Jump to content

Photo

Smoothie

• Please log in to reply
280 replies to this topic

#221 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 April 2013 - 11:55 PM

Kakšne smoothie-makerje uporabljate, kako močan mora biti? Gledam malo po spletu, samo se ful ne spoznam na to.

Rabila bi nekaj poceni in enostavnega, samo zase. A bi bil tale v redu? KLIK

Jaz imam nekaj takega, ampak še ceneje je bil. Nimam pripomb.

• 0
Viens, reste ici!

#222 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24513 posts

Posted 12 April 2013 - 12:52 PM

Še jaz z enim vprašanjem

Koliko časa pa lahko smuthie stoji v hladilniku (v kolikem času ga ve ponavadi popijete)?

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#223 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 12 April 2013 - 01:08 PM

Jaz ga vedno pojem takoj, ker potem se po mojem vsede in tudi vitamine deloma zgubi.

Kaj ve pijete smoothije ali jih jeste z žlico? Jaz si vedno naredim tako gostega, da ga jem z žlico. Mi je boljše.

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#224 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16772 posts

Posted 12 April 2013 - 01:09 PM

Mi ga imamo en dan (24 ur), ker ga naredimo zvečer jaz ga pijem pa potem zjutraj...Ga naredimo kak liter in potem popijemo v enem dnevu

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#225 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 April 2013 - 01:10 PM

Jaz ga naredim in takoj popijem, spijem pol litra v enem šusu. Mi ni panike delat non stop svežega, saj samo vržem v blender in voila. 

Če ga delaš z bananami, bo precej hitro potemnel. :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#226 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24513 posts

Posted 12 April 2013 - 01:30 PM

hvala!

• 0

Put A Kilt On It!

#227 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 13 April 2013 - 04:04 PM

Ful lustna stran z recepti za smoothije (s prirocnim brskanjem po sestavinah): klik

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#228 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 13 April 2013 - 07:24 PM

Drugače ga jaz delam kar s paličnim mešalnikom (levi nastavek)

ideo_2109_mr4000hc.jpg

• 0

#229 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 14 April 2013 - 04:06 PM

Jaz tudi delam kar s paličnim, imam nekaj podobnega kot Ančka. Danes sem si naredila smoothie iz banane, manga, goji jagod in z riževim mlekom. Full je bil dober! :)

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#230 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 14 April 2013 - 05:14 PM

Jaz uporabljam za smutije tole posodico na sredini gorenj1.jpg

Prejšnji teden sem delala smutije iz banane, jabolka, malin in pomaranče, pa mi je bil ravno prav za spit, pač ne pregost. Ga pa tud jst vedno takoj spijem, nikoli ne delam tega vnaprej ali na zalogo.

• 0

#231 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 14 April 2013 - 05:17 PM

Če ga delaš z vodo, se takoj zgosti, ja. :)

Pa glede na to, da ni res nič dela z njimi, ne vem zakaj bi ga sploh vnaprej pripravljal (razen če si ga preveč narediš, in ne moreš spiti).

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#232 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24513 posts

Posted 22 April 2013 - 09:06 AM

Evo, danes sem si ga prvič pripravila za v službo (0,5l).

Notri sem zmetala ovseno mleko, jabolko, hruško, banano, chia semena in mlete orehe.

Dober je, samo ne morem ga pa na hitro popit.... že dve uri ga pije po večjih požirkih.

Mogoče mi pa le uspe se navadit na ne-sendvičasto obliko zajtrka.

• 0

Put A Kilt On It!

#233 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 22 April 2013 - 09:24 AM

Jaz ga vedno naredim tako gostega, da si ga zlijem v skledo za kosmiče in ga jem z žlico. Imam potem bolj občutek, da sem nekaj jedla za zajtrk. Zdaj je polno čemaža in si ga dam zmeraj zraven. Danes sem si ga naredila iz dveh jabolk, čemaža in bučnih semen. Kot tekočino dam zraven zmeraj vodo, ker mi je bv še kupovat neko mleko in vnašat nepotrebne kalorije in sladkorje v telo. Niti ne čutim potrebe po "obogatitvi" smoothijas tem, ker je čist dober samo z vodo.

• 0

#234 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 April 2013 - 09:28 AM

Tudi jaz ga delam samo z vodo. :) Kami, super, mogoče se boš pa navadila. Malo menjaj sestavine, da se ne naveličaš prehitro. 

• 0

#235 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 27 April 2013 - 09:23 AM

Jaz sem ugotovila, da je bil moj smuti vedno bolj tekoč zaradi pomaranče, ki sem jo vedno dodala. Ta teden sem si kupila mango in delala smutije še s kivijem, hruško, jabolkom, banano... vsakič eno mešanico iz tega sadja in mi ni bilo všeč, da je bil smuti tako gost, tako da sem prvič dodajala vodo zdej.

• 0

#236 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 27 April 2013 - 04:02 PM

To - go embalaze.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#237 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 04 May 2013 - 08:03 AM

Meni je tudi zadnje čase najboljši tak gost smoothie, da ga lahko z žlico pojem..zato zadnje čase vedno oreščke dodam.

Sem pa danes prvič probala z nesadno zadevo in notri dala samo 2 lista čemaža...in mi je blo grozno..okus po česnu med jabolkom in banano. Nikoli več. :lol:

Mogoče bi edino kdaj probala še z grahom ali pa špinačo, ker se mi zdita bolj nevtralnega okusa.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#238 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 04 May 2013 - 08:23 AM

Probaj še s peteršiljem.

• 0

#239 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 04 May 2013 - 09:32 AM

Uf, čemaža pa jaz nikoli ne bi dala. Kot da bi dal česen (isto s porom in čebulo :D). Probaj špinačo, blitvo, ohrovt (liste)... ma, vse, kar je nevtralno.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#240 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 04 May 2013 - 10:00 AM

Moja trenutna zmagovalna kombinacija:

Sok limone + malo vode

Pomaranča

Jabolko

Peteršilj

Koprive

Mlada špinača

Gosto za jesti z žlico, gor potresem še malo kokosovih kosmičev in goji jagod. Bomba.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users