Jump to content

Photo

Koliko jih je bilo?

• Please log in to reply
456 replies to this topic

#221 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 September 2006 - 08:13 AM

QUOTE(black_sweety)

od tega, da sm mela s prvim 1 spolni odnos

Ti ga pa pihnes... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ja tko je, s prvim tipom imas vedno prvi sex... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sej kul, vem kaj si ti hotla, sam nisem se mogla zadrzat, ker si tko hecno napisala.

DOH! napisala je, da je mela s prvim tipom EN SAM spolni odnos, nič ni čudno napisano! biggrin.gif čudno bi blo, če bi napisala, da je mela s 1. tipom 1. spolni odnos! biggrin.gif no, ja, to je tut nekak skor logično,a ne? biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#222 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 07 September 2006 - 08:55 AM

...
  • 0

#223 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 07 September 2006 - 01:01 PM

21/4
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#224 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 07 September 2006 - 01:57 PM

[quote=Špela][quote=black_sweety][quote]
od tega, da sm mela s prvim 1 spolni odnos
[/quote]

Ti ga pa pihnes... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ja tko je, s prvim tipom imas vedno prvi sex... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sej kul, vem kaj si ti hotla, sam nisem se mogla zadrzat, ker si tko hecno napisala.
[/quote]

[b]Ma ja spela, a sem kje sploh napisala da je cudno?! biggrin.gif Ker jaz vidim samo hecno. biggrin.gif
LOL, sem cist dobr dojela njeno vsebino, tko da je tvoj komentar nepotreben. biggrin.gif

DOH! napisala je, da je mela s prvim tipom EN SAM spolni odnos, nič ni čudno napisano! biggrin.gif čudno bi blo, če bi napisala, da je mela s 1. tipom 1. spolni odnos! biggrin.gif no, ja, to je tut nekak skor logično,a ne? biggrin.gif[/size][/color]
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#225 Inči

Inči

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 295 posts
  • Interests:vse po malem

Posted 07 September 2006 - 02:24 PM

22/2 biggrin.gif
  • 0
My life is a circle, no beginning and no end!

#226 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 07 September 2006 - 05:21 PM

ja tko sm misnla... ni panike wink.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#227 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 September 2006 - 07:34 PM

QUOTE(Darla)
QUOTE(*pikica*)
a sm js tuki edina junfrca al kaj biggrin.gif

Nisi laugh.gif

Kaj junfrca pomeni ? biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#228 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 September 2006 - 07:34 PM

Devica.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#229 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 07 September 2006 - 08:40 PM

QUOTE(DiLeMa)
Devica.

Pošteno punca. Ko se boš spustila v to, boš vsaj vedla za kaj jo maš (za razliko od 15 letnic).

Jst sem bla 21 stara...ena mojih pametnih potez v življenju biggrin.gif
  • 0

#230 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 September 2006 - 08:41 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka)
QUOTE(DiLeMa)
Devica.

Pošteno punca. Ko se boš spustila v to, boš vsaj vedla za kaj jo maš (za razliko od 15 letnic).

Ančka ... nism js devica, to ni name letel, ampak sem odgovorila Ani, ki je spraševala kaj pomeni ''junfrca''.

Jaz sem pa zelo srečna in zadovolj(e)na ne-devica. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#231 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 07 September 2006 - 08:43 PM

Mnja... pol pa post leti na pikico biggrin.gif point was made smile.gif
  • 0

#232 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 09 September 2006 - 12:54 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka)

Jst sem bla 21 stara...ena mojih pametnih potez v življenju biggrin.gif

Res je pametna poteza. Marsikatera 14 do 17-letnica bi se lahko zgledovala po tebi in še malo počakala.
  • 0

#233 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 09 September 2006 - 11:04 AM

Zakaj že? Navsezadnje so 14-17 letnice, ki takrat začnejo s seksom v postelji pri 21ih že prave mačke! twisted.gif

Malo se hecam, samo res pa je, da me vedno pogreje to poveličevanje devic in neke vrste zaničevanje tistih, ki pa so s seksom začele hitro. Siser sama tudi nisem navdušena nad tem, da bi že otroci seksali, mislim pa, da mora vsaka pri sebi vedet, kdaj je 'pripravljena' in si tega želi, leta tu ne igrajo neke jake vloge. Sploh pa v zgoraj omenjenih 14-17 letnicah ne vidim nobenega problema, to je ja obdobje, v katerem začne 90% punc seksat.

