Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#221 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 11 January 2006 - 08:24 PM

js sm se pa odlocla da zamenjam kremo, kr mam zadnje cajte bl suho kozo ermm.gif kero bl priporocate garnier TC ali garnier TF??
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#222 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 January 2006 - 08:25 PM

Hmm ... vzemi Total Fresh za suho kožo ker ni komedogena, Total Comfort pa je.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#223 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 11 January 2006 - 08:28 PM

hvala DiLeMa, grem jutr iskat wink.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#224 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 14 January 2006 - 09:21 AM

V Grazu je se tu pa tam tale krema Garnier TF sem pa opazilöa kremo Total Soft in in Neutro..blabla ki pomaga baje efektivno zdravno zdraviti utrjeno kozo in majhne gubice od utrujenosti..nekaj takega.Sta ti kremi tudi v sloveniji?
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#225 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 14 January 2006 - 02:12 PM

hm... sem na netu pogledala kakšni sta ti dve kremi... ej jst jih še nisem vidla

sam uno za starejšo kožo...stop al neki

• 0
Posted Image

#226 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 14 January 2006 - 05:46 PM

Uporabljam kar Garnierovo Total fresh, pa sem na splošno zadovoljna. Mogla bi pa najti še eno, samo za lica, ker se mi koža ful lupi, pa nimam pojma, kaj je to ermm.gif ?
  • 0

#227 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 14 January 2006 - 06:05 PM

men se je tut lansko leto, ko je bila zima, koza na licih ful izsusila ermm.gif mogoce od rdecila? kaj pa vem blink.gif
  • 0

#228 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 14 January 2006 - 06:06 PM

Ne uporabljam ne rdečila, ne pudra. Ničesar na obrazu. Mogoče sem alergična na kremo, kaj pa vem, al pa res mraz, sam bi rada to zadevo rešla.
  • 0

#229 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 15 January 2006 - 03:18 AM

Jaz bi pa nekaj prosila našo sonchiko glede kreme za obraz - moja mami je namreč zdaj čisto nesrečna, ko si skritizirala tisto njeno vichy novadiol kremo, pa me zanima, če bi ji lahko svetovala kaj drugega? Stara je 49 let, ima mešano kožo (na T-coni se ji včasih zmasti), rada bi imela dnevno in nočno kremo, pomembno pa je tudi, da je ta krema proti gubam. Kakšen nasvet?

Hvala! laugh.gif
  • 0

#230 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 January 2006 - 08:28 AM

Proti gubam ji ne bo nič učinkovalo. Zdaj je, kar je.
Sicer so pa dobre "protigubne" kreme Avon Ultimate dneva in nočna krema, Avon Retroactive kreme, Alternative. Vse so super.
V prosti prodaji je pa dobra Ganier rdeča (veliko AOK), Scheller beli čaj in ginseng, več se jih pa iz glave ne spomnim.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#231 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 15 January 2006 - 09:52 AM

Sonchika.. jaz imam zelo suho kozo in se mazem z mastno kremo vendar zgleda da ni dovolj.Zbudim se zjutraj in me koza vlece..v bistvu se tudi lusci ze in je to grozno.Ne vem kaj naj nareim..imam kvalitetno mastno kremo a ne pomaga.Rabim nekaj bolj osvezilnega?Hitratantna?Garnier TF je za normalno kozo..Rada bi vzela Total Soft za suho a ne vem kere sestavine izsusijo in katere so komogene.Nocem spet za bzw kupovat stvari ki jih ne bom uporabljala.
Mi predlagas kaj?
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#232 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 January 2006 - 10:07 AM

Očitno imaš precej suho kožo. Če se mažeš s TF za normalno, ti je očitno premalo.
Omisli si Total Comfort ali pa Alverde jojobo. Nujno rabiš hranilno nego. Obe ti kremi sta nekomedogeni in z AOK.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#233 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 15 January 2006 - 12:40 PM

Am.. pred tedni sem zasledila pogovor med tabo in dilemo...TC je menda komogen a TF ni.Se motim?
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#234 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 January 2006 - 12:53 PM

Ne, ne motiš se. Total Comfort je komedogena krema, Total Fresh pa ni ... niti tista za normalno/mastno kožo, pa tudi ona za suho ne ... vzemi različico za suho kožo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#235 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 15 January 2006 - 01:00 PM

TF za suho?Ok.. zdaj pa zadnje vprasanje (ata mama smrt biggrin.gif ). Katera krema je boljsa?TF za suho al Alverde - jojoba?
NImata po mojem istih sestavin..torej v cem se razlikujeta?
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#236 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 January 2006 - 01:07 PM

Ne vem ... pomoje je skor vseen. Jaz bi vzela TF ker mi je boljše teksture ... je taka bolj gelnata, sej veš kaj mislim.
  • 0

#237 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 January 2006 - 01:32 PM

Dilema, še enkrat sem preverila TC. Tam je bil naveden palm oil, za katerega sem mislila da je komedogen (coconut oil), ampak ni. Je AOK. Torej krema ni komedogena. Edino, če vam maši pore tekoči parafin oz. mineralno olje. To je pa drugo. To sicer ni komedogena sestavina, ampak nekaterim maši pore.

@lala, jojoba je bistveno bolj mastna kot TF. Sta pa obe zelo dobri.
  • 0

#238 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 15 January 2006 - 03:00 PM

Bom vzela TC.Ce mi bo premalo bom pa jojobo imela za zvecer.
Kaj pa nocna krema TC?Je tudi dobra?Naj bi bila malo bolj bogata kaj se sestavin tice..?
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#239 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 15 January 2006 - 03:55 PM

QUOTE(sonchika)
Proti gubam ji ne bo nič učinkovalo. Zdaj je, kar je.
Sicer so pa dobre \"protigubne\" kreme Avon Ultimate dneva in nočna krema, Avon Retroactive kreme, Alternative. Vse so super.
V prosti prodaji je pa dobra Ganier rdeča (veliko AOK), Scheller beli čaj in ginseng, več se jih pa iz glave ne spomnim.

ej sonchika.... ko sem tole prebrala sem se mal zamislila... kaj bom jst pri teh letih, pa tebe ne bo nikjer, da bi mi mal pokomentirala kreme. Tko da bi res imela eno dobro AOK, nekomedogeno kremo pa to. Mislim tko, da bi bil forum tolk let živ je skor nemogoče IPB Image

aja.... sam še tole.... a so une kreme, ki si jih omenila tud nekomedogene? Predvidevam da so, sam preverjam IPB Image

• 0
Posted Image

#240 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 January 2006 - 04:08 PM

Te kreme so vse nekomedogene, Avon Ultimate in Regenerative imajo UV filtre, Alternative vsebuje AHA kislino.
Vse te kreme so fajn in neproblematične. Pa Avonove so še bolj vlažilne kot hranilne in namenjene tudi mešani koži.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Google (1)