Proizvodi, ki so vas res razočarali
Posted 15 June 2006 - 03:04 PM
Posted 15 June 2006 - 03:25 PM

jz sm se po celi faci

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 15 June 2006 - 04:06 PM

I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 15 June 2006 - 04:11 PM

Posted 15 June 2006 - 04:14 PM
Posted 15 June 2006 - 04:20 PM
jz tud ne

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 28 June 2006 - 09:02 PM

Posted 28 June 2006 - 09:37 PM

jz sm si učeri z tistimi za vse vrste kože :arrow: porazno, voska je pol ostal na koži, šlo je pa ene 5 kocin dol

Posted 07 August 2006 - 06:22 PM

Zadeva je čudne konsistence, preveč mastna, pudra ne odstrani. Kar nekaj, kot da bi se s kikirikijevim maslom mazal po faci.

Posted 24 August 2006 - 09:51 PM
Šampon se mi ob nanosu neverjetno težko speni, prav tako imam občutek, da ga nikakor ne morem porazdelit po lasišču. Ob izpiranju se mi vedno zdi, da ga nisem dovolj dobro izprala, tudi če se s tem ubadam več kot 5 minut.
Lasje po sušenju nimajo nikakršnega leska, zdijo se motni in brez volumna. Pa še zmastijo se mi neverjetno hitro. Pač ni zame.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 August 2006 - 06:31 AM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 25 August 2006 - 03:26 PM
Zaj sem še enkrat dala šanso onemu šamponu iz perlaste linije in kakšna je to grozota. Lasje sem mela resnično nikakve, totalno, ampak res spet totalno suhe, trde. Pa spet se po nekaj sekundah ni več popolnoma nič penil..... nakar sem nanesla res ful maske..... pustila cca. pol ure in sprala in lasje še skos niso bili takšni, kot bi mogli biti. Komaj sem jih razčesala..... da ne omenjam, koliko las mi je odpadlo ob tem početju..... šampon sem vrgla v smeti. Bljak!!!
Ultra Beauty - oreh & breskev 4ever!!!

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 August 2006 - 03:36 PM

pr men je blo tut tko..čeprou sm se mogla fajn namučt da mi je dlake tut popull, sam kašna je bla koža...katastrofa mene je nasledn dan skor kap k sm vidla da sm cela lisasta nekje temnejša koža nekje svetlejša ker mi jo je tok dol potegnl

Posted 26 August 2006 - 03:07 PM
Kupila sem si podlago za senčila, ker sem, se odločila prenehat uporabljat pudre v kamnu (izsušujejo mojo že tako suho kožo) in sem potrebovala kvalitetno nadomestilo za utrjevanje očesnega MUja.
Torej presenetilo me je, da je reč kremasta, sem pričakovala kaj v trdnem stanju, kože ne obarva in se je na njej niti ne čuti. Čez sem nanesla nekaj senčila in maskaro. Po parih urah se je senčka fino odtisnila nad zgornjo veko, tudi ob kotičkih očes je bila malo zapacana, kar se mi prej ob uporabi pudra še ni zgodilo. Razen če bi si Base morala namazat po celotni veki in nad njo? Ravno temu cementiranju kože sem se z nakupom Base-a poskušala izognit.
Bo šlo nekomu v dar zgleda...
vuelvo a vos,
Posted 26 August 2006 - 08:16 PM
Posted 26 August 2006 - 08:28 PM

Posted 26 August 2006 - 09:08 PM

Dilema: Jaz imam isto olje, pa mi ful ne zmasti las. Si pa nakapam kake tri kapljice in razmažem med dlanmi. Potem potegnem čez lase (spodnja tretjina) in še malo, pazljivo po konicah. Če kaj ostane na dlaneh obrišem.
vuelvo a vos,
Posted 26 August 2006 - 11:29 PM
Se pa spomnim, da sem ga enkrat nanesla na še vlažne lase in so bili res tako mastni, da so šli na ponovno pranje.

Skratka, jaz sem zadovoljna z njim, nimam pripomb.

Posted 27 August 2006 - 11:26 AM
Kupila sem si podlago za senčila, ker sem, se odločila prenehat uporabljat pudre v kamnu (izsušujejo mojo že tako suho kožo) in sem potrebovala kvalitetno nadomestilo za utrjevanje očesnega MUja.
Torej presenetilo me je, da je reč kremasta, sem pričakovala kaj v trdnem stanju, kože ne obarva in se je na njej niti ne čuti. Čez sem nanesla nekaj senčila in maskaro. Po parih urah se je senčka fino odtisnila nad zgornjo veko, tudi ob kotičkih očes je bila malo zapacana, kar se mi prej ob uporabi pudra še ni zgodilo. Razen če bi si Base morala namazat po celotni veki in nad njo? Ravno temu cementiranju kože sem se z nakupom Base-a poskušala izognit.
Bo šlo nekomu v dar zgleda...
Hm, meni je pa to a must have izdelek in mi je vsaka senčka v kombinaciji s tem izdelkom number one! Jaz si reč namažem po celotni veki oz. vsepovsod tam, kjer mislim nanesti senčko. Počakam malo, da se posuši (ne do konca) in nanesem in so senčke obstojne v neskončnost. Pa pazi, da boš nanesla čisto na tanko.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 27 August 2006 - 12:41 PM
vuelvo a vos,
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users