Jump to content

Photo

Predlog za Spletni Forum

• Please log in to reply
347 replies to this topic

#221 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 December 2006 - 06:54 PM

Avtomatično. Počekiraj malo, kaj novega vidiš na forumu.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#222 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 14 December 2006 - 07:18 PM

ok, že vidim, hvala
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#223 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 14 December 2006 - 08:04 PM

QUOTE(Piquet @ 14. 12. 2006 - 17:49) View Post

A bojo mel petelini tut dostop? =)

Seveda, saj ga imajo ... piščanci pa ne. To pride ščasoma. twisted.gif
  • 0

#224 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 14 December 2006 - 09:35 PM

QUOTE(pinga @ 14. 12. 2006 - 13:18) View Post

a ni bla taista ideja ene dva mesca nazaj čist skritizirana?

mhm. TOTALNO SVINJSKO. sploh nimam besed
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#225 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 December 2006 - 09:38 PM

Smo že povedal kje je bla fora. Takrat je blo napisano kao da bi mel mal svoj forum določeni VIP osebki, nič ni blo utemeljeno sploh zakaj in kdo - nič od nič, kr tak mal pač. Pa če sem malo picajzlasta, takrat je bila edina utemeljitev to, da je ena članica (sploh ni važno katera) kot razlog napisala ''ja nevem tko, fajn bi pac blo ane''. Zdej pa je bil nek razumen razlog in tudi neki kriteriji, kar pa potem zadevo postavi v čisto drugačno luč, vsaj po mojem mnenju. Tle ne gre za nobeno diskriminacijo, ampak samo za to, da imajo dostop do naših osebnih slik tisti člani, ki tle sodelujejo redno in že malo daljši čas, s tem se torej izognemo, da naše slike gleda čisto vsak, ki slučajno privandra sem gor. Se pa seveda sproti dodajajo vedno novi člani na listo, takoj ko vidimo, da redno sodelujejo in tako ima dejansko čisto vsak možnost pridobit dostop.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 14 December 2006 - 09:38 PM

biggrin.gif
  • 0

#227 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 December 2006 - 09:40 PM

Meni so ti razlogi še vedn jako brezvezni. Bite me.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#228 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 December 2006 - 09:44 PM

Jaz nikogar ne forsiram, tudi noben drug od moderatorjev ne. Bil je utemeljen predlog večih članov in mi smo se potrudili - za vas, ne v lastno veselje. Je pa seveda kristalno jasno, da popolnoma vsi nikoli ne bodo zadovoljni. Če pa kdo najde predlog, ki bo ustrezal popolnoma vsem in vsakomur, pa se mu klanjam in mu odstopim moderatorstvo. rolleyes.gif
  • 0

#229 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 14 December 2006 - 09:46 PM

QUOTE(crna @ 14. 12. 2006 - 21:40) View Post

Bite me.

IPB Image ?
  • 0

#230 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 14 December 2006 - 09:46 PM

ej cak sam mal. js sm uprasala ce kdo pozna koncept vip foruma (kot je na enem drugem lepotnem forumu, mislm da usi vemo o kerm govorim), pa ste zacel samo napadat, kritizirat in provocirat. a me je kdo mogoce (ki ni seznanjen s to vip stvarjo) uprasal kako to gre, zakaj, kako...? to kar sm js mela v mislih, je pa cist isto kar mamo zdej, s tem da majo na drugem forumu se klepetalnice, svetovalnice, slike, mitinge, gor, dol, skratka use, kar ni za sirse obcinstvo
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#231 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 December 2006 - 09:54 PM

Sej vse lepo in prav, js ti popolnoma verjamem, da si imela to v mislih, ampak takrat to ni bilo razvidno, ker enostavno ni bilo tako povedano in sploh noben ni vedel, kaj naj bi se točno počelo s tem VIP podforumom, pa je vsak sklepal po svoje, kar je čist logično. Js sem pač mnenja, da če se poda ena ideja, jo je fajn dobro utemeljit, da ne dobijo ljudje napačnih predstav. In je na koncu potem večkrat tako, da misliš dobro, izpadeš pa bedast. Kaj češ, život nije bajka.

Sej to je podobno kot takrat, ko se je naredil novi forum. Najprej so bli vsi za, potem ko je blo pa narjeno, je bil pa kup pritožb, kok je zdej brezveze in to. Da se potem tisti, ki se je potrudil za prenovo, počuti res kot en totalni osel, da se je sploh matral. Se mi zdi, da je pri vsaki posodobitvi na tem forumu tko, da je najprej večina za, ko se nardi, je pa cela štala. In potem čez čas se vsi navadijo, vidijo da ni slabo in gremo dalje.
  • 0

#232 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 14 December 2006 - 09:54 PM

QUOTE(crna @ 14. 12. 2006 - 21:40) View Post

Meni so ti razlogi še vedn jako brezvezni. Bite me.

