QUOTE(Hevea @ 29. 4. 2011 - 15:22)

Jezna sem

Hotela sem si kupit eno torbo z mojim 15% VIP ASOS popustom, in ga lepo vnesem in vse dela, hočem plačat s paypalom in reče NE. Si rečem OK, bom z mastercardom, se vrnem nazaj, in mi javi, da koda ne dela več

Uporablo mi je kodo, ne da bi kej kupla, svinje nemarne.

Piši jim na facebook strani Asos here to help, jaz sem skoraj prepričana da ti bodo dali novo, ful so ustrežljivi. Pač pokaži da si ful razočarana, malo se napravlaj.
QUOTE(Marmelada @ 1. 5. 2011 - 15:32)

Ja jaz pa imam včasih 39, včasih 40. Po eni strani bi bilo bolje, da bi 8ko vzela. Bolje, da so malenkost večji, kot pa premajhni. Po drugi strani pa nočem, da bi mi bili preveliki.

A tebi so tile 7ka ful pretesni ali samo rahlo?
Raje si vzami 8, ker če ti bodo malenkost preveliki lahko to rešiš s tistim "obložkom" ki ga kupiš v dm-u za par evrov in ga nalepiš zadaj v notranjost čevlja in ti avtomatsko malo zmanjša čevelj ker pač zavzame dober cm prostora.
Glede kod, resda jih je ful manj ampak od januarja do marca sem jih kar dobivala, dve za 20% in eno za 15%. Zdaj pa nič več ker so tak kao "razprodaje".
Definitivno bi raje mela pogostejše kode za 20% kot free poštnino, ker to sem si skoraj vedno delila.