Jao, najbolj žalostno je, da so tudi ženske včlanjene. Mislim, RETARDED!!!!!!!!!
Posted 08 April 2010 - 08:52 AM
Jao, najbolj žalostno je, da so tudi ženske včlanjene. Mislim, RETARDED!!!!!!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 08 April 2010 - 01:56 PM
After all this time?
Always.
Posted 08 April 2010 - 01:58 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 08 April 2010 - 03:54 PM
Takih strani pa res ni treba resno jemat.
Ma men je sick, poznam tipa ki se je včlanil, bi mu kar pripisala tako mišljenje
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 April 2010 - 06:24 PM
Meni pa javi nov friend request, ko pa pogledam pa ga ni več! Čudno, ni... razen če obstaja opcija da si v trenutku premisliš in skenslaš, to ne vem.
Posted 08 April 2010 - 06:43 PM
After all this time?
Always.
Posted 08 April 2010 - 06:44 PM
Seveda lahko prekličeš. Greš tam pod edit friends in ti pokaže tudi tistega, od katerega čakaš
(ne)potrditev. In tam lahko to zbrišeš.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 April 2010 - 06:48 PM
After all this time?
Always.
Posted 08 April 2010 - 06:49 PM
Malenkost. : )
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 08 April 2010 - 07:08 PM
nimam Fb in ne morem videt
Posted 08 April 2010 - 07:10 PM
After all this time?
Always.
Posted 08 April 2010 - 08:36 PM
Men je T. to enkrat reku in sva se tak smejala, sem skor dol padla. No, itak se je hecu, ane.
Posted 08 April 2010 - 08:41 PM
After all this time?
Always.
Posted 08 April 2010 - 08:53 PM
Ja aneda... sam ta request je pol moral bit res poslan in takoj zatem preklican v isti sekundi, ker je fora da sem bla ravno online in hočem pogledat kdo je pa je blo že isti hip prepozno.
Sam oprosti ta druga verzija skupine pa reees men ni za lolat se zraven.
Posted 08 April 2010 - 11:16 PM
Meni pa javi nov friend request, ko pa pogledam pa ga ni več! Čudno, ni... razen če obstaja opcija da si v trenutku premisliš in skenslaš, to ne vem.
Men se to tud zadnje čase dogaja. Dobim mail, da me je nekdo dodal, pol pa nič ni. Sam pol po nekaj urah se pa tud na fbju pokaže ta friend request, tko da boš verjetno tud ti kasneje dobila.
Posted 11 April 2010 - 10:40 PM
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 11 April 2010 - 11:12 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users