Baričevič zlorabljal pse?
Posted 11 February 2010 - 09:51 PM
Posted 11 February 2010 - 09:55 PM
Naj se malo umirijo desničarski preoblečeni rdečkarji, hihi.
Ah daj no, naslednji korak je, da napišeš, da je Janša vse skupaj zrežiral. Glej - folk poleg tega da je v večini pač glup, je v večini tudi škodoželjen. In ko je prilika, se govorice pletejo - pletle so se že dostikrat glede "desničarskih preoblečenih rdečkarjev", le da so ti bile tiste govorice ljube, ker ti politična opcija ni bila.

Tako kot je precej folka "vedelo" čuda reči, tudi sedaj čuda reči "vemo" - eni več, drugi manj, večina nas je prepričanih, da mora biti zadaj najmanj svinjarija, kar se tiče spoštovanja ločenih vej oblasti, nekateri pa bi očitno radi "vedeli" še dosti več. Ker pa pravne države nimamo, vedeli (brez narekovajev) po mojem niti nikoli ne bomo ...
Niso pa vsega krivi desničarji, tako da lahko brez skrbi greš danes spat, tudi bolh ti niso nasuli v postelje in nažagali postelje na parih kritičnih koncih, da bi se ti sesula.

Posted 11 February 2010 - 09:56 PM
Najbrž se kar celotna trenutna vlada vozi s kombijem na zoo orgije, a ne?

Ha ha, no, če pa bodo zdaj sigurno prišle ne vem kakšne zgodbice ven ... v želji po nekem
političnem boju. Na bistvo pa se pozablja - trpljenje živali.
Podpis.
Posted 11 February 2010 - 09:57 PM
Ah daj no, naslednji korak je, da napišeš, da je Janša vse skupaj zrežiral.
Kak sem vedla, da boš zagrabil.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 February 2010 - 10:01 PM

ne bi blo slabo če bi se Hitler vrnil vsaj za kaki dve leti,svet je potreben čistke

Pazi kaj si želiš...pa vem, da nisi mislila dobesedno, kljub vsemu pa je tu kdo ki mu je Hitler&co pobil pol družine
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 February 2010 - 10:03 PM
Sem cakala, da bo nekdo to napisal. Castim pangalakticni grlorez.
Potemtakem me hočeš napit, ker si mi jih že par dolžna. Se sprašujem, če za tem stoji kakšen skrivni namen.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 February 2010 - 10:06 PM

ne bi blo slabo če bi se Hitler vrnil vsaj za kaki dve leti,svet je potreben čistke

To je ena od bolj neumnih izjav, definitivno.

Veš, čistke se ne dogajajo tako, da bi se "čistilo" po sistemu dobro/slabo - v najboljšem primeru je "random".
Posted 11 February 2010 - 10:08 PM
Potemtakem me hočeš napit, ker si mi jih že par dolžna. Se sprašujem, če za tem stoji kakšen skrivni namen.

I'm an open book!

Posted 11 February 2010 - 10:12 PM

― V. Van Gogh
Posted 11 February 2010 - 10:13 PM

Posted 11 February 2010 - 10:16 PM

Koliko časa so prenašali vse to? Eno leto?
Pes napade, če ga kaj boli. In če so imeli toliko ran, jih je že brez česarkoli bolelo in že samo en dotik na bolečem mestu je lahko dovolj, da pes napade, ker se brani.
Posted 11 February 2010 - 10:22 PM
To se je ze od zacetka vedelo. Cim bo napad psov upravicen ker so bili trpinceni se bo vse pometlo pod preprogo.
Saj se nihče ne sekira preveč glede tega, ali je bil napad psov upravičen ali ne, bolj je problem, kako je z vrnitvijo, ki ni bila upravičena.

Posted 11 February 2010 - 10:27 PM

― V. Van Gogh
Posted 11 February 2010 - 10:32 PM
TU npr. tega ne piše. Pa to ni niti tak pomembno na koncu koncev, samo me je res malo
šokiralo, kajti tanko črevo je res precej globoko.
Atos: številne krvavitve pred vhodom v medenično votlino, raztrganine v sluznici rektuma.
Atlas: sluznica rektuma in anusa je močno zadebeljena, nagubana in rožnata, rektum je širok 5,5 centimetra, raztrganine anusa.
Joy: krvavitve v sluznici tankega črevesa, na sluznici anusa je več vzdolžnih gub, ki so temno rdeče barve.

Posted 11 February 2010 - 10:37 PM
Posted 11 February 2010 - 10:39 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 11 February 2010 - 10:40 PM
A sem edini, ki je skocil po ravnilo? Kaksne umetne tice pa je imel ta tip?
Posted 11 February 2010 - 10:45 PM
Očitno mega velikosti. Pse je mesaril.
Je pa Žerjav pravkar povedal, da se bo od tega distanciral (bolana nagnjenja vele-zdravnika in mučenje psov). Kako lepo, res.
Samo bedaku ni jasno, da si na tem primeru opozicija zgolj in samo štepa
politične točke, nič drugega. Boli jih organ za izprijenost dejanj.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users