Malo sem OT.
  • 0

#234 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 09 September 2006 - 11:26 AM

Se cist podpisem pod Michelle!
  • 0

#235 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 09 September 2006 - 11:56 AM

QUOTE(Michelle)
to je ja obdobje, v katerem začne 90% punc seskat.

Mi je zelo žal, ampak blazno mi je smešno biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#236 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 September 2006 - 12:57 PM

.

• 0
Viens, reste ici!

#237 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 09 September 2006 - 01:17 PM

Jst sem bla stara 16 in nisem niti enkrat pomisnla, da je blo prekmal. Itak je pa to odvisno tud od tega al maš kšnga "resnega" fanta al si čist tko btw enga uhvatiš (oz. še prej on tebe). Jst sm imela pač takrat tipa (sva bla pa tud skup pol 2 leti in pol) in pač brez tega ne gre. Nisva pa nič prehitevala, pač k sva bla pripravljena pa k je do tega nanesl, se je pač zgodl. So pa tisti začetki res bolj lame, tko da sm hepi, da sm dala to že davno skoz. wink.gif biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#238 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 09 September 2006 - 01:22 PM

QUOTE(Hevea)
QUOTE(Michelle)
to je ja obdobje, v katerem začne 90% punc seskat.

Mi je zelo žal, ampak blazno mi je smešno biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif sem popravla...
  • 0

#239 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 09 September 2006 - 04:55 PM

Hehe. sm vedla, da bo tak odziv ... biggrin.gif Vem, da moje mnenje ne bo ničesar spremenilo. Se mi pa zdi skrajno neodgovorno, da otroci pri 14, 15, 16, 17 seksajo. Pol pa imamo na forumu razna vprašanja v stilu ali naj mu dam, fant me sili v to, med seksom ne uživam, ne pride mi, ali sem noseča, strah me je k ginekologu (bog se usmili ... ta mi je nabolj debiln) in tako naprej in tako nazaj. Vem, da tako ni pri VSEH, je pa pri veliki večini punc, ki prezgodaj začnejo s spolnostjo. Prezgodaj za moje pojme pomeni pred 18/19. letom. Menim, da to ni tako skrajno visoka meja, da bi koga kar pobralo, če bi čakal do takrat. Takrat si že vsaj približno zrel (vsekakor veliko bolj kot pri 15.) in se v to ne spuščaš zaradi radovednost, pritiska, navala hormonov ... itd. Ker NOBEN otrok pri 15. se v to ne bo spuščal iz ljubezni. Ne me flancat.
Je pa zanimivo: iz raznih forumov sem razbrala, da ima zelo veliko deklet, sploh tistih, ki so to dale čez pred 16. letom, na prvo izkušnjo slabe spomine. Pri tistih po 20. letu je takih veliko manj. Kaj vam to pove? Za vsako stvar moramo dozoreti, tudi za spolnost. Saj tudi vozniške ne moreš dobiti pred 18. (zaenkrat še). Res pa je, da za te osebne stvari ne moremo postaviti take zakonske meje.
Še enkrat: zavedam se, da različno hitro dozorevamo. Ampak če smo kolikor toliko odgovorni do sebe in svojega telesa, se mi zdi prezgodnje siljenje v spolnost skrajno butasto. Vem, da se večina ne strinja z mano. Sem pa videla in osebno poznam ogromno punc mojih let, ki so že mamice (pa tega niso ravno načrtovale) ali pa imajo kake bolezni in druge težave. Vse zaradi tega nesmiselnega siljenja v spolnost. Če bi počakale še par let, ne bi nikogar pobralo.
In ja, osebno zelo cenim ljudi, ki pod navalom hormonov ne popustijo že v zgodnjih oz srednjih najstniških letih. To kaže na eno lastnost, ki zna priti zelo prav v življenju: da se znaš obvladati (pa ne mislim samo na tem področju). Nikakor pa ne razumem punc (in fantov), ki so jih do zgodnjih dvajsetih zamenjali že celo četico (beri: 5 ali več). Jaz nikoli ne bi mogla bit s fantom, ki ga je namakal že bog ve kje. Fuj!

No, pa sem razložila svoje stališče. Nikogar nisem napadala in žalila, tako da upam, da tudi mene ne bo nihče laugh.gif
  • 0

#240 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 September 2006 - 06:45 PM

..
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users