clicking on the little "Health" app that comes default on the phone.
Posted 14 September 2015 - 10:07 AM
A ima še kdo probleme z aplikacijo Trola (in podobne).
Meni za vsako stvar napiše "Iskanje ni vrnilo zadetkov" ... pa sem poskušala s ponovnim zagonom telefona, odstranitev aplikacije in ponovno namestitvijo ... pojma nimam kaj še lahko naredim
Put A Kilt On It!
Posted 20 September 2015 - 01:36 PM
Meni ne dela ne trola ne LPP, mi enako napiše.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 20 September 2015 - 01:43 PM
A pozna katera kak app, ki bi mi live-streamal video? V smislu nadzorne kamere?
Posted 24 December 2015 - 03:41 PM
Mi lahko priporočite kakšno turistično aplikacijo, ki bi bila za posamezna mesta, da ima zemljevid in da ti pokaže, kje so znamenitosti, restavracije...nekaj v tem smislu.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 24 December 2015 - 04:36 PM
Trip Advisor za splošno, drugače pa za vsako mesto posebej.
Posted 25 December 2015 - 04:45 PM
Hvala!
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 December 2015 - 01:33 AM
Preveri na https://www.use-it.travel/home, če je mesto kamor greš v mreži. Toplo priporočam te zemljevide, so zastonj in jih najdeš v info točkah .
Posted 11 January 2016 - 11:45 AM
Uporabljate kakšne kuharske aplikacije z recepti?
After all this time?
Always.
Posted 18 January 2016 - 04:00 PM
Posted 17 February 2017 - 02:11 PM
malo smešno vprašanje, ampak ....
ali obstaja aplikacija oz. funkcija, ki bi na smartphonu dovolila zgolj klice, vse ostalo pa ostane zaklenjeno?
Npr. da bi otrok lahko poklical nekoga iz mojega telefona, vse ostale dostope/aplikacije pa imam zaklenjene z geslom ali vzorcem?
Put A Kilt On It!
Posted 17 February 2017 - 03:10 PM
Tole je recimo. Nastaviš, kaj lahko laufa, za vse ostalo moraš vtipkati password (PIN) ali pa narisati vzorec. Nastaviš lahko tudi random tipkovnico (številke so vsakič pomešane). Me dovoljenimi pustiš samo klicalnik.
Posted 17 February 2017 - 03:15 PM
ti si carica!!!
Put A Kilt On It!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users