Ja, a veš, da sem si tudi jaz mislila, ko sem gledala, k so bili pri zdravniku, da bi vsaj nekaj malega imeli, da bi se iz tega kaj naučili.
Vsaj kondome bi lahko uporabljali, no.
Posted 20 January 2013 - 03:45 PM
Ja, a veš, da sem si tudi jaz mislila, ko sem gledala, k so bili pri zdravniku, da bi vsaj nekaj malega imeli, da bi se iz tega kaj naučili.
Vsaj kondome bi lahko uporabljali, no.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 January 2013 - 03:52 PM
After all this time?
Always.
Posted 20 January 2013 - 03:56 PM
pa zato so pomoje absolventi se hujsi.
Jaz sem bila tudi na absolventu, sicer ok .... kar lep čas nazaj, smo ga res pili vsak dan cel dan, ampak res ... takega gonjeneja in pretiravanja pa res ni bilo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 20 January 2013 - 05:34 PM
Jaz+se nekaj sosolcev smo se na maturantskem v Spaniji ful druzili z eno manjso skupinico absolventov (stomatologov, ce me spomin ne vara) iz Srbije, ker je bila nasa generacija cist podivjana tam. Mi smo pa lepo privlekli ven 2 kitari in se meli fajn.
Posted 20 January 2013 - 10:13 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 25 January 2013 - 10:23 AM
Posted 25 January 2013 - 10:45 AM
čista objestnost.
Kam gre ta svet!
Pa recimo, naj dela vsak kar hoče (menjava partnerjev, alkohol, droge...) mi sploh ni problem. Samo meni ne gre v glavo, da si glava faca šele, ko to drugi vedo/vidijo ... in seveda ko imaš materialni dokaz na youtubu!!!
Bog ne daj, da bi crknu televizor!!!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 25 January 2013 - 04:06 PM
Kinky, so že skinili posnetek. Zaradi neprimerne spolne vsebine.
After all this time?
Always.
Posted 25 January 2013 - 05:16 PM
Ampak sem prej pogledala, pa se mi ni zdelo nič kaj bolj kinky od prejšnjih dveh delov.
Posted 28 January 2013 - 05:28 PM
Posted 28 January 2013 - 06:19 PM
Miss Representation / Misrepresentation (2011)
Explores the under-representation of women in positions of power and influence in America, and challenges the media's limited portrayal of what it means to be a powerful woman.
Trailer:
Se en v zbirki filmov na temo zensk, opolnomocenosti in medijev. Meni je bil vsec (vsebina mi je bila pa ze od prej znana, tako da kaksnih novih ozemelj nisem odkrivala ). Pa lepo je zmontiran film.
Posted 03 February 2013 - 11:35 AM
Posted 03 February 2013 - 04:58 PM
^ Nekaj, kar bi si moral pogledati vsak.
Posted 03 February 2013 - 06:31 PM
Posted 09 February 2013 - 08:37 PM
Posted 11 February 2013 - 11:00 AM
Za vse partizanke po duši:
Cinema Komunisto
Zgodba o filmskem studiu, kjer je nastajala zgodovina Jugoslavije. Zgodba o človeku, ki je vsak večer obsesivno gledal filme, medtem ko je podnevi vodil državo ter bral in popravljal scenarije bodočih filmov. Zgodba o času, ko je Jugoslavija veljala za Hollywood vzhoda. V zakulisje zlatega obdobja jugoslovanske filmske industrije nas popeljejo dolgoletni Titov osebni kinooperater Leka Konstantinović, njegov najljubši režiser Veljko Bulajić, zvezda partizanskega filma Bata Živojinović in drugi.
Kolaž prizorov iz pozabljenih jugoslovanskih filmov, arhivskih posnetkov in ekskluzivnih intervjujev pripoveduje zgodbo o vzponu in padcu 'Hollywooda vzhoda' in o ustvarjanju mita o Jugoslaviji na filmskem platnu. Prvenec mlade srbske režiserke je nostalgična, grenko-sladka zgodba o državi, ki ne obstaja več ... razen v filmu.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 12 February 2013 - 02:30 PM
Posted 17 February 2013 - 01:22 PM
Posted 08 March 2013 - 03:03 PM
Poznate?
Mislim, da je tiste vrste dokumentarec, ki bi ga moral videti vsak. Posnetki, ki ti vzamejo sapo .... kot tudi vsebina. Priporočam.
Posted 08 March 2013 - 10:44 PM
^
“BEYOND” is an exclusive documentary featuring photographer Joey L. Set in Varanasi, India. The documentary by filmmaker Cale Glendening follows Joey and his assistant Ryan as they complete their latest photo series- “Holy Men.”
Almost every major religion breeds ascetics; wandering monks who have renounced all earthly possessions, dedicating their lives to the pursuit of spiritual liberation.Their reality is dictated only by the mind, not material objects. Even death is not a fearsome concept, but a passing from the world of illusion.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users