V čem je pravzaprav težava. Ali želiš da so fotografije ki jih objaviš dostopne prav vsem (ali jih sploh objavljaš?), ali si proti samo iz principa ... ali v čem je težava? Si namreč "notri", pa ne vem a si želela povedat da nočeš bit ali kako huh.gif

• 0

#233 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 14 December 2006 - 10:03 PM

ok dilema, te razumm, MOGOCE sm res tut js mal sama kriva, ampak mors razumet, da sm razkurcena do konca
  • 0

#234 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 December 2006 - 10:08 PM

Js ne vem, zakaj take stvari jemljete osebno. Takrat je pač šlo za slabo komunikacijo in posledično slabo interpretacijo tvojega predloga, ampak zdej je predlog končno uresničen, volk je sit ... hm, koza pa očitno ni cela, ampak se bo potolažla. =) Oprosti, mal heca mora bit, nč slabega ne mislim. Sej verjamem, da si jezna, ampak pomoje ni poante. Končno je predlog zdej realiziran, čeprav si morala malo dlje čakat. In ker je bila tole dejansko tvoja ideja, boš v primerni temi zapisana kot (sprva prezrti) ustanovitelj. =)
  • 0

#235 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 14 December 2006 - 10:12 PM

Aja? In kdo je danes to klikal ko budala? tongue.gif
  • 0

#236 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 December 2006 - 10:13 PM

Ti, jaz sem pa seznam članov nardila in prestavla teme. Kar tiho bodi, si si vsaj prste razgibal, kot je treba. laugh.gif
  • 0

#237 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 14 December 2006 - 10:14 PM

ne ne ne.... ne gre se mi za to. ni fora u tem kdo je ustanovitelj, pa kdo je zasluzen za to idejo al whatever. gre se za to, da ste mene ze v kali zatrli, sprcali, karkol ze... zdej k je pa en drug dou to idejo je pa use super, oh in sploh, vsem je vsec, vsi se strinjajo (razen crne smile.gif). koza definitvno ni cela. down.gif
  • 0

#238 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 14 December 2006 - 10:15 PM

Ta boga koza naj se pazi, jaz pravkar gledam kaj bi še snedel, pa bi mi kozica kar teknila devil.gif
  • 0

#239 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 14 December 2006 - 10:17 PM

crna
Ja normalno, da ne more bit vedno vsem všeč. Sej večina rednih članic je itak notr ali pa bojo kmalu. Pa smo že mel tak primer, ko se je nekemu utrgancu pač sfukalo in je začel pljuvat po Špeli. Zakaj bi dopustil, da se to dogaja in zakaj bi mogl kr eni xy osebki to gledat, ki drugač nimajo nič opravka s forumom. Pa ni res, da bojo samo ene in iste slike, saj bo stalno več članic notri. Če se ti pa zdi še zmer tok blesavo pa jo ignorirej ali pa povej sajku, da nočeš bit notr. Big deal!

Pikica
ti pa tud mal bolj u izi no. Praviš, da te nismo vprašal kako pa zakaj. Sej bi lahko sama povedala točno, kaj s tem mislš in kako naj bi to zgledalo.

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#240 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 December 2006 - 10:19 PM

QUOTE(*pikica* @ 14. 12. 2006 - 22:14) View Post

ne ne ne.... ne gre se mi za to. ni fora u tem kdo je ustanovitelj, pa kdo je zasluzen za to idejo al whatever. gre se za to, da ste mene ze v kali zatrli, sprcali, karkol ze... zdej k je pa en drug dou to idejo je pa use super, oh in sploh, vsem je vsec, vsi se strinjajo (razen crne smile.gif). koza definitvno ni cela. down.gif

Sploh ne vem, kdo je tokrat predlagal idejo, me tudi ne briga - da ne boš mislila, da je kej osebnega. In oprosti, ampak tole je pa že neumno. Tvoj predlog je bil negiran samo zato, ker pač nisi povedala popolnoma nič kako, zakaj, kdo ... in tako dalje. Samo omenila si VIP forum in potem je vsak sklepal zase - pa to sem itak napisala že v prvem postu.

QUOTE(Miss*69 @ 14. 12. 2006 - 22:17) View Post

Pa smo že mel tak primer, ko se je nekemu utrgancu pač sfukalo in je začel pljuvat po Špeli. Zakaj bi dopustil, da se to dogaja in zakaj bi mogl kr eni xy osebki to gledat, ki drugač nimajo nič opravka s forumom.

Hvala za tale post, zlo dobro napisano. In pred kratkim je bil tudi primer, ko je prišla neka čisto nova oseba na forum, pogledala slike in dajala nesramne komentarje. Temu se bo prav tako dalo v bodoče izognit.